Beraber Anne Olma Yolunda

1 hafta sonra tekrar kontrolüm var
Çok geçmiş. Olsun canım tekrar..
Siyah00 canım sana da geçmiş olsun neyse ki atlattı sayılır zararsız bi şekilde..
Ikiniz için de dusuncem şu ki hamile kalabiliyosunuz üzülmek yok.sakin allah tez zamanda sağlıklı tontis bebisler nasip.edecek inşallah. .

Bugün kendi doktoruma gittim göremiyorum bebege ait bişey dedi düşmüştür tam oluşmamıştır dedi.
Günaydın canım.. Rabbim hepimize hayırlı olanı versin..
Elbet byük bir hayal kırıklığıdır bu; ama birde şu güzel yanı var ki, hamiş olabildiğini anlamış oldun bu vesileyle.. Artık daha ümitli bakabilirsin bence önüne.. Daha ne günler gelecek ve hamiş olacaksın.. Nasip edecek Rabbim sana.. Üzülme sakın bak topikte hamiş olup olamayacağını bilmeyen kaç hatun varız :) Sikinti yapma tatlım.. Önümüzdeki maçlara bakalım

Allah iyiliğini versin canım inşallah dedikleri gibi olur canım bebısın gelır ocaga kalmadan ama esımın dr bıze normal yolla olma ıhtımalı var ama az olmaz dıye bırsey yok dedı ıkı ay sonra baska labda test yaptıracagız krugere de bakılacak asılama ıhtımalıne karsın ekımde bızım durumda netlesır

Bizim krugeer sonuçları perşembe günü çıkıcak bakalım o nasıldır...eminim o da çok güzeldir :)

Bizim krugeer sonuçları perşembe günü çıkıcak bakalım o nasıldır...eminim o da çok güzeldir :)

Kız sabah sabah güldürdün :) beni güzeldir inşallah canım bızım dr aşılama için oda önemli dedi çünkü aşılama için krugere baktırıyormuş

Bugün kendi doktoruma gittim göremiyorum bebege ait bişey dedi düşmüştür tam oluşmamıştır dedi.
Canım benim üzülme diyeceğim ama pek mümkün olmadığını az çok tahmin edebiliyorum...ne derler bilirsin bizim her şer bildiğimiz de bir hayr her hayr bildiğimiz de bir şer vardır...Allah hakkında hayırlısı neyse oonu nasip etsin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın.. Amin

Kız sabah sabah güldürdün :) beni güzeldir inşallah canım bızım dr aşılama için oda önemli dedi çünkü aşılama için krugere baktırıyormuş
Evet spermlerin kaç başlı kaç kuyruklu yapışık ayrık olduğunu göreceğiz bakalım az çok olan spermler işe yarar cinsten mi ....hayırlısı olsun bakalım geç olsun güç olmasın sağlıklı gebelik sağlıklı evlatlar nasıp etsin rabbim bize

Amin canım amin inşallah sabrımızın sonu selametle güzelliklerle gelir inşallah

Günaydın güzel anneler ve güzel anne adayları :) dün akşam doktora gittim. Aşılama yarın akşam yapılacak.

Günaydın canım :) aa hadi bakalım inşallah tutar canım hayırlısıyla esinin degerlerıde yarın belli olacak o zaman inşallah yükselmiştir degerler canım aşılama nasıl kolay oluyormu asılamadan sonra dınlenmen gerekıyor dımı canım

Aşılama çok kolay bir işlem kuzum. normal muayene gibi. hiç ağrısı olmuyor yani bende olmadı. yalnız sonraki gün ağır kaldırmak, iş yapmak gibi aktivitelerden sakınman gerek. ben de çok heyecanlandım dün. yumurtalar büyümüş ultrasonda öyle görünce sanki bebek gibi geldi o an ağlamaya başladım :) doktor da gülüyo çok iyi gelişmişler dedi ama önemli olan sperm işte. yarın o da belli olacak dediğin gibi. bu da tutmazsa tüp bebek yapıcam napıyım.

Hım anladım canım teşekkür ederim aydınlattıgın için inşallah tutarda gerek kalmaz canım başka uğraşlara ahh ahh nasıl duygulanıyoruz bende dr ılk kontrole gıttıgımde bak bura rahım bebek buraya yerlesek demıstı yerını gostermıstı ıcım nasıl bır tuhaf olmustu inşallah ilaç fayda etmıstır canım degerlerı banada bılgı verırmısın ilacın faydası olmuşmu diye eşimde aynı ilacı kullanıyor çünkü eşinin değerleri ile benim eşimin değerleri aynımı canım bizim sonuş şu şekilde

Eklentiler

• a.webp
    39 KB · Görüntüleme: 36

tabi ki paylaşırım tatlım. inşallah yararlı olmuştur ama spermler 72 günde bir yenilendiği için 3 aydan önce bir düzelme beklemek hata olur. eşim ilaca başlayalı 1 ay oldu. aşılamada spermler yıkanarak hareketi artırılıyor. ama yine de yollarım sana sonucu. sizin sonuca gelince bizimkiyle baya benzer. perhiz süreniz ne kadardı acaba?

çok sağol canım 3 gunde canım dr ılıskı olsun 3 gun olmasn dıger gun gelıp test verın dedı bıze dr ıkı ay kullan dedı canım kullansın bakalım ne gıbı degısıklık olacak ama esımın calıstıgı ortam sıcak dr uzak durmalısın dedı buda mumkun degıl o yuzden bana ekımde asılama yolu gorunur gıbı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…