İyi ki varsınız moralim düzeldi biraz:)
Eşim ameliyat oldu varikoselden sonra doğal yoldan hiç ummadigim anda geldi melegim :) dr 3 ay olmaz dedi ama 1.5 ay sonrasında hamile olduğumu öğrendim. İlk başlarda önceki dusuklerimden ötürü kontrol altindaydim bi geçenlerde erken doğum riski atlattım kv kp gorumceler sağolsun hamile kadına iş yaptırmaya bayılırlar ama şimdi iyiyiz çok şükür canım darısı inşallah tez zamanda size dualarinizi eksik etmeyin Allah hiç ummadigin anda gonderiyo mucizeyi :)Canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sen benim sayfaya girmediğim sürede hamıle kaldın galıba bır sorun varmıydı tedavıylemı oldu canım normalmı
Bisiycik olmuycak bak gör miniklerin gelicek sana güzelce mutlu ol pozitif düşün hemde çok iyi şeker olacak bol bol dua et sukret yinedebherseyedün 2,4 ve 2,3 cm di. dün sabah 6:30 da çatlatma iğnemi yaptım. güzel düşünücem tamam :)
Eşim ameliyat oldu varikoselden sonra doğal yoldan hiç ummadigim anda geldi melegim :) dr 3 ay olmaz dedi ama 1.5 ay sonrasında hamile olduğumu öğrendim. İlk başlarda önceki dusuklerimden ötürü kontrol altindaydim bi geçenlerde erken doğum riski atlattım kv kp gorumceler sağolsun hamile kadına iş yaptırmaya bayılırlar ama şimdi iyiyiz çok şükür canım darısı inşallah tez zamanda size dualarinizi eksik etmeyin Allah hiç ummadigin anda gonderiyo mucizeyi :)
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin miniklerimizAnladım canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla bizimde olacak ahh bu ailedki anlayışsız ınsanlar yokmu sınır edıyorlar sen keyfıne dınlenmene bak canım Rabbım saglıklı sekılde kucagına almayı nasıp etsın
Aynen canım :) bu arada aylardır takip ediyorum herkes diyor ya uzayan akıntı sonrası ilişki olsun diye işte ben ilk defa biraz önce gördüm tesadüfen. şimdi yumurta çatlamış mıdır hemen ilişki olmalı mı bi fikrin var mı biliyor musun burda kim bahsediyordu E elif21 miydi arkadaşlar bilen varsa beni aydınlatırlarsanız sevinirimHım anladım canım benım esımde sartlardan dolayı dr soyledıkten bır ay sonra gitti eşinin belkide cesaret edip kabullenmesi gerekiyor kendi haline bırakarak iyi yapmışsın canım gidecektir elbet hayırlısı olsun canım
Ewt malesef öyle olabiliyor canım bu ay geçsin götüreceğim zorla çok bekledim çünküErkekleri kendi haline birakirsan gitmiyolar benim esim 15ay sonra gitti eger izin versem daha gitmeyecek eger beklemeseydik simdi belki ben hamileydim
Ewt canım benim sürem doldu bu ay dan sonra zorla götürcem kaçarı yokCanım eşini kendi haline bırakma bence yoksa benim eşin gibi hiç gitmez kendi kendine anca kavga gürültü yaptım da zorla gitti yaınşallah senin eşin bir an önce gider canım inşallah
Aynen canım :) bu arada aylardır takip ediyorum herkes diyor ya uzayan akıntı sonrası ilişki olsun diye işte ben ilk defa biraz önce gördüm tesadüfen. şimdi yumurta çatlamış mıdır hemen ilişki olmalı mı bi fikrin var mı biliyor musun burda kim bahsediyordu E elif21 miydi arkadaşlar bilen varsa beni aydınlatırlarsanız sevinirim
Hmm anladım cnm eşimin nöbeti vardı gece o zaman erken bi saati ayarlamam gerekiyor benim inşallah buluşup güzel bir aşk yaşarlar mucizem gelir benimde :)Canım benım bıldıgım ya catlamıs ya catlamak uzeredır o yuzden akıntı oldugunda hemen ılıskı olsun dıyorlar sansınız varsa deneyın ınsallah olur spremcıklerle yumurta bulsuur ask yasarlar :)
Kuzum ben çok bahsettim uzayan akıntıdan çünkü hamile kaldığım ay uzayan akıntıyı görür Görmez ilişki olmuştu o akşamki ilişkiden hamile kaldım sen bugün ve Yarını değerlendirAynen canım :) bu arada aylardır takip ediyorum herkes diyor ya uzayan akıntı sonrası ilişki olsun diye işte ben ilk defa biraz önce gördüm tesadüfen. şimdi yumurta çatlamış mıdır hemen ilişki olmalı mı bi fikrin var mı biliyor musun burda kim bahsediyordu E elif21 miydi arkadaşlar bilen varsa beni aydınlatırlarsanız sevinirim
Eed tatlimmmmm kaçırma bu geceyi eger kocise yakinlardaysa hemen ozeldimde gelsin :)Aynen canım :) bu arada aylardır takip ediyorum herkes diyor ya uzayan akıntı sonrası ilişki olsun diye işte ben ilk defa biraz önce gördüm tesadüfen. şimdi yumurta çatlamış mıdır hemen ilişki olmalı mı bi fikrin var mı biliyor musun burda kim bahsediyordu E elif21 miydi arkadaşlar bilen varsa beni aydınlatırlarsanız sevinirim
Ewet götür balim götür dir dir yap dayanamaz bebis istemiomusun de uzul dayanamazEwt canım benim sürem doldu bu ay dan sonra zorla götürcem kaçarı yok
Biz de buyuyoruz teyzesi çok sukur iyiyiz tahmininde yanilmadim resim atalım sanaAsiiiiiiiiiiiiiiim balım iyiyim kuzum sen nasılsın mira naz aşkım nasıl büyüyo dimiBizim cinsiyetimiz erkek doğru tahmin ettin teyzesi Mete miz geliyo kısmetse Eee anlatsana nasıl gidiyo annelik
Kaynanaya giderken falan icsem mi napsamKızlar bu dostinexin yan etkisi kesin duygularımla oynuyor arkadaş, dost bildiğim o inek :) güzel düşünmeye çalışıyorum. yanımdasınız biliyorum canlarım benim
Tatlım unutmuşum tabi bahsetmiştin :)Kuzum ben çok bahsettim uzayan akıntıdan çünkü hamile kaldığım ay uzayan akıntıyı görür Görmez ilişki olmuştu o akşamki ilişkiden hamile kaldım sen bugün ve Yarını değerlendir
Tamam canım dırdırla yerim bitiririm zaten çok konuşuyorumEwet götür balim götür dir dir yap dayanamaz bebis istemiomusun de uzul dayanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?