Beraber Anne Olma Yolunda

Kizlar utanarak sklarak bisey sorcam yaklasik 1.5 aydir kocisle yakinnlasmadik simdi de bisey olur mu diye esim korkuyo ben de ne desem bilemedim bisey olur mu ki acaba

Yanlis yazmisin kiz nickimi canim uzayan akinti gordukten sonra 2 3 gun icinde catlaycaktir bilgin olsun bos birakmayin bu gunleri

Kizlar utanarak sklarak bisey sorcam yaklasik 1.5 aydir kocisle yakinnlasmadik simdi de bisey olur mu diye esim korkuyo ben de ne desem bilemedim bisey olur mu ki acaba
Canim bizim de bir ay oldu sanirsam ama 34ten sonra yasaklamislar eylül annelerinde okudum tirstik :-/ bir de sen orgazm olmayacakmissin esin bosalmayacakmis enfeksiyon yapıyormus

Evet pisim var alti yasinda :) olsun bna da esim yardim etti onlar da is gorur ope koklaya katladi valla camasirlari:)
Tatlim bnm hersey tamam da bi besik aclacak :)
Bir acele eden benim galiba ben beşiği çoktan kurdum :)
:) aman erken dogurma da:)
Anladim cnim rabbim herkese hayirlisini versin
Olmaz olmaz benim kocada korkuyordu adami zor ikna etmistim
Yaa .. Valla adam zor duruyorum diyo bi atak yapiyo sonra vazgeciyo ben de istiyorum ama napcami sasirdim:)
Canim bizim de bir ay oldu sanirsam ama 34ten sonra yasaklamislar eylül annelerinde okudum tirstik :-/ bir de sen orgazm olmayacakmissin esin bosalmayacakmis enfeksiyon yapıyormus
Demee.. Ya zaten ben orgazm olcak kadar uzun surmuyodu kondomla yaptik hep enf.dan ben de korktuum icin ben bebege bisi olur mu diye korkuyorum aslinda

Benim pisilerim annemde goturemedim pesimden pek severim hayvanlari zaten şimdi muhabbet kuşum var da Parmak maymun mübarek :)) eşimden fazla kimsenin faydası dokunmuyor ki zaten cok seviyorum kiiizz :) bebise birşey olmaz da arkadaşim son haftaya kadar devam etti ama dogum sonrasi kabardı vücudu hep enfeksiyon olmus artık ondan mıdır bilmiyorum ama ay kimi doğumu kolaylaştırır kimi erken doğumu tetikler diyo bilemedim

Kan ilaci iciyoruz diye laf yedik şeker yüklemesini yaptırdık diye akılsız olduk özlememisim mahallemin komşularını

Utanma canım en doğal ihtiyaç neticede hepimizin yaptığı şey :) hamilelik çalışması yapıyoruz harıl harıl o nasıl oluyor ama doktoruna danış öyle napıcaksınız yapın :) çünkü kişiye göre değişebilir bazılarının riski oluyo hep yasak oluyor falan sen bi sor bence doktora.

Kan ilaci iciyoruz diye laf yedik şeker yüklemesini yaptırdık diye akılsız olduk özlememisim mahallemin komşularını
Ayyy hiç dinlemem çok bildiğini sanıp boş boş konuşanları. Doktor ne diyorsa o. Boşunamı okuyolar o kadar sene. Tv ye bi tane doktor çıkıyor, uzmanlığıyla alakasız bir konuda bir laf ediyor bütün millette inanıyor. Türk insanı her duyduğunu yargılamadan inanıyor zaten. Sallamayın hiiçç.

Aminnn canım insallah yarına geçer ya da temizleyecekse temizler.demekki kurtajdan sonra normal ağrılar bende dedim bende mi ters giden bir seyler var.acayip bir sancı çünkü.

deli kiz sev tabi eminim oda seni seviyodur ayni bole bitane onlar bitane :) anladim tatlim dra sorayim bakalim riskim varmiymis benim ona gore davraniriz :)
Allah allah onlara noluyomus acaba bosver sen onlari ben oyleleriyle selamlasmiyorum bile kimse moralimi bozamaz sen de dinleme canim
Ya iste utaniyor insan ben babamin yanina giremiyodum ilk zamanlar utancimdan :) en dogrusu danismak galiba erken dogum vs demedi hic dr ama olur ya benimkini tetikler sonra kocayi dinle dur :)

Bende öyle dedim doktorunun bir muayenesini kaçıran arkadaş sikayet edemedi doktoru dedim ya birşey çıkarsa dedim birşey olmaz biz sizi nasıl dogurduk e mübarek kaybim var da...

Zaten icerde kanamali bir alan var yine ama kendi atar demisti dr canim. Bugunde atmazsa kendi ufak bir mudehale daha yapariz dedi.yarin yine beta bakilacak ins düşmüştür o da. Kontrolde de kanamali yerin durumuna göre bir karar verecek sanirim dr.fena bir sanci rahimde olusuyor öyle hissediyorum ben kasikta felan degil sanki.Allah ikimizinde yardimcisi olsun bu süreçte canim.

ya biz baska komsuya geldik o da buraya geldi iste sansima... Kiiz kocamla uzak kaldik ya bildiğin hasret çekiyorum gülüşü falan geliyor gözümün önüne erken falan dogurursam hani sebebi bellidir

sağol balım çok şükür bu da bitti...ama daha testler bitmedi ki şeker yüklemesi var...iğnelerde var daha tetanozdu kan uyuşmazlığıydı...bunlar bitecek nst muhabbeti başlayacak sonra bi bakmışız doğmuşlar

Tatlım unutmuşum tabi bahsetmiştin :)
Tamam canım ben akşamı ve yarını değerlendireyim inşallah olur bu ay. Hep takip ettim ama yakalayamamıştım akıntıyı bugün gördüm hadi hayırlısı
o akıntı önemli canım...ben biçok kez yakaladım ama sadece 2 kez aynı akşam ilişki oldu...biri tutmadı ama kayganlaştırıcı etkisi de olmuş olabilir...diğeri başarılı sonuç verdi

ürün hakkında bende çok bi şikayet okumadım ama sebeplerime gelirsek öncelikle geneli tekerlek problemi yaşamış süspansiyonu yokmuş ikincisi arkadaşımda cadillac var ve ona sordum tek elle kapatamıyorsun ve ağır dedi aslında yine alacaktım ama fiyatına da taktım biraz...eşime kalsa o da çok beğeniyo ve alalım ne olacak diyo ama şöyle bi düşününce oto koltuğu şimdilik lazım olmadığından e yukarda saydıklarımda eklenince vazgeçtim...joie nin modellerine kaydım ki çokta hoşuma gidenler oldu hem fiyatta makul...ama sen iyi yapmışsın almakla çünkü ne kadar sebebim olsada yine de nerde bu arabalardan görsem gözümü alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…