Beraber Anne Olma Yolunda

Canım umutsuzluk yok yumoslarida kötü etkileme bitanesi gelicek insallah melegin

tatlım bebeğinden haberim vardı çok sevinmiştim...
şimdi de çok üzüldüm ...
inşaAllah sağ salim tekrardan nasip etsin Rabbim... o senin mucizendi , tekrar nasip olacak inşaAllah...
İnşaallah mucizem tekrar olur ve bu defa asla bırkamsın bizi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaallah.

Allah razı olsun canım benim.her daim güçlü olmaya calisiyoruz Allah dayanma gücü veriyor bir sekilde bizlere.

MAŞALLAH kızınıza nasıl güzel gülüyor kendi gibi güzel olsun ömründe inşallah

Aşkitom gelmiş gülümseyerek benim minik fıstığım Okut duasını esmam nazarlardan esirgesin Allahım...sen nasılsın

kuzum iğne işe yarar inşallah elbet dualarımızdasın...düzeleceksin inşallah hızla

Gelinim gelmis hos gelmis masaAllah barekAllah yerim ben seni

Mogami ayva gobuslu mogamiii buyuyo Mete paşa maşallah. Artik önüne geçilemez günlük büyüme dönemine girdik. Bu arada 20.haftaya girdik ama ben tetanozdan korkuyorum, doktorumada sormadim yaptırma diyenler varmış karıştı kafam bi akil verin hele.
Siyah00 aldigin ilaç birazcık agir canım seni halsiz, mutsuz kılabilir ama gececeekk. O değer nasıl bir anda yukseliyorsa öyle bir anda inecek. sebastianderki bunalım kraliçesi seni, daha aşılamaya gitmeden baslamistin umutsuzluğa, yasak anacim umutsuzluk yasak.

canım tetanoz için benim doktor aynen şöyle dedi aktarıyorum " sana ol ya da olma demem ama her insanın 10 yılda bir vurulması gerek bu aşıyı eğer vurulmak istersen 20. haftadan sonra vurul" dedi...sağlık ocağı hemşirem vurulmamı söyledi...ben vurulucam kuzum bebişte bağışıklık kazansın beimle birlikte...Allah muhafaza doğduktan sonra en küçük bi çizik bile tetanoz riski doğurur ben bu riske giremem...ayrıca bir sürü insan yaptırıyor bu aşıyı zararlı olsa neden uygulansın ki...sen her lafa bakma...ben nette bu mide ilacı nexiumla ilgili saçma bişey okuyup korkmuştum ama gittiğim iki doktorumda bana korkmamam gerektiğini söyledi...stres yapma böyle şeyler için benim minik metem dediğin gibi ayva göbüş modunda takılıyo sende durumlar ne

Bu gobiste kızımla benden gelsin Mogami benim kızım kendini daha gosteriyor görüleceği üzere teyzesi :) artık sigamioz :) annemizide iyice tomris yaptık
oyyy yesin teyzesi onu hemen de göstermiş varlığını çok bariz şekilde hemde sıpa

Mogisim sen deki su gobiste bende 8 haftalikken felan olmuştu bnm iç karnım minnak sanırım kızda ittirdikce ittiriyo :)
beni gören nerde bu bebek diyo zaten teyzemde 9 haftalık şuan onun ki benim gibi var hemen sertleşmeye başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…