Hepsi cok guzeller canim oglusun saglikla kullansin insallah
hahah..kaynanam bizi basmasın
kullanıyorum canım, insülin için diaformin...canım hormonlarına baktırdınmı benimde uzamıştı böle prolaktin tavan yapmıştı şimdi ilaç kullanıyorum 28 günde 1 geliyo
Amin canım inşallah evet ya söylemen iyi olmuş canım benim Saol sağlıkla kullansınlar :)sweet42 canım yakın zamanda yeni bir zam dalgası bekleniyormuş bebek eşyalarına, kocişine söyle bunu bi :) Bir de e-bebekte her 200tl'ye 50tl bedava kampanyası var işimize geldi. arabayı aldık, yatak yarı yarıya gelmiş oldu bize. Sen bir ayart kocanı daha güzelleri sizin olsun inşallah
W wuslt oyy teşekkür ederiz, oğluşun denilince içim akıyor sarılasım geliyor söyleyene
Allah kolaylik versin canim.bi de hamilelikte sicak daha da zorluyor.biz bile dayanamiyoruz bu sicaga.vantilator yuzunden grip olmustum ama yine de dayanamayip actim:/Kislaaaar nasilsiniz bakalim ben ölüyom sicaktan karsimda vantilator elimde yelpaze bitun camlaracik ama yok esmiyo esmiyo cildircam..
Bi de iki gundur vajinaya aniden bi sanci giriyo bes saniye kdar gunde bikez olyo bu heralde benm dogum bana sinyaller vermye basliyo yavastan
Canim soguk dus al istersen biraz rahatlatir.arada eylul annelerine bakiyorum sicagi goren bebisler disari atiyolar kendilerini.Kislaaaar nasilsiniz bakalim ben ölüyom sicaktan karsimda vantilator elimde yelpaze bitun camlaracik ama yok esmiyo esmiyo cildircam..
Bi de iki gundur vajinaya aniden bi sanci giriyo bes saniye kdar gunde bikez olyo bu heralde benm dogum bana sinyaller vermye basliyo yavastan
Sen calisiyo muydun canım neyse ki bitmiş Evde sin ne güzel bebeginle ilgilenirsin arrik . Sizi görünce zamanin nasıl geçtiğini anlıyorumSelam kizlar nasilsiniz artik cok sukur 2 sene kadar evdeyim son 3 hafta cok yogun calistim sicaklarda cabasi bugunden itibaren buralar sogudu darisi turkiyenin basina gercekten hamilelikte sicaklar hic cekilmiyor.
inşallah bir sorun yoktur canımkullanıyorum canım, insülin için diaformin...
zaten doktor kontrolündeyim.. 3. günü doktora gidicem hayırlısıyla.. bakalım artık neler olacak..
hormonlarım için de haftaya endokrin doktoruna gidip, tahlillerimi tekrar yaptırıcam inşallah.. bakalım durumlar nasıl
Evet canim calisiyordum normalede yarim gundu ama kayinpeder 3 hafta tatildeydi esimi birakamadim tam gun calistim hem sicak cok zordu .son aylar gecmez derler bakalim.sen tadini cikar 30 dan sonra gercekten zorlasiyor.2. Üc ay en rahatiydi.Sen calisiyo muydun canım neyse ki bitmiş Evde sin ne güzel bebeginle ilgilenirsin arrik . Sizi görünce zamanin nasıl geçtiğini anlıyorum
İnşallah canım :)inşallah bir sorun yoktur canım
sağol kuzum valla ben de korkuyorum hasta olmaktan ama yapacak bişeyım yok doğursam artık diyorum bi de lohusalığı varAllah kolaylik versin canim.bi de hamilelikte sicak daha da zorluyor.biz bile dayanamiyoruz bu sicaga.vantilator yuzunden grip olmustum ama yine de dayanamayip actim:/
valla canm saat bası dustayım zaten ama etkisi 10 dk .. ben de doğurmak istiyorum valla artık su iki hafta da gecsin 37de gelsin kuzum sağlıkla :)Canim soguk dus al istersen biraz rahatlatir.arada eylul annelerine bakiyorum sicagi goren bebisler disari atiyolar kendilerini.
sağol kuzum valla ben de korkuyorum hasta olmaktan ama yapacak bişeyım yok doğursam artık diyorum bi de lohusalığı var
Yazin bitmesine az kaldi canim.lohusaliginda hava serinler biraz ins.
insallah :)
:) ben de simdi kolay doğum hikayeleri okuyodum inşallah canm sağ salım kavusalm da kuzuyla ben dayanırım :)güzelim en zor zamanları geçti yazın azcık sabret eylülde mis gibi bebeğinle serin serin koklaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?