Yok canim 9 gun daha sabret.ay cok heyecanli.demekki 15 gun sonra hamilelik belli olabiliyormus.idrar tahlili yapmadan kan testine git bence o gun.idrar testi yaniltabiliyor.kesin sonuc alirsin en azindan.hadi ins olacak olacakbu ikinci aşılamam kuzucum ilki olmadı :) aşılama olalı 5 gün oldu aslında şimdi çatlatma iğnesinin etkisiyle testler pozitif çıkar bi tane yapayım da 9 gün sevinirim hiç olmazsa:)
kociş benle gelmiycek ama kaçamakları değerlendirirzTamam fındık dönüşüne bakarsınız artık belki fındık toplama derken bir fındıkta siz kırarsınız
kociş benle gelmiycek ama kaçamakları değerlendirirz
kuzum joie de güzel alan cok var duydum.valla canım su içiyorum içmesine dee 5 dk ya bir wc ye gidiyorum sıpa iyice bastırıyor kendini idrar torbamakolay gelsin balım sıcaklarda bolca su iç...araba konusunda bu kış olayı aklımda dediğin gibi çok çıkmayacaklar o yüzden ona göre seçmek lazım ben şimdilik joie markasını kestirdim gözüme bakalım
canım valla biz biraz arabamızıda düşündük bagaj küçük rahat sığsın istedik.bide bi arkadaşım wollex travel sistem aldı 1 yılı dolmadı daha boston bebek arabası bakıyor oyüzden gittik baston aldık inşallah sende bende pişman olmayız :) amannnnnn canları sağolsunnn betiiiiiHadi iyi çalışmalar kuzum :)) kış olayı benim de aklımda kendimi avutuyorum AVM de gezeriz minnos la diye ☺ hantallik da önemli tabi katla koy bel kalmiyo insanda ağırlık iyi düşünülmesi gereken bi konu arabada :) fikirler fikirler işte ☺
Nasil belirtiler olmustu sende canim.herkeste farkli seyler olur ama deneyim olsun bizim icin deyok kuzum hissedemezsin ben belirtileri adete 1 hafta kala hissetmeye başlamıştım ama hiç belirti gibi gelmediğinden adetim geçince öğrendim hamileliğimi...
Selam Mogamiciğim...AĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme ------->
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme ------->
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme ------->
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme ------>
EYLÜL BAT
Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül ------> 17.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Evet canım tüp bebek benimde :) gerçekten sağlıkla olsun da tüp normal farketmez rabbim hayırlısını versın inşallah hiç gerek kalmaz da bebeğin alt yapı çalışmalarına başlamıştır :)
ben rizeliyim canım. Akrabamızdan bir yengem, çay arası kaçamak ile hamile kalmıştı.. öyle hop die çıkan bir kaçamaktı ama unutulmayacak bir hediye nasip etti Rabbimkociş benle gelmiycek ama kaçamakları değerlendirirz
Yok canim 9 gun daha sabret.ay cok heyecanli.demekki 15 gun sonra hamilelik belli olabiliyormus.idrar tahlili yapmadan kan testine git bence o gun.idrar testi yaniltabiliyor.kesin sonuc alirsin en azindan.hadi ins olacak olacakyumurtalarin gelisimi ne durumdaydi peki.doktor ne demisti.soylemistin sanirim ama tam hatirlamiyorum:/
kaynanam bizi basmasınben rizeliyim canım. Akrabamızdan bir yengem, çay arası kaçamak ile hamile kalmıştı.. öyle hop die çıkan bir kaçamaktı ama unutulmayacak bir hediye nasip etti Rabbim
canım hormonlarına baktırdınmı benimde uzamıştı böle prolaktin tavan yapmıştı şimdi ilaç kullanıyorum 28 günde 1 geliyoSelam Mogamiciğim...
Bu ay biraz beklemem gerekti ama 1 hafta farkla regl oldum40 -45 günde bir regl olan ve son zamanlarda ilaçla regl olan be için bu bile güzel bir haber
yeni bat 18 eylül.. hade bakalım.. yeni bir ay yeni umutlar..
Bu arada hayırlı olsun işe başlamışsın sanırım.. hamişlik dönemin, çok yorma yawrum kendini..
Ay hadi ins yaa.yumurtalarda guzel gelismis.boyle durumlarda cok heyecanlaniyrm.bi de bi bakmisin ikiz bebis geliyormus hep hayalim olmustur.gerci saglikli olsun da onemli olan ocanım benim yumurtalar baya büyümüştü. ilaca çok iyi cevap verdi dedi doktor. ama 2 tanesi fazlaca büyümüş. eşimde hareket sıkıntısı var o yüzden uğraşıyoruz.
canım aslında hareket yeterli seviyede olmadığından çok umutlanmak istemiyorum. ilk aşılamamda çok umutlandım sonra feci üzüldüm. hayırlı zamanda hayırlısı olsun. ikiz olsun bende isterdim.Ay hadi ins yaa.yumurtalarda guzel gelismis.boyle durumlarda cok heyecanlaniyrm.bi de bi bakmisin ikiz bebis geliyormus hep hayalim olmustur.gerci saglikli olsun da onemli olan o
Aynı dert bende de var2.5 3 lt su iciom 5 dk bir wc bıktım ama susuzda olmuo yazın su içiliyor ama kışın nasıl iccezkuzum joie de güzel alan cok var duydum.valla canım su içiyorum içmesine dee 5 dk ya bir wc ye gidiyorum sıpa iyice bastırıyor kendini idrar torbama
canım valla biz biraz arabamızıda düşündük bagaj küçük rahat sığsın istedik.bide bi arkadaşım wollex travel sistem aldı 1 yılı dolmadı daha boston bebek arabası bakıyor oyüzden gittik baston aldık inşallah sende bende pişman olmayız :) amannnnnn canları sağolsunnn betiiiii
Ayyyy çok güzeller bende almak istiyorum artık ama eşim aceleci davranma diyo ama sen almışsın ne gusel herbiseyini yaaa Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canim
Yok canim 2 gun agridi dikis yerim sonra gectide 2 gunden beri gogsumde agri var mastit oldum sanirim yarin dr a gidecegim bakalim bebekte gaz disinda iyi teyzedi gun gun buyuyoruz 19 gunluk oldukkuzum nasıl oldun ağrın sızın yok değil mi...bebiş nasıl bebiş
Masallah sizde buyumussunuz 18 haftalik olmussunuz metemiz nasil canim sen nasilsin bulantilarin gectimikuzum nasıl oldun ağrın sızın yok değil mi...bebiş nasıl bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?