Beraber Anne Olma Yolunda

bu ikinci aşılamam kuzucum ilki olmadı :) aşılama olalı 5 gün oldu aslında şimdi çatlatma iğnesinin etkisiyle testler pozitif çıkar bi tane yapayım da 9 gün sevinirim hiç olmazsa:)
Yok canim 9 gun daha sabret.ay cok heyecanli.demekki 15 gun sonra hamilelik belli olabiliyormus.idrar tahlili yapmadan kan testine git bence o gun.idrar testi yaniltabiliyor.kesin sonuc alirsin en azindan.hadi ins olacak olacakyumurtalarin gelisimi ne durumdaydi peki.doktor ne demisti.soylemistin sanirim ama tam hatirlamiyorum:/

kuzum joie de güzel alan cok var duydum.valla canım su içiyorum içmesine dee 5 dk ya bir wc ye gidiyorum sıpa iyice bastırıyor kendini idrar torbama
canım valla biz biraz arabamızıda düşündük bagaj küçük rahat sığsın istedik.bide bi arkadaşım wollex travel sistem aldı 1 yılı dolmadı daha boston bebek arabası bakıyor oyüzden gittik baston aldık inşallah sende bende pişman olmayız :) amannnnnn canları sağolsunnn betiiiii

yok kuzum hissedemezsin ben belirtileri adete 1 hafta kala hissetmeye başlamıştım ama hiç belirti gibi gelmediğinden adetim geçince öğrendim hamileliğimi...
Nasil belirtiler olmustu sende canim.herkeste farkli seyler olur ama deneyim olsun bizim icin de

Selam Mogamiciğim...
Bu ay biraz beklemem gerekti ama 1 hafta farkla regl oldum 40 -45 günde bir regl olan ve son zamanlarda ilaçla regl olan be için bu bile güzel bir haber
yeni bat 18 eylül.. hade bakalım.. yeni bir ay yeni umutlar..

Bu arada hayırlı olsun işe başlamışsın sanırım.. hamişlik dönemin, çok yorma yawrum kendini..

Mogami kız aklım kalıyordu arabada nerdeyse, iyi olduğu bunları anlattığın bana. Bir de güzel bir mor renk yapmışlar al beni al beni diyordu. Ama şimdi aldığımız arabada içime çok sindi katlannca pazar arabası gibi oluyor. maysu canım senin dediklerinde doğru aslında kış bebeği, arabaları genelde avmlerde kullanıcaz :) travel aldım ama ben, 1 yıl otokoltuk-anakucağından sonra normal arabaya dönüşüyor uzun süre kullanırız gibime geliyor umarım öyle olur. Fotolar az sonraaa :)
@betiboop kışlık hazırlık konusunda biraz hamaratımdır (havam batsın) pek severim buzluk doldurmayı sen Ankara'dasın nasılsa alırsın benden boşver :)
sebastianderki senin o heyecanını severler, yazılarına akmış heyecanın :) Hadi inşallah başlamıştır yolculuğa bebişkon.

canım benim yumurtalar baya büyümüştü. ilaca çok iyi cevap verdi dedi doktor. ama 2 tanesi fazlaca büyümüş. eşimde hareket sıkıntısı var o yüzden uğraşıyoruz.

canım hormonlarına baktırdınmı benimde uzamıştı böle prolaktin tavan yapmıştı şimdi ilaç kullanıyorum 28 günde 1 geliyo

canım benim yumurtalar baya büyümüştü. ilaca çok iyi cevap verdi dedi doktor. ama 2 tanesi fazlaca büyümüş. eşimde hareket sıkıntısı var o yüzden uğraşıyoruz.
Ay hadi ins yaa.yumurtalarda guzel gelismis.boyle durumlarda cok heyecanlaniyrm.bi de bi bakmisin ikiz bebis geliyormus hep hayalim olmustur.gerci saglikli olsun da onemli olan o

Ay hadi ins yaa.yumurtalarda guzel gelismis.boyle durumlarda cok heyecanlaniyrm.bi de bi bakmisin ikiz bebis geliyormus hep hayalim olmustur.gerci saglikli olsun da onemli olan o
canım aslında hareket yeterli seviyede olmadığından çok umutlanmak istemiyorum. ilk aşılamamda çok umutlandım sonra feci üzüldüm. hayırlı zamanda hayırlısı olsun. ikiz olsun bende isterdim.

Aynı dert bende de var2.5 3 lt su iciom 5 dk bir wc bıktım ama susuzda olmuo yazın su içiliyor ama kışın nasıl iccez

kuzum nasıl oldun ağrın sızın yok değil mi...bebiş nasıl bebiş
Yok canim 2 gun agridi dikis yerim sonra gectide 2 gunden beri gogsumde agri var mastit oldum sanirim yarin dr a gidecegim bakalim bebekte gaz disinda iyi teyzedi gun gun buyuyoruz 19 gunluk olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…