Canim bak sonuçları da biliyorsunuz biraz da olsa kafaniz rahatlamistir en azindan neyin ne olduğu belli dr larin yorumları belli.bana göre aralik-ocak en gec kafa rahat deneyin.sonra asilamaya gecin.dogal yolla olmasini beklerkende stresten baska hastaliklara tutulacagiz.bende ayni zamanlrda tüp düşünecegim insallah bu durumu atlatirsam sag saglim.bu stresi yasamaktansa olma yüzdesi Yüksek bir deneme cok daha iyi olacaktir.bülent traş bunları yazmış bana : sperm ilerı hızlı harekette düşükluk mevcut( her ıkı testte de ) .2. testte sayıda hafıf düşükluk var . Bu bulgulara göre ;1.5 yıllık korunmamaya ragmen gebelık olusmaması nedenı ıle başarı yuzdesı yuksek olmamakla bırlıkte ( %10-15 ) yumurtlatma -aşılama ( sizin yumurtalık rezervınız de normal ıse )yapılabılır.
ürolog da : morfoloji %10 dedi % 4 ün üstünü normal kabul ediyoruz ....daha kötü durumda olanlar da normal gebelik oluştuğuna şahit oldum biraz kader nasip kısmet işi bunlar yerinizde olsam ocak ayına kadar bi rahat bırakırım biliyorum cok zor ama yinede kafanızı rahatlatmayı deneyin olmadı ocak ayında aşılama yaptırmanızı öneririm dedi................eee siz ne diyorsunuz .....
En kisa zamanda tekrardan hamis kalman dilegiyle canım benim.bende dr dan geliyorum simdi.alttan muayenede temiz göründü ve tupteki kanama azalmis göründü.beta yuksek hala ama dr cumaya deger dusmus olacaktir dedi.beta sifirlaninca 2-3ay dinlenme verecegim dedi.sonrasi da kendimizi ayarladigimiz anda tüp bebek insallah.tekrar dis gebelik riskine karsilik tüp bebek diyor dr. Bende cok yiprandim ayni seyleri kaldiramam zaten.hakkimizda neyse hayirli o olsun ins canimSelam kızlar benim bugün randevum vardı doktorda geçen pazartesi 200 e düşmüş beta.vajinal ultrason yaptı herşey güzel hiçbirsorun yok dedi.Bugünde beta için kan aldılar bakalım sıfırlanmışmı belli olucak.2 hafta sonrasına tekrar randevum var bakalım doktora söyliycem yum takibine başlıycam.
9 gün sonra güzel bir haber ver bize insallahhhhhhhhh canım.Annesi su içtikçe kuzucum da sağlıklı olur. Yerim onu söyle miniğime kardeşlerini de çağırsın :) bugün 5. gün canım. Kaldı 9 gün
Tüp bebek mi olacaksın canım tekrar dış gebelik olma şansı mi var ? O süreçte çok zor Allahım hayirlisini versin tatlım herseyin yolunda olmasına sevindimEn kisa zamanda tekrardan hamis kalman dilegiyle canım benim.bende dr dan geliyorum simdi.alttan muayenede temiz göründü ve tupteki kanama azalmis göründü.beta yuksek hala ama dr cumaya deger dusmus olacaktir dedi.beta sifirlaninca 2-3ay dinlenme verecegim dedi.sonrasi da kendimizi ayarladigimiz anda tüp bebek insallah.tekrar dis gebelik riskine karsilik tüp bebek diyor dr. Bende cok yiprandim ayni seyleri kaldiramam zaten.hakkimizda neyse hayirli o olsun ins canim
OHHH ohhh miss hemencik toparlanirsin sen şimdi tatilinide yapıp moral depoladiktan sonra gelsin ınşallah bebis[/QUOTE]Selam kızlar benim bugün randevum vardı doktorda geçen pazartesi 200 e düşmüş beta.vajinal ultrason yaptı herşey güzel hiçbirsorun yok dedi.Bugünde beta için kan aldılar bakalım sıfırlanmışmı belli olucak.2 hafta sonrasına tekrar randevum var bakalım doktora söyliycem yum takibine başlıycam.
hımm hayırlısı olsun canım vardır her ser de bi hayır allah sabretme gücü dayanma gücü versin bizlere bizimde vardır kaderimizde bir bebek inşallah sağ salim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı birer evladımız olacaktır .....aşılamayı zar zor öneriyolar heralde doktora tüp bebek istiyorum desem bana deli muamelesi yapar.....bana diyorki doktor eşine daha fazla test yaptırmaCanim bak sonuçları da biliyorsunuz biraz da olsa kafaniz rahatlamistir en azindan neyin ne olduğu belli dr larin yorumları belli.bana göre aralik-ocak en gec kafa rahat deneyin.sonra asilamaya gecin.dogal yolla olmasini beklerkende stresten baska hastaliklara tutulacagiz.bende ayni zamanlrda tüp düşünecegim insallah bu durumu atlatirsam sag saglim.bu stresi yasamaktansa olma yüzdesi Yüksek bir deneme cok daha iyi olacaktir.
Dr umun tavsiyesi o yönde canım.zaten ekimdeki ameliyatımda kistler temizlenirken yumurtalarin saglam kısımları bırakılmıştı.yine yumurtladim hamile kaldim cok şükür ama kimyasal gebelik dış gebelik derken işi riske atmak istemiyor dr um.Allah korusun tekrar yumdan ameliyat durumunda elde kalan yumlardan da olacagim.bakalim bu sureci bir atlatayim sonra zaten korunma surecim olacak 2-3ay.sonrasinda maddi acidanda kendimizi ayarlarsak tüp düşünüyoruz.guzel dileklerin icin sagol canim benim.senin minnoşunda hareketli mi?kizlar tek tek tekmeleri yemeye basladi :)Tüp bebek mi olacaksın canım tekrar dış gebelik olma şansı mi var ? O süreçte çok zor Allahım hayirlisini versin tatlım herseyin yolunda olmasına sevindim
hımm hayırlısı olsun canım doktorunu dinle bencede sana da bana da çok para lazımDr umun tavsiyesi o yönde canım.zaten ekimdeki ameliyatımda kistler temizlenirken yumurtalarin saglam kısımları bırakılmıştı.yine yumurtladim hamile kaldim cok şükür ama kimyasal gebelik dış gebelik derken işi riske atmak istemiyor dr um.Allah korusun tekrar yumdan ameliyat durumunda elde kalan yumlardan da olacagim.bakalim bu sureci bir atlatayim sonra zaten korunma surecim olacak 2-3ay.sonrasinda maddi acidanda kendimizi ayarlarsak tüp düşünüyoruz.guzel dileklerin icin sagol canim benim.senin minnoşunda hareketli mi?kizlar tek tek tekmeleri yemeye basladi :)
Aşılama şansı varsa ilk aşılamayı yapiyorlar canım.aşılama bana uygun degil hamislik olusuyor ama gerisi gelmiyor dr direk tüp diyor o yüzden.ama bak bir arkadasimin ikizleri var tüp bebekle olmuşlar.dr u arkadasima tupteki sans daha fazla asilamaya göre vakit kaybetmeyelim maddi acidan sorununuz yoksa boşa asilamada hormon yuklemesi yemeyin demis ve direk tüp bebek denemisler masallah simdi de ikizleri var .sanirim dr un tutumuna gore de degisiyor canim.kuzenimde ilk asilamasinda masallah hamile kaldi mesela simdi 6aylik hamiş.kader kısmet gerisi bahane de işte bir seyin vesile olmasi gerekiyor demekki bize.sizin dr larda bir alem normalde hemen aşılama yapmak icin ölürler ama sizinkilerde bekletme taraftari hep gelde eli maşalı olma :)hımm hayırlısı olsun canım vardır her ser de bi hayır allah sabretme gücü dayanma gücü versin bizlere bizimde vardır kaderimizde bir bebek inşallah sağ salim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı birer evladımız olacaktır .....aşılamayı zar zor öneriyolar heralde doktora tüp bebek istiyorum desem bana deli muamelesi yapar.....bana diyorki doktor eşine daha fazla test yaptırmapek eli maşalı gördü beni sanırsam
Aynen canim sonunda tüp bebek kredisi bizi kurtarir gibi :)hımm hayırlısı olsun canım doktorunu dinle bencede sana da bana da çok para lazımbeni de bu tüp bebek kurtarır gibi gözüküyor
Evet canım benim kızda hareketlendi çok şükür bayağı hareketli kızımız dr şaşırıyor doğumda cektircek dio bende ilk düşük ve kimyasaldan sonra anne olamiycam saniyodum ama çok şükür Allahima en kısa zamanda size de nasip etsin Allahım.... Bide aklında bulunsun yasin kaç bilmiyorum tatlım ama yumoslarida rezerve az dendiğinde rapor alindiginda 2 tane koyuyolarmis ikiz oluyomus 35 ten önce bi tane koyuyorlar raporla uygun ada gelir hele sen bi toparlan tatlım inşallah 2016da meleklerini sende kucağına alacaksın yeterki sen iyi olDr umun tavsiyesi o yönde canım.zaten ekimdeki ameliyatımda kistler temizlenirken yumurtalarin saglam kısımları bırakılmıştı.yine yumurtladim hamile kaldim cok şükür ama kimyasal gebelik dış gebelik derken işi riske atmak istemiyor dr um.Allah korusun tekrar yumdan ameliyat durumunda elde kalan yumlardan da olacagim.bakalim bu sureci bir atlatayim sonra zaten korunma surecim olacak 2-3ay.sonrasinda maddi acidanda kendimizi ayarlarsak tüp düşünüyoruz.guzel dileklerin icin sagol canim benim.senin minnoşunda hareketli mi?kizlar tek tek tekmeleri yemeye basladi :)
Insallah canım insallah meleklerini dedin Allah mı söyletti acebaaaa çoğul kullandinEvet canım benim kızda hareketlendi çok şükür bayağı hareketli kızımız dr şaşırıyor doğumda cektircek dio bende ilk düşük ve kimyasaldan sonra anne olamiycam saniyodum ama çok şükür Allahima en kısa zamanda size de nasip etsin Allahım.... Bide aklında bulunsun yasin kaç bilmiyorum tatlım ama yumoslarida rezerve az dendiğinde rapor alindiginda 2 tane koyuyolarmis ikiz oluyomus 35 ten önce bi tane koyuyorlar raporla uygun ada gelir hele sen bi toparlan tatlım inşallah 2016da meleklerini sende kucağına alacaksın yeterki sen iyi ol
Ayy hadi inşallah olsun ne gusel olur sen pozitif dusun yeterki esimde destekse gerisini sallaInsallah canım insallah meleklerini dedin Allah mı söyletti acebaaaa çoğul kullandinyas 28 bende.bakalim zaman neler gösterecek canım.hele bir gecsin zaman.
Insallah.Cok şükür canım eşim hep destek tam destek :) dediğin gibi göbüşte bebek bana da uzak geliyor simdi ama sonra diyorum Allah büyük elbet zamanı gelecek :)Ayy hadi inşallah olsun ne gusel olur sen pozitif dusun yeterki esimde destekse gerisini salla
Tabikide o bebekler o gobise gelcek Allahın izniyle canım benimCok şükür canım eşim hep destek tam destek :) dediğin gibi göbüşte bebek bana da uzak geliyor simdi ama sonra diyorum Allah büyük elbet zamanı gekecek :)
oyy kuzu az kaldı sabır canım...mete iyi teyzesi ellerinden öper...göbüş çok mu çıktı atsana bi foto
kuzum valla sen 27 de böylesin biz şimdiden tuvaleti yol ettikkuzum joie de güzel alan cok var duydum.valla canım su içiyorum içmesine dee 5 dk ya bir wc ye gidiyorum sıpa iyice bastırıyor kendini idrar torbama
senin için güzel olan habere bende sevindim balım...adet olmak çocuk sahibi olmak için olmazsa olmaz...ekliyorum tabi hadi mübarek olsunSelam Mogamiciğim...
Bu ay biraz beklemem gerekti ama 1 hafta farkla regl oldum40 -45 günde bir regl olan ve son zamanlarda ilaçla regl olan be için bu bile güzel bir haber
yeni bat 18 eylül.. hade bakalım.. yeni bir ay yeni umutlar..
Bu arada hayırlı olsun işe başlamışsın sanırım.. hamişlik dönemin, çok yorma yawrum kendini..
bilirim o mor renklisini bi ara benimde aklımı almıştı ama komşum aydınlattı beni...senin aldığın arabada çok şirin balım güle güle yatsın içinde oğlunMogami kız aklım kalıyordu arabada nerdeyse, iyi olduğu bunları anlattığın bana. Bir de güzel bir mor renk yapmışlar al beni al beni diyordu. Ama şimdi aldığımız arabada içime çok sindi katlannca pazar arabası gibi oluyor.
Yok canim 2 gun agridi dikis yerim sonra gectide 2 gunden beri gogsumde agri var mastit oldum sanirim yarin dr a gidecegim bakalim bebekte gaz disinda iyi teyzedi gun gun buyuyoruz 19 gunluk olduk
kuzum geçmiş olsun bunu da atlatırsın hemencik yeterki bebiş güzelce büyüsünMasallah sizde buyumussunuz 18 haftalik olmussunuz metemiz nasil canim sen nasilsin bulantilarin gectimi
öyle olacaklar teyzesi bakalım sizin bebişler teşrif edince annelerine neler yaşatacaklar
dimi kaygılım kız daha dün gibi senin klomen denemelerin ve hamişlik haberin bak artık koca bi göbüşün var oğlun yakında gelecek kucağına bitti gitti çoğu... o koca göbüşe sebebiyet veren paşayı merak ediyorumYarın atıyim :) çıktı çıkmaz mi 9 gibi duruyorum annemin de böyleymis durdu durdu 7 ye kadar çok rahatım 7 .ayda hepsinin acısı çıktıgeçen offf uff diyordum sonra dedim yk kaygılı yapma sen o çift çizgiyi görmek için ne kadar bekledin sukret dedim :):)
senin için güzel olan habere bende sevindim balım...adet olmak çocuk sahibi olmak için olmazsa olmaz...ekliyorum tabi hadi mübarek olsunkız bu arada ben işe başlamadım malum başımda bi kpss derdi var atanmak lazım ona uğraşıyorum kuşum
bilirim o mor renklisini bi ara benimde aklımı almıştı ama komşum aydınlattı beni...senin aldığın arabada çok şirin balım güle güle yatsın içinde oğlun
kuzum geçmiş olsun bunu da atlatırsın hemencik yeterki bebiş güzelce büyüsünbiz 19 a girdik teyzesi içerde tepiniyo sıpam herşey iyi çok şükür
öyle olacaklar teyzesi bakalım sizin bebişler teşrif edince annelerine neler yaşatacaklar
dimi kaygılım kız daha dün gibi senin klomen denemelerin ve hamişlik haberin bak artık koca bi göbüşün var oğlun yakında gelecek kucağına bitti gitti çoğu... o koca göbüşe sebebiyet veren paşayı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?