Beraber Anne Olma Yolunda

O da guzelmis simdi o gecti dis basladi ühü

İki Mete si olur topiğin daha ne işte hatta rüya hayalde erkek olursa mete koymak istiyormuş meteleri üçleriz

oda hazırlıklarını hızlandır özellikle mobilya siparişini erken ver kuzum zaten yapımı bir ayı buluyormuş bi de üstüne koku çıkması da bir ayı buluyormuş etti mi 2 ay

valla bende onun için seviniyorum aslında bu sıcaklarda Allah sizlerin yardımcınız olsun biz karlar altında doğurucaz

Bende aynısından alicam ama kampanya ne zamn bitiyor göremedim mogis kart için yarın alabilirim limiti halletmek lazım sen süresini biliyo musun

Ayyyyy miniklerin arabaları aynı olacak ne güzel çok mutlu oldum kız biz siyah renklisinden aldık ikinciyide düşünerek bu arada...kampanya tarihi eylül sonuna kadarmış ama stoklarla sınırlı diye de belirtmişler sen yarın al stoklar tükenmeden...zaten yarın sabah siparişi versen perşembe elinde olur

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme ------->

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme ------->
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme ------->
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme ------->

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme

Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül ------> 17. Deneme
Jasmine53 -------------> 18 Eylül ------> 22.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU--------
Hilal ---------------> Erkek -------DOĞDU -------
Wuslt --------------> Kız ----------DOĞDU--------
Elifbade -----------> Kız -----------DOĞDU--------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız-DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Zehsel -------------> Erkek
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız

Maleficent_bs ------> Erkek
Betiboop -------------> Erkek
Lulus_k --------------> Erkek
Mogami --------------> Erkek
Blummm ------------> Kız ?

Yirmilik disim o kadar buyuk cikmis ki o yanindakine yanindakine derken cenem agridi içtiğim süt dişime yaramis :-/
dişlerin sağlam olması güzel emmeeee bu 20 likler hep problem çıkarıyo yav...benim 20 lik te çıkarken sorun yaratmıştı antibiyotiği çakınca kendine geldi...miniğin erken gelirse sende çarçabuk halledersin diş mevzuunu bacım

Son uc ay ellesmiyorlarmis zaten antibiyotik degil de tavaylan tepesine tepesine cakasim var esime gosterdim sasirdi o ne oyle diyo :) tospikime de yaramistir insallah o kalsiyumlar :)

O zaman bugün alıyorum kismetse :) iki büyük eksiğimiz vardı onlarda tamam olur inşallah ahh yakın olsak arabalara koyar beraber gezerdiki :):)

canımmm nasılsın kuzum :) amanınnn ne kadar az kalmış doğuma :)

İyiyim maysu mm az kaldı da bugün adet sancısı gibi sizlamam var gaz sanıyordum ama değil anladım biraz panik olmadım desem yalan olur sen nslsin ağrıların nasıl oldu

O zaman bugün alıyorum kismetse :) iki büyük eksiğimiz vardı onlarda tamam olur inşallah ahh yakın olsak arabalara koyar beraber gezerdiki :):)
Şimdiden hayırlı olsun o vakit hatun Artık sen avrupa yakasını bende anadoluyu temsilen gezdiricez sıpaları

Son uc ay ellesmiyorlarmis zaten antibiyotik degil de tavaylan tepesine tepesine cakasim var esime gosterdim sasirdi o ne oyle diyo :) tospikime de yaramistir insallah o kalsiyumlar :)
yaramıştır annesi baksana dişine bile nasıl yaramış durulmayacak kadar mı ağrıyo

MINIKKUS1 hatun eşim dün gece işten gelir gelmez arabayı kurdu ve çok beğendi iyi ki bunu almışız yaaaa dedi sonra evde iki tur attı arabayla bende peşindeyim laa arkadaşım bi bırakta bende keyfini çıkarayım dimi diye düşünüyorum bi yandan da

Kurulumu çok basit eşin hemencik halleder bi de katlamasını da tek elle hop diye yapıyorsun pazar arabası kıvamında çeke çeke istediğin yere götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…