O da guzelmisayyy anladım anladımm hık die kalırdım o ara yaa :) esıme derdımkı sankı bebe elıyle gobegımı cevırıyo derdım hatta oda bu konuya guzel bı yaklasımla GÖBEK BAĞIYLA İP ATLIYODUR DEDİ :) :) Normal canım o son zamanlarda
Valla bi doz daha kaldı ama.kim korkar aşı dan ☺ ben de merak ediyorum nasıl. Olacak kardeşime beraber hummali bi araştırma içindeyiz evimde de çok emeği vardır anlar dekorasyondan falan,ellerinden öper artik☺
Kız benimki erkek.isimleri bakiyodu netten bisürü saydi saydi mete diyince durdu mete güzel dedi hehe dedim mogisin isim ☺
valla bende onun için seviniyorum aslında bu sıcaklarda Allah sizlerin yardımcınız olsun biz karlar altında doğurucazGecen duşakabinin kapisini actim bi an baya üşüdüm nasıl güzel birseymis dedim ya :)) en azindan benim gibiyken sicak cekmeyeceksin ona da şükür :) en iyisi temmuz ağustosta hamile kalmak ya mis serinlik ve koca göbüş....
Tamam mogamim bende beğendim zaten hastaneden çıkarmak için istiyorum bende gayet iyi beğendim baktım eşimle görüşeyim aldak hiç fena olmaz çok uygun ideal güzel Amanda metemin arabası nasıl heyecan yapıyorum allahım çok görmedin sağlık uUn ömür versin bebislerimize
Bende aynısından alicam ama kampanya ne zamn bitiyor göremedim mogis kart için yarın alabilirim limiti halletmek lazım sen süresini biliyo musun
Kar düşüncesi bile bi an mutlu ederken yine dişim zonkladi sevinemedim agliyciimvalla bende onun için seviniyorum aslında bu sıcaklarda Allah sizlerin yardımcınız olsun biz karlar altında doğurucaz
İNŞALLAAAAAAAAAHHHava biraz acilsinda rahatlarsn canim benim.biraz serinler gibi hava sanki.butun hamisler ferah ferah nefes alicak:)
Kıyamam yaaa bak azcık kaldı hamişlik biter bitmez icabına bakarsın dişin kuzumKar düşüncesi bile bi an mutlu ederken yine dişim zonkladi sevinemedim agliyciim
Yirmilik disim o kadar buyuk cikmis ki o yanindakine yanindakine derken cenem agridi içtiğim süt dişime yaramis :-/Kıyamam yaaa bak azcık kaldı hamişlik biter bitmez icabına bakarsın dişin kuzum
dişlerin sağlam olması güzel emmeeee bu 20 likler hep problem çıkarıyo yav...benim 20 lik te çıkarken sorun yaratmıştı antibiyotiği çakınca kendine geldi...miniğin erken gelirse sende çarçabuk halledersin diş mevzuunu bacımYirmilik disim o kadar buyuk cikmis ki o yanindakine yanindakine derken cenem agridi içtiğim süt dişime yaramis :-/
Son uc ay ellesmiyorlarmis zaten antibiyotik degil de tavaylan tepesine tepesine cakasim var esime gosterdim sasirdi o ne oyle diyo :) tospikime de yaramistir insallah o kalsiyumlar :)dişlerin sağlam olması güzel emmeeee bu 20 likler hep problem çıkarıyo yav...benim 20 lik te çıkarken sorun yaratmıştı antibiyotiği çakınca kendine geldi...miniğin erken gelirse sende çarçabuk halledersin diş mevzuunu bacım
Canim normal öyle olmasi. Artık yeri daraldı ya daha da yer açmaya çalışıyor. Kasiyor geriyorHe. Benimki de ondan mi acaba? @rahis e sordugum seye benziyor anlattigin
Ayyyyy miniklerin arabaları aynı olacak ne güzel çok mutlu oldum kızbiz siyah renklisinden aldık ikinciyide düşünerek bu arada...kampanya tarihi eylül sonuna kadarmış ama stoklarla sınırlı diye de belirtmişler sen yarın al stoklar tükenmeden...zaten yarın sabah siparişi versen perşembe elinde olur
canımmm nasılsın kuzum :) amanınnn ne kadar az kalmış doğuma :)O zaman bugün alıyorum kismetse :) iki büyük eksiğimiz vardı onlarda tamam olur inşallah ahh yakın olsak arabalara koyar beraber gezerdiki :):)
canımmm nasılsın kuzum :) amanınnn ne kadar az kalmış doğuma :)
Şimdiden hayırlı olsun o vakit hatunO zaman bugün alıyorum kismetse :) iki büyük eksiğimiz vardı onlarda tamam olur inşallah ahh yakın olsak arabalara koyar beraber gezerdiki :):)
yaramıştır annesi baksana dişine bile nasıl yaramışSon uc ay ellesmiyorlarmis zaten antibiyotik degil de tavaylan tepesine tepesine cakasim var esime gosterdim sasirdi o ne oyle diyo :) tospikime de yaramistir insallah o kalsiyumlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?