Beraber Anne Olma Yolunda

yoğunluğu azalırsa geçer belki...yağmur duasına mı çıksak...aman bebiş rahat etsinde ben 5 ay daha çekerim napıyım...
Burada yağdı haftasonu da nasıl mutlu oldum :) he yine de terledim de :-/ amcamin kizi yengemle konuşuyor da cayır cayır yanıyor diyo benim için o da çorapla geziyor yanimda

oh çok şükür tetanozu sorunsuz atlattın darısı bana olsun odasını şimdiden merak eder oldum zevkli hatunsun bakalım nasıl şirin bi oda çıkacak

Burada yağdı haftasonu da nasıl mutlu oldum :) he yine de terledim de :-/ amcamin kizi yengemle konuşuyor da cayır cayır yanıyor diyo benim için o da çorapla geziyor yanimda
az kaldı senin hormon sıcağının bitmesine bacım üstüne bi de kış oohhh mis

az kaldı senin hormon sıcağının bitmesine bacım üstüne bi de kış oohhh mis
Gecen duşakabinin kapisini actim bi an baya üşüdüm nasıl güzel birseymis dedim ya :)) en azindan benim gibiyken sicak cekmeyeceksin ona da şükür :) en iyisi temmuz ağustosta hamile kalmak ya mis serinlik ve koca göbüş....

Inşallah canım. Sancısız da açılma oluyorsa bilmiyorum tabi. Makat kısmı çok kasiliyor bazen. Ayrılacak zannediyorum

Makati kısmı mi o ne alaka öyle olması normalmis mis bu konular geldi çattı da hala bilmiyorum ama herkeste farklı oluyo saglikla dogsunlarda :)

Tamam mogamim bende beğendim zaten hastaneden çıkarmak için istiyorum bende gayet iyi beğendim baktım eşimle görüşeyim aldak hiç fena olmaz çok uygun ideal güzel Amanda metemin arabası nasıl heyecan yapıyorum allahım çok görmedin sağlık uUn ömür versin bebislerimize

En son annemlerde cakiliyordum kafa üstü bi an dengemi kaybettim ama devam ederim iyi gelir diye tahmin ediyordum zaten bu arada şu an ve bazen göbeğim içten baya baya buruluyor gibi oluyor neden :-/
Burulmak ne demek :)

Bende aynısından alicam ama kampanya ne zamn bitiyor göremedim mogis kart için yarın alabilirim limiti halletmek lazım sen süresini biliyo musun

Makati kısmı mi o ne alaka öyle olması normalmis mis bu konular geldi çattı da hala bilmiyorum ama herkeste farklı oluyo saglikla dogsunlarda :)
Canim çocuk son haftalarda çok gerdiriyor çok kasiliyor karnimda bazen nefesimi kesiyor öyle olunca sanki gaz geliyormuş da cikamiyormus gibi makat kısmında bir gerginlik oluyor bende. Herkeste aynı olur mu bilmiyorum da doğuma hazırlık oluyor diyorlar. Çok uzun surmuyor zaten telaş etme.:)

Canim çocuk son haftalarda çok gerdiriyor çok kasiliyor karnimda bazen nefesimi kesiyor öyle olunca sanki gaz geliyormuş da cikamiyormus gibi makat kısmında bir gerginlik oluyor bende. Herkeste aynı olur mu bilmiyorum da doğuma hazırlık oluyor diyorlar. Çok uzun surmuyor zaten telaş etme.:)

oh çok şükür tetanozu sorunsuz atlattın darısı bana olsun odasını şimdiden merak eder oldum zevkli hatunsun bakalım nasıl şirin bi oda çıkacak
Valla bi doz daha kaldı ama.kim korkar aşı dan ☺ ben de merak ediyorum nasıl. Olacak kardeşime beraber hummali bi araştırma içindeyiz evimde de çok emeği vardır anlar dekorasyondan falan,ellerinden öper artik☺
Kız benimki erkek.isimleri bakiyodu netten bisürü saydi saydi mete diyince durdu mete güzel dedi hehe dedim mogisin isim ☺

He. Benimki de ondan mi acaba? rahis e sordugum seye benziyor anlattigin

1 cmdi canım. 10saat sanci cektim hala1 cm di benim kiz aşagi inmemisti 12gun once geldi zaten.inmesini bekledik.sonra bi ara 3.5 dendı doktoru cagırdı ebe doktor 10 dk sonra geldı bı baktı dedı 3 ıkınmaya alırım dogum baslıyo Tamam dedım bende olede oldu :)

Bende derdime derman bi mesaj atmistir diye sevindiydim daha derdimi anlatamamisim gobek kismimi sanki koca bir el sıkıp birakiyor gibi oluyor yani hafiften bi nefes de gidiyor o ara
ayyy anladım anladımm hık die kalırdım o ara yaa :) esıme derdımkı sankı bebe elıyle gobegımı cevırıyo derdım hatta oda bu konuya guzel bı yaklasımla GÖBEK BAĞIYLA İP ATLIYODUR DEDİ :) :) Normal canım o son zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…