Burada yağdı haftasonu da nasıl mutlu oldum :) he yine de terledim de :-/ amcamin kizi yengemle konuşuyor da cayır cayır yanıyor diyo benim için o da çorapla geziyor yanimdayoğunluğu azalırsa geçer belki...yağmur duasına mı çıksak...aman bebiş rahat etsinde ben 5 ay daha çekerim napıyım...
oh çok şükür tetanozu sorunsuz atlattın darısı bana olsunCanim mavi yapmicam demiştim ya oda geniş üç çocuğa kadar büyütür o yüzden altın sarisi falan düşünüyorum beyaz tabi ağırlıklı , olursa bi kız da aksesuarlarla destekleriz diye ☺ mavi yi renk.olarak da sevmiyorum kullanışlı açısından da en mantiklisi beyaz. .
Valla bilmiyodum oyleymis etsinler bakalim takip güzel bişe, canım hiçbse hissetmedim ne olurken ne sonrasında ,deride bile ağrı yoj o kadar yani ☺
az kaldı senin hormon sıcağının bitmesine bacım üstüne bi de kış oohhh misBurada yağdı haftasonu da nasıl mutlu oldum :) he yine de terledim de :-/ amcamin kizi yengemle konuşuyor da cayır cayır yanıyor diyo benim için o da çorapla geziyor yanimda
Gecen duşakabinin kapisini actim bi an baya üşüdüm nasıl güzel birseymis dedim ya :)) en azindan benim gibiyken sicak cekmeyeceksin ona da şükür :) en iyisi temmuz ağustosta hamile kalmak ya mis serinlik ve koca göbüş....az kaldı senin hormon sıcağının bitmesine bacım üstüne bi de kış oohhh mis
Inşallah canım. Sancısız da açılma oluyorsa bilmiyorum tabi. Makat kısmı çok kasiliyor bazen. Ayrılacak zannediyorum
kuzum ikisi birlikte 450 tl...indirim var evet...e bebek internet sitesinden aldım normal fiyatı 550 idi düştü 100 tl...bende atladım hemen...yalnız şunu söyliyim ona göre karar ver oto koltuğu bebek arabasına takılamıyor...ben normal arabalarda kullanmak ve bide hastaneden çıkartırken kullanıcam... dün siparişi verdik bugün geldi...çok beğendim bende..kötü yorumda yok...aklında bulunsun alacaksan bacım....ayrıca çooook teşekkür ederiz teyzesi
Burulmak ne demek :)En son annemlerde cakiliyordum kafa üstü bi an dengemi kaybettim ama devam ederim iyi gelir diye tahmin ediyordum zatenbu arada şu an ve bazen göbeğim içten baya baya buruluyor gibi oluyor neden :-/
kuzum ikisi birlikte 450 tl...indirim var evet...e bebek internet sitesinden aldım normal fiyatı 550 idi düştü 100 tl...bende atladım hemen...yalnız şunu söyliyim ona göre karar ver oto koltuğu bebek arabasına takılamıyor...ben normal arabalarda kullanmak ve bide hastaneden çıkartırken kullanıcam... dün siparişi verdik bugün geldi...çok beğendim bende..kötü yorumda yok...aklında bulunsun alacaksan bacım....ayrıca çooook teşekkür ederiz teyzesi
Hava biraz acilsinda rahatlarsn canim benim.biraz serinler gibi hava sanki.butun hamisler ferah ferah nefes alicak:)yoğunluğu azalırsa geçer belki...yağmur duasına mı çıksak...aman bebiş rahat etsinde ben 5 ay daha çekerim napıyım...
Canim çocuk son haftalarda çok gerdiriyor çok kasiliyor karnimda bazen nefesimi kesiyor öyle olunca sanki gaz geliyormuş da cikamiyormus gibi makat kısmında bir gerginlik oluyor bende. Herkeste aynı olur mu bilmiyorum da doğuma hazırlık oluyor diyorlar. Çok uzun surmuyor zaten telaş etme.:)Makati kısmı mio ne alaka öyle olması normalmis mis bu konular geldi çattı da hala bilmiyorum ama herkeste farklı oluyo saglikla dogsunlarda :)
Canim çocuk son haftalarda çok gerdiriyor çok kasiliyor karnimda bazen nefesimi kesiyor öyle olunca sanki gaz geliyormuş da cikamiyormus gibi makat kısmında bir gerginlik oluyor bende. Herkeste aynı olur mu bilmiyorum da doğuma hazırlık oluyor diyorlar. Çok uzun surmuyor zaten telaş etme.:)Makati kısmı mio ne alaka öyle olması normalmis mis bu konular geldi çattı da hala bilmiyorum ama herkeste farklı oluyo saglikla dogsunlarda :)
Valla bi doz daha kaldı ama.kim korkar aşı dan ☺ ben de merak ediyorum nasıl. Olacak kardeşime beraber hummali bi araştırma içindeyiz evimde de çok emeği vardır anlar dekorasyondan falan,ellerinden öper artik☺oh çok şükür tetanozu sorunsuz atlattın darısı bana olsunodasını şimdiden merak eder oldum zevkli hatunsun bakalım nasıl şirin bi oda çıkacak
Bende derdime derman bi mesaj atmistir diye sevindiydim daha derdimi anlatamamisimBurulmak ne demek :)
He. Benimki de ondan mi acaba?Canim çocuk son haftalarda çok gerdiriyor çok kasiliyor karnimda bazen nefesimi kesiyor öyle olunca sanki gaz geliyormuş da cikamiyormus gibi makat kısmında bir gerginlik oluyor bende. Herkeste aynı olur mu bilmiyorum da doğuma hazırlık oluyor diyorlar. Çok uzun surmuyor zaten telaş etme.:)
1 cmdi canım. 10saat sanci cektim hala1 cm di benim kiz aşagi inmemisti 12gun once geldi zaten.inmesini bekledik.sonra bi ara 3.5 dendı doktoru cagırdı ebe doktor 10 dk sonra geldı bı baktı dedı 3 ıkınmaya alırım dogum baslıyoAyy inşallah canım doktor pozisyonu güzel dedi işte. Ayaklarım bacaklarim çok şişti yürüyorum da. Hareket edeyim diyorum ayakların sisinden hareketim de kisitlaniyor. Hayirlisiyla bir gelseydi. Sen gittiğinde acilman ne kadar olmuştu
Amin canim yaa sabirsizlaniyoruz esimle artik :)maaşallah tospike...eee artık gelmesine az kaldı annesi hayırlısıyla sağlıkla gelsin kolay bi doğumun olsun inşallah
ayyy anladım anladımm hık die kalırdım o ara yaa :) esıme derdımkı sankı bebe elıyle gobegımı cevırıyo derdım hatta oda bu konuya guzel bı yaklasımla GÖBEK BAĞIYLA İP ATLIYODUR DEDİ :) :) Normal canım o son zamanlardaBende derdime derman bi mesaj atmistir diye sevindiydim daha derdimi anlatamamisimgobek kismimi sanki koca bir el sıkıp birakiyor gibi oluyor yani hafiften bi nefes de gidiyor o ara
hayy masallahhKizlar 4.ay asilarimizi olduk tosunum 1 kilo almis bu ay 9690 gr 66 cm olmusuz birazdan son halimizin fotosunu yukliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?