Beraber Anne Olma Yolunda

çok güldüm ya benimki boş bambu yu sallayıp eee ee pis pis yapıp uyusana oğlum diyo şimdiden atarli baba Seninki de belli ki benimki gibi oyuncakları çocuktan çok oynayacak o kurulum hafifliği çok önemli aydınlattı ğin iyi oldu içim daha rahat simdi

eeee bizim iki çocuğumuz olacak aslında kaygılım kurulum dediğim tekerlekler takılıcak bi tek...zaten ön tekerlek tık diye geçiyo...arkanın da takılmasında bi iki küçük parça var onlarla halloluyo...ön bar ve arka bar var takılması gereken ama onlar geçmeli olduğundan hemencik halloluyo...başkada bişe yok kurulumda

kızlar selaaaaam...nasılsınız bakiim ohhh arabalar alınmış Mogami MINIKKUS1 güle güle kullansın sıpalarınız canlarım ben 1 eylüldeki kontrolümü bekliyorum bi daha dr umun kız demesi lazım ondan sonra baslıycam alışverişe

Durulmayack uyutmayacak kabuslar gördürecek kadar :-/ ilk defa sabah oldu ama gecmedi
gecmiş olsun bebem benmde 2 tanesi sorunluydu amelıyatla aldırdım bebek planından önce inşallah doguma kadar cok sıkıstırmaz

Az önce e bebekten çıktım aynı sete baktım çok güzel hafif tam istediğim gibi eşime dedim annemden kartı alicam aksama kismetse alırız :):)sayende bizde bu büyük eksiğimizi tamamlıyoruz:) yalnız mağazada kırmızısı var acaba netten mi söylesem yoksa kırmızı olsun ne olacak mı

Blummm eğer kısa esin yandı iki fıstık birden oo çok sağ ol bu alışverişlerinde zamanı çok çabuk geliyor ve bitti derken zira bi şey çıkıyo

çooook sevindim bende eksiklerinizin tamamlanmasına valla ben siyah gri aldım çok beğendim renk olarak şık duruyo ben siyah gri tavsiye ederim bacım...karar sizin yine de balım hangisi içine daha çok siniyorsa onu seç al...netten alırsan direkt kapına gelir rahat olur tabi o da farklı bi avantaj

selaaaam bacım iyiyiz biz paşayla sen nasılsın minik sıpan nasıl...az kalmış kontrole hadi netleştir bakalım şu cinsiyeti de soru işaretini kaldırayım...hatun cinsiyet netleşince tam gaz başla alışverişlere...tavsiyem büyükleri al önce...ıvır zıvır halloluyo... ayrıca sağol balım aldık arabamızı çokta beğenerek...doğduktan sonra yollar bizimdir

Blummm eğer kısa esin yandı iki fıstık birden oo çok sağ ol bu alışverişlerinde zamanı çok çabuk geliyor ve bitti derken zira bi şey çıkıyo
evet canım eşim şimdidenyandım dio 2 tane süslüyle nasıl ugrasıcagını düşünüyo tabii kıskançlıkta başladı onu giydirmem oraya gööndermem sende benden gizlersen 2nize birden sopa diyoooo

Durulmayack uyutmayacak kabuslar gördürecek kadar :-/ ilk defa sabah oldu ama gecmedi
Çoook geçmiş olsun canım benim dua edelim de minik sıpa haftaya gelir sende en azından ilaçla ağrını azaltabilirsin

önce arabasına ve odasına karar vericem canım onlar aklımdan cıksın istiyorum dediğin gibi digerleri halloluyo zaten carsıya cıktıkca 3-5 alırım bi anda almayı düşünmüyorum alışverişin tadına varmalıyım eşimle değişik anılar biriktirmek istiyoruz ayyyy doğsunlar ya

aynen bacım her çıkışında iki üç parça aldıkça daha keyifli olur bizim büyüklerin taksiti aralık ocakta bitiyo öyle ayarladık rahat olacak... sıpalarımız doğsunda aldıklarımızı tepe tepe kullansınlar

Evet Lady yazıyo dedi bizimki bende netten siparis vereceğim :):)

evet canım eşim şimdidenyandım dio 2 tane süslüyle nasıl ugrasıcagını düşünüyo tabii kıskançlıkta başladı onu giydirmem oraya gööndermem sende benden gizlersen 2nize birden sopa diyoooo

Seni kıskanır kızını daha çok kıskanır ama ona mümkün yok laf edemez babalar kıyamam lar kızlarına :):)

Kızlaaar, biz ayrıntılı ultrasondan geldikk çok mutluyuz :) pasamiz elini ağzına sokmak dahil türlü turlu sebeklikler yaptı. Herseyi tastamammis, minik parmaklarını bile saydık :)
bebeem yirmiligini özenle besleyip büyüten annecik, az sut iç sen :)

Oyy maşallah canım çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Benimki de kızın kafasına giripte şunla evlen dersen kızarım bırak kimi isterse onla evlensin diyodu daha 5 haftalıkken :)))Sanki doğurduk kız oldu da evlenecek çağa geldi.Neler düşünüyolar böyle bu babalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…