Ben oldummmİnşallah bazı kadınlar doğum öncesi ishal oluyormuş hadi hayırlisiyla gelsin bol bol yorul :) hurma ye
sen kafanı rahat tut canım ve olumlu dusun hep ınsallah bebeıslede konusSat 20 temmuz dün beta 509 çıktı kızlar . 1 hafta önce kanamam oldu 1 gün sürdü sonra 4 lekelenme devam etti .2 3 gun bisey yoktu dun tekrar kahverengi bi akinti geldi doktorum proluton depot iğnesi yaptı tedbir amaçlı çarşambagünü keseyi görmek için gidicem inşallah. Geçen yıl 7 haftalik bebeğim kalbi atmadi kurtaj oldum çok korkuyorum yinede
canım benım Sümmes sebıle yesserah ( ve Allah ona yolu kolaylaştırdı) bunu bol bol tekrarla ınsalah dogum zamanı. ben 12 saat tekrarladım sancı boyu ve dogururkende Allah ıma sukurler olsun 5 dk da da dogumum oldu. 3 ıkınmada. her ıkınma oncesı hayırla gel meleğiim dedim ve tekrarladım bunu. birde sürekli nefes aldım verdım burundan al agızdan ver.sancın basladıgında kı zaten sancının gırecegını hıssedıyosun derınce bır nefes al sonra sancı bıttıgınde yavas yavas al ver kı yorulmasın vucudun bebegede guzelce oksıjen gıtsınCanim benim güzel yürekli arkadaşım Sağol inşallah öyle olur. Seni hasibeyi aklımdan geçirmek istiyorum Rabbimde biliyor ya inşallah o sanciyla aklıma gelirsiniz kalbimden geciririm sizleri de. Şu Nazlı bebisler bir gelseydi
İnşallah canım benimsen kafanı rahat tut canım ve olumlu dusun hep ınsallah bebeıslede konusSarılsın sana sıkıca
hımmm ıkısıde olabılır canım benım agrıların artarsa suresını tut canım kac dk da bır geldıgını falanKızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?
Sağol rahiscim tavsiyelerin için okuyacağım inşallah o dediğini. Belli mi olur belki gelir bebeğimiz zaten sikistirdiginda sürekli dediğin gibi nefes alıp veriyorum. Bugün en yakın arkadaşım doğum yaptı nasıl mutlu oldum kendim yapmış gibi kendi bebeğim doğduğunda nasıl olurum kimbilir; )canım benım Sümmes sebıle yesserah ( ve Allah ona yolu kolaylaştırdı) bunu bol bol tekrarla ınsalah dogum zamanı. ben 12 saat tekrarladım sancı boyu ve dogururkende Allah ıma sukurler olsun 5 dk da da dogumum oldu. 3 ıkınmada. her ıkınma oncesı hayırla gel meleğiim dedim ve tekrarladım bunu. birde sürekli nefes aldım verdım burundan al agızdan ver.sancın basladıgında kı zaten sancının gırecegını hıssedıyosun derınce bır nefes al sonra sancı bıttıgınde yavas yavas al ver kı yorulmasın vucudun bebegede guzelce oksıjen gıtsınAy sankı dogumun basladı baya anlattım ama aklıma gelmısken soleyım dedım
Daha yolun basındayız ondan fittttooo fit bir hamiş maşallahh :) çok datluuu
Kuzuuuuum sende aydınlattın beni sağolasın bende dikkat edeyim katlanma şekline artık...Bizde seni seviyoruz oğluşumla kaygılı teyzesikırmızı renklisi de çok güzel olur fotosunu çekte gönder bakayım nasılmış...çok güzel oldu yaa oto koltuğunun takılabilmesi acayip mutlu oldum...güzel araba aldık bacım benim çok içime sindi paşalarımızda güzelce kullansınlar artık
Bilgi için sağol bacım içimi rahatlattın..sizin sıpa da ufaktan gelme sinyalleri veriyo desene..sağlıkla gelsin inşallah
geçmiş çok şükür o sıkıntılar şimdi keyfini sürme zamanı bacım...beşiği bende park yatak aldım iyi yapmışsın daha kullanışlı oluyorlar...bi de hatun bak dolar günden güne artıyo alabiliyorsan hiç erteleme arabayı...al dursun evde...bu arada biz kaygılımla aldığımız arabayı çok sevdik sana da tavsiye ederim fiyatı da uygun üstelik kampanyada şuan 450 tl bi bak derim...ayrıntılı randevunu aldın mı bakayım...bi de tetanoz olacaksın 20. haftadan sonra unutma
aslında sonradan pişman oldum bile keşke puseti tek almasaydım sizin aldığınız arabayı bende görüp beğenmiştim ama görmeden almaya cesaret edememiştim keşke önce buraya bi baksaymışım arabada aradan çıkmış olurdu.. ayrıntılı için doktorum bişey demedi henüz muhtemelen gidince söyler ama ben kararsızım yaptırsammı yaptırmasammı acep? sen nerde yaptırmayı düşünüyosun canım bide hiç fiyat aldın mı.. tetanoz için 2 eylülde çağırmışlardı zaten gidicem onun içinde aklımda yaniKuzuuuuum sende aydınlattın beni sağolasın bende dikkat edeyim katlanma şekline artık...Bizde seni seviyoruz oğluşumla kaygılı teyzesikırmızı renklisi de çok güzel olur fotosunu çekte gönder bakayım nasılmış...çok güzel oldu yaa oto koltuğunun takılabilmesi acayip mutlu oldum...güzel araba aldık bacım benim çok içime sindi paşalarımızda güzelce kullansınlar artık
Bilgi için sağol bacım içimi rahatlattın..sizin sıpa da ufaktan gelme sinyalleri veriyo desene..sağlıkla gelsin inşallah
geçmiş çok şükür o sıkıntılar şimdi keyfini sürme zamanı bacım...beşiği bende park yatak aldım iyi yapmışsın daha kullanışlı oluyorlar...bi de hatun bak dolar günden güne artıyo alabiliyorsan hiç erteleme arabayı...al dursun evde...bu arada biz kaygılımla aldığımız arabayı çok sevdik sana da tavsiye ederim fiyatı da uygun üstelik kampanyada şuan 450 tl bi bak derim...ayrıntılı randevunu aldın mı bakayım...bi de tetanoz olacaksın 20. haftadan sonra unutma
Ben oldummmDogumdan 1 hafta once oldum sonra gectı tekrar oluyorum zannettım karnım agrıyınca ıshal agrısı gıbı ama bebıs gelıyomus ondanmıs :)
ayy allah korusun canım ya rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. hamilelik çok güzel bi duygu ama aynı zamanda çok da stresli insan herşeyi düşünüyo işteEskiler sansli canım artık o ki doğum anomalisi teknoloji sağolsun yedi bitirdi bizi..
Bak bi tanıdığımız var kadın rahmini aldırdı kadın doğum servisinde yattı , dün anlattı diuo ki yatarken doğum yaptı biri,bebeği anneye göstermediler bi sorunu varmış nerde bilmiyorum,kizmislar hatta görünmedi mi bu güne kadar ultrasonda diye.. yani down falan da degul ama dedim ya belki Karnimizda iken yapılacak bişe vardır onu atlanayalim diye.. Allah herkesin evladına sağlık versin düşüncesi bile kötü yasayanlara da sabır versin şifa versin
Yok canim lavman i yaptilar yinede. O bise deglki:) tuvalete zor yetisiyosunlavman a gerek olmamıştır bu iyi bi şey di mi:) kaygılı pollyana oldu
Yok canim lavman i yaptilar yinede. O bise deglki:) tuvalete zor yetisiyosun
kv nin yıkadıklarını götür bide annen yıkasın bacım içine sinmediyse...kaldı ki kv niye bu kadar müdahale ediyo bu da ayrı bi sinir durum ama neyse sen idare eden bi hatunsun he he de geç...odayı hallet sonra topluca paylaş evet...paşamızın bütün cicilerini görelim yesin mogiş teyzesi onuEşyaları annemiz yıkadi diye babanesi bozuldu bu sebeple kalanları o yıkadi bebek arabasını ana kucagi banyo legeni kovasi vs sini o yıkadihepsi onda eve gelince toptan yollarım zaten haftaya Odamıza eşyaları koyucaz onlarida paylaşırım benimde her şeyiyle içime sindi hem aşırı para bayilmadik ideal oldu yeterli:)
kv nin yıkadıklarını götür bide annen yıkasın bacım içine sinmediyse...kaldı ki kv niye bu kadar müdahale ediyo bu da ayrı bi sinir durum ama neyse sen idare eden bi hatunsun he he de geç...odayı hallet sonra topluca paylaş evet...paşamızın bütün cicilerini görelim yesin mogiş teyzesi onu
puset dediğin şey oto koltuğu mu canım ben farklı şeyler diye biliyorum...araba çok güzel...yine aklında bulunsun kuzum bide oto koltuksuz bi araba istersende yine aynı markaya bakabilirsin iyi bi markaaslında sonradan pişman oldum bile keşke puseti tek almasaydım sizin aldığınız arabayı bende görüp beğenmiştim ama görmeden almaya cesaret edememiştim keşke önce buraya bi baksaymışım arabada aradan çıkmış olurdu.. ayrıntılı için doktorum bişey demedi henüz muhtemelen gidince söyler ama ben kararsızım yaptırsammı yaptırmasammı acep? sen nerde yaptırmayı düşünüyosun canım bide hiç fiyat aldın mı.. tetanoz için 2 eylülde çağırmışlardı zaten gidicem onun içinde aklımda yani
şehir değiştirme imkanın yoksa o zaman bu fikirle kendini strese sokma durumu kabullen ve yaşadığın şehri sevmeye çalış kuzum...eksik olan şeyi farklı şeyler deneyerek belki bulabilirsin canımın içi illa sporla çözmeye çalışma...bak gerçekten yogaya falan gitsen hiç düşündün mü şahsen imkan olsa gitmek isterdim ben...Aslında tam doğru yere bastın canım mutlu olamıyorum...
Canım spora başladım aerobik yapıyorum bazen step bazen yürüyüş. Rahatlatıyor gerçekten ama sanki başka bi şey var bilmiyorum tatmin olmuyorum eski zevkim heyecanım yok. Aslında rusça öğrenmek istiyorum fakat işle çakışıyor başkada ne bileyim ya aslın da yaşadığım şehri değiştirebilsem keşke sıkıldım. Ne bileyim insanların iki yüzlülüğü vurdumduymazlığı...Benim memleketim konya ama 16 yıldır antalyadayım hala sevemedim. Millet yaşadığı şehre bak turistik yer cıvıl cıvıl beğenmiyor diyecek ama öyle. Ben daha çok sessiz sakin yerleri severim doğayla iç içe olmayı. Eşim ve ailem antalyada olmasa çoktan giderdim...
annem sağolsun iç karın genişliği genini çarpmışım kadındansenin oğluşun Da yavastan gösterir kendini kuzum ne iç karın varmış sende
youtube dan dünya kadar video indirdimValla canım ben de sizlerden öğreniyorum işte ne sorsam diye suyu sor sen de nasilmis ayrıca gitmeden bol bol su iç sıvı miktarı ne kadar çoksa yüzü gözü o kadar net gorunurmus bilemedim ben bunu..bi de parmaklarını falan da sor atamasını tek tek saydi valla görene kadar evir di cevidi☺benimkinin burnu pek bi kalkik duruyodu bizim ikimizin de sivri niye boyle dedim kadin güldü kıkırdak daha bişe belli değil diye☺ bobreklerini kalp odaciklarini gösterdi mucize yaa allah in mucizesi..
Kuzum youtube da hamilelik yoga yazınca cikiyomus ben de sonlara doğru bakıcam şimdilik ilgilenmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?