Beraber Anne Olma Yolunda

İnşallah bazı kadınlar doğum öncesi ishal oluyormuş hadi hayırlisiyla gelsin bol bol yorul :) hurma ye
Ben oldummm Dogumdan 1 hafta once oldum sonra gectı tekrar oluyorum zannettım karnım agrıyınca ıshal agrısı gıbı ama bebıs gelıyomus ondanmıs :)

sen kafanı rahat tut canım ve olumlu dusun hep ınsallah bebeıslede konus Sarılsın sana sıkıca

canım benım Sümmes sebıle yesserah ( ve Allah ona yolu kolaylaştırdı) bunu bol bol tekrarla ınsalah dogum zamanı. ben 12 saat tekrarladım sancı boyu ve dogururkende Allah ıma sukurler olsun 5 dk da da dogumum oldu. 3 ıkınmada. her ıkınma oncesı hayırla gel meleğiim dedim ve tekrarladım bunu. birde sürekli nefes aldım verdım burundan al agızdan ver.sancın basladıgında kı zaten sancının gırecegını hıssedıyosun derınce bır nefes al sonra sancı bıttıgınde yavas yavas al ver kı yorulmasın vucudun bebegede guzelce oksıjen gıtsın Ay sankı dogumun basladı baya anlattım ama aklıma gelmısken soleyım dedım

Kızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?
hımmm ıkısıde olabılır canım benım agrıların artarsa suresını tut canım kac dk da bır geldıgını falan

Sağol rahiscim tavsiyelerin için okuyacağım inşallah o dediğini. Belli mi olur belki gelir bebeğimiz zaten sikistirdiginda sürekli dediğin gibi nefes alıp veriyorum. Bugün en yakın arkadaşım doğum yaptı nasıl mutlu oldum kendim yapmış gibi kendi bebeğim doğduğunda nasıl olurum kimbilir; )

Eşyaları annemiz yıkadi diye babanesi bozuldu bu sebeple kalanları o yıkadi bebek arabasını ana kucagi banyo legeni kovasi vs sini o yıkadi hepsi onda eve gelince toptan yollarım zaten haftaya Odamıza eşyaları koyucaz onlarida paylaşırım benimde her şeyiyle içime sindi hem aşırı para bayilmadik ideal oldu yeterli:)

aslında sonradan pişman oldum bile keşke puseti tek almasaydım sizin aldığınız arabayı bende görüp beğenmiştim ama görmeden almaya cesaret edememiştim keşke önce buraya bi baksaymışım arabada aradan çıkmış olurdu.. ayrıntılı için doktorum bişey demedi henüz muhtemelen gidince söyler ama ben kararsızım yaptırsammı yaptırmasammı acep? sen nerde yaptırmayı düşünüyosun canım bide hiç fiyat aldın mı.. tetanoz için 2 eylülde çağırmışlardı zaten gidicem onun içinde aklımda yani

ayy allah korusun canım ya rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. hamilelik çok güzel bi duygu ama aynı zamanda çok da stresli insan herşeyi düşünüyo işte

Kızlarr kv titiz beni dinlemeyecek biliyorum tüm bebek eşyaları mi anneme götürdüm orda bebe deterjaniyla yıkandi burda kalan 3 5 parçayı kv yıkadi iyi temizlemezmis diğerleri şimdi o eşyaları bunların arasına koyucaz çocuğuma zarar olur mu :-( gitmiş normale yıkamış yaaa sonra ben hepsini yikayacak tim diyo

kv nin yıkadıklarını götür bide annen yıkasın bacım içine sinmediyse...kaldı ki kv niye bu kadar müdahale ediyo bu da ayrı bi sinir durum ama neyse sen idare eden bi hatunsun he he de geç...odayı hallet sonra topluca paylaş evet...paşamızın bütün cicilerini görelim yesin mogiş teyzesi onu

Söz konusu kendi evime müdahaleyse saygı duyulmuyosa tırnaklar çıkar her şeye saygı duyuyorum ama biraz fazla aşırıya kaçıyor biraksam çocuğun adını koyacak illa allahtan eşim hiç taviz vermiyor yoksa isim yaş :) annemden de kv dede alacağım ben odayı hazırlayacağım onlar gelip baksınlar madem öyle artık böyle ahh heyecanımiz ne halde bizi bizden başkası anlamaz mogisimmm

puset dediğin şey oto koltuğu mu canım ben farklı şeyler diye biliyorum...araba çok güzel...yine aklında bulunsun kuzum bide oto koltuksuz bi araba istersende yine aynı markaya bakabilirsin iyi bi marka

ayrıntılı çok önemli kuzum...doktorlar taramayı yaptırmasanız bile ayrıntılıyı yaptırın diyorlar ki herhangi bi sıkıntı durumunda önceden bilgili olup müdahale edebilmek için...ben bütün testlerimi yaptırdım bunu da yaptırıcam randevumu aldım 7 eylüle...kendi hastanemde (pendik şifa) yapılıcak canım fiyatı da 210 tl....ikiye böldüler ilk taksiti 3 hafta önce verdim ikinci taksiti de ultrason günü vericem....aslında devlet bedava ama şimdi devlet bakacak 10 dk. özel bakacak 40 dk... nereye verilmiyor ki o para...bakılmışken uzun uzun ayrıntılı şekilde incelensin kuzum...tetanozu 20. hafta sonrası yaptır canım bana hem kendi doktorum hem sağlık ocağı hemşirem öyle dedi bende 23. hafta gibi ilk dozu vurulucam ikinci dozuda 27. hafta gibi vurulucam...daha bi de şeker yüklemem var... bunlar bitecek sonra doğum heyecanı

şehir değiştirme imkanın yoksa o zaman bu fikirle kendini strese sokma durumu kabullen ve yaşadığın şehri sevmeye çalış kuzum...eksik olan şeyi farklı şeyler deneyerek belki bulabilirsin canımın içi illa sporla çözmeye çalışma...bak gerçekten yogaya falan gitsen hiç düşündün mü şahsen imkan olsa gitmek isterdim ben...

youtube dan dünya kadar video indirdim suyu arttırdım bende ama dediğin iyi oldu bacım damacanayı diker öyle giderim notlarımı aldım bacım merci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…