Beraber diyet arkadaşı arıyorum

bugün sabah simit yedim ilk dakikadan sınıfta kaldım galiba

Gunaydin cnm ben tartı resmi atamicam cunku evde tarti yok ama birazdan eczane de tartilicam yazsam bi sorun olur mu?

Evet kızlar ben tartıldım kilo almisim ya moral yerlerde 71 kilo çıktım sonra kahvaltıda 1 kibrit kutusu kadar peynir ve 1 tane de domates yedim simdi kahvemi içip spor yapıcam yapcağım sporları da atarım size hadi bakalım

ewt kızlar öğlen yemekleri yendimi neler yediniz bakalımm
ben
sabah sabah simit yedim
arada 3 tane türk kahvesi içtim (türk kahvesiz yapamıyorum)
öğlen yemeği 200 ml süt ile yulaf

merhaba kizlar bende denedim ara vermek zorunda kaldim 12 kg fazlam kaldi .7 zeytin 1 incir diyetine basliyorum ve spor yuruyus dans terleme 21 gunde saglikli sok kg vermek istiyrum ..ortak sayfada bulusalim
kızlar nerdesiniz tartılar nerde bakayım tempooo

kızlar nerdesiniz tartılar nerde bakayım tempooo
Kızlar sporumu tamamladım ama bittim resmen şurayavideo isimlerini de yazayım
TK FIT 500 CALORIE (30DK)
XHIT DAILY CARDIO (10DK)
EMI WONG SLIM LEG (15 DK)
CHLOE TING ABS (10DK)
EBRU SALLI BACAK ERITME (10DK)
ALEXIS REN ABS WORKOUT (10DK)
EVET kızlar bu kadar dı ama öğle yemeğinden sonra bi 30 dk da kol çalışmayı düşünüyorum öğleyi yemeğini yediğimde yazarım

kahvaltidan nce 7zeytin ve 1 incir yedim sinra kahvalti (kahvalti menumu degistirecegim ) oglen 1 kase mercimek corbasi ara ogun elma ve bir ceviz acimmmmm aksamyemegine dayan

kahvaltida xcok kaciriyorum azalacak hergun duzenli bu sayfada yazarim sizde yazin surekli ..kacamak yapsak dahi diger ögunleri bozmayalim

kahvaltida xcok kaciriyorum azalacak hergun duzenli bu sayfada yazarim sizde yazin surekli ..kacamak yapsak dahi diger ögunleri bozmayalim
Evt ya cok haklısın zaten hep diyete giriyorum diyorum 1 kaçamak yapınca arkası geliyor sonra kilo alıyorum ama artık yapınca buraya yazarım belki devamı gelmez hadi bakalım

aksam yemegi tavuk sote yanina bes kasik pilav sonrasi spor egzersiz ve oryantel trledim bir hayli yatmadan yedi zeytin bir incir yiyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…