- 18 Eylül 2019
- 287
- 581
- 23
- 34
Ama en kisa surede bir baskul alicam kızlarGunaydin cnm ben tartı resmi atamicam cunku evde tarti yok ama birazdan eczane de tartilicam yazsam bi sorun olur mu?
Olsun cnm moralini bozma ama akşam dengelemeye bak simit diyeti bile var int bi sorun olmaz morallen biraz tam gaz devam bozmak yokbugün sabah simit yedim ilk dakikadan sınıfta kaldım galiba
tabiki olurGunaydin cnm ben tartı resmi atamicam cunku evde tarti yok ama birazdan eczane de tartilicam yazsam bi sorun olur mu?
Kilon iyi aslında canım boyun kaç ?günaydın evet hadi tempooo kızlar tartı resimleri ile başlıyoruz
1.61 cm canımKilon iyi aslında canım boyun kaç ?
merhaba kizlar bende denedim ara vermek zorunda kaldim 12 kg fazlam kaldi .7 zeytin 1 incir diyetine basliyorum ve spor yuruyus dans terleme 21 gunde saglikli sok kg vermek istiyrum ..ortak sayfada bulusalim
kızlar nerdesiniz tartılar nerde bakayım tempoooMerhaba kızlar ben de katılmak istiyorumherşeyden vazgerim yemek yemekten asla diye diye kollarım bıngıl bıngıl oldu sabah diyete başlıyorum,68 kiloyum hedefim 58 olmak boyun 172,ilk hedefim 62 olabilmek,haydi bakalım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz
Kızlar sporumu tamamladım ama bittim resmen şurayavideo isimlerini de yazayımkızlar nerdesiniz tartılar nerde bakayım tempooo
Tm cnm bugun neler yedin neler yaptın anlatmak ister misinbenim kg ; 78.6 an itibri ile
Cok iyi cnm baya az yemissin boyle devammkahvaltidan nce 7zeytin ve 1 incir yedim sinra kahvalti (kahvalti menumu degistirecegim ) oglen 1 kase mercimek corbasi ara ogun elma ve bir ceviz acimmmmm aksamyemegine dayan
Evt ya cok haklısın zaten hep diyete giriyorum diyorum 1 kaçamak yapınca arkası geliyor sonra kilo alıyorum ama artık yapınca buraya yazarım belki devamı gelmez hadi bakalımkahvaltida xcok kaciriyorum azalacak hergun duzenli bu sayfada yazarim sizde yazin surekli ..kacamak yapsak dahi diger ögunleri bozmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?