bende vermek istiorm yasmin kilo aldirdi bana biraktim hapi hala istahim açık spor yapiorm bu arada dengesizlesmisti ama tekrar duzene koydum suanMerhaba ben nisa boyum 165 kilom 70 beraber diyet yapabilecegim birileri ariyorum varsa yazabilir mi çünkü cidden kilo vermeyi istiyorum hedefim şuan 48 kilo olmak ama ilk hedef 66 kg 4 er kilo vererek gitmeyi düşünüyorum bbanadiyet arkadaşı olabilcek olanlar var mı
Tmdir sen de yaz neler yediginibende vermek istiorm yasmin kilo aldirdi bana biraktim hapi hala istahim açık spor yapiorm bu arada dengesizlesmisti ama tekrar duzene koydum suan
Woww baya az yemişsin cnm tebrik ederimevet menüyü yaziorm sutlu kahve ictim ardindan civanperçemi ve aslanpencesi balli onu ictmn esmer bulgurdan yaptigm bir kase kucuk kısır yedim bu kadar.
ewt bakıştigim menuyu yaziorum
patates kizartmasi
pizza
esim sagolsun hamurundan tutta papatesine kadar pisirdim
ama sadece pisirdim ve bakışiyoruz suan bu menuyle okadar o masada ben koltukdayim
esime afiyet olsun
aynen simdi birazdan yürüme bandinda yuruyus yapicam pilatesi yarin yaparm artik bunlari pisirirken yoruldm eşim pizza yiyio bn bakiormWoww baya az yemişsin cnm tebrik ederim
Cok iyi benim de annem cips yiyo ben bakıyorum öyle ama şimdi yemezsek nasıl olsa hedefimize ulaşınca yeriz diye avutuyorum kendimiaynen simdi birazdan yürüme bandinda yuruyus yapicam pilatesi yarin yaparm artik bunlari pisirirken yoruldm eşim pizza yiyio bn bakiorm
eee yiyince yine alcaz sonraCok iyi benim de annem cips yiyo ben bakıyorum öyle ama şimdi yemezsek nasıl olsa hedefimize ulaşınca yeriz diye avutuyorum kendimi
Tabi cnm yiyince ben de aldım 56 kilodaydim yiyerek 71 e geldim ama hafta da 1 kere yeriz sonraki gün dengelerizeee yiyince yine alcaz sonradiyeti birakirsak yandik ketojenik olarak beslenmek lazm snrm doyurucu olur oteki turlu biraktigim an kilo alirim biliorm basima geldi 170 boyum 75 kiloyum hepsi gobege ve popoya yayildi en cok gobek ama gobekde yer bulamayinca popoya bacaga giidio napsin diyet ama doyuru tarifler bulmak lazim
aynen guzel tarif bulursam paylasicam sizinle buraya.doyurucu ama diyet tarifler yada kürler yardimci olarak yesil cay disinda o bilindik zatende bakicm dahaTabi cnm yiyince ben de aldım 56 kilodaydim yiyerek 71 e geldim ama hafta da 1 kere yeriz sonraki gün dengeleriz
seftali yedim aksam sutlu kahve ictim spor yaptm bu sekilde.patayes kizartmalarina baktim kokladm ve bıraktımEvet kızlar neler yediniz bugün bakalım ben akşam da salatalik edim 1 tane sonra 20 dakika yürüyüş yaptım bugun de güzeldi sizler neler yaptınız??
Tmdır hoşgeldinBen de varım.Zaten konum da var,iki yere de yazarım :)
Öden olsa bile baya iyi vermişsin cnm cok iyi bence ins böyle gider kilolar2 gunde giden kg mudur odem mi 3 gun trtim 77.0 ..78.6 dydim..kahvati yedi zeytin bir incir bir krep bir kasik tahin ekmez...oglen 1 kase yogurt icine elma ve yulaf
Cnm sen neler yedinewt kızlar öğlen yemekleri yendimi neler yediniz bakalımm
ben
sabah sabah simit yedim
arada 3 tane türk kahvesi içtim (türk kahvesiz yapamıyorum)
öğlen yemeği 200 ml süt ile yulaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?