ay cok haklisin bnde yurumw bandinda sadece okadr bndensen gbi pilatesengidiordum 170 boyum var 75 kiloyum 5 kilo bikere kafadan fazla ztn evde kalinca kilo aldik kalmayincada hap kullaniordum yasmin kilo aldirdi yeni biraktm hepden bu kiloya ulastm hehe bnde spor yapip tam tersi yedigime dikkat etmiyordm hap mavf etti beni istah acio ya insalah bnde vericem bol su ketojenik ve spor insalah gobegim cikti gorsen 3 aylik hamilemisin dersin ne guzel mekik cekiyordum hemde tam mekik harikaydi sonra corona bilmem ne derken bahaneyle biraktim sadece yurume bandida yetmior eee 2 3 saat yurusem bacagm acio 1 saat anca kesin yetersizdir eskiden yoga yapiordm acayip kaslari gelistiror onami baslasam tekrar 1 saat yurume bandi 1 saat de yoga bir zahmet YetsinSoyle ki ben zaten gunduz 12 gibi uyaniyorum 2-3 gibi ancak kahvalti ediyorum normalim buydu zaten e aksam yemegide maksimum 8de yenmis oluyo sonrasinda bisey yemiyorum o yuzden benim icin problem olmadi ama erken kalkiyor olsaydim cok acıkabilirdim. Spor yapmiyorum malesef cok usengecim o konudakorona oncesi pilatese gidiyordum diyet yapmadan amacim kilo vermek degildi yani, simdi evdeyim yuruyusede maske ile cikmak cok zor suan sadece diyet ile devam ediyorum usenmezsem evde leslie yapmak isterim
Bende sirf gobek ve kol icin kilo vermek istiyorumay cok haklisin bnde yurumw bandinda sadece okadr bndensen gbi pilatesengidiordum 170 boyum var 75 kiloyum 5 kilo bikere kafadan fazla ztn evde kalinca kilo aldik kalmayincada hap kullaniordum yasmin kilo aldirdi yeni biraktm hepden bu kiloya ulastm hehe bnde spor yapip tam tersi yedigime dikkat etmiyordm hap mavf etti beni istah acio ya insalah bnde vericem bol su ketojenik ve spor insalah gobegim cikti gorsen 3 aylik hamilemisin dersin ne guzel mekik cekiyordum hemde tam mekik harikaydi sonra corona bilmem ne derken bahaneyle biraktim sadece yurume bandida yetmior eee 2 3 saat yurusem bacagm acio 1 saat anca kesin yetersizdir eskiden yoga yapiordm acayip kaslari gelistiror onami baslasam tekrar 1 saat yurume bandi 1 saat de yoga bir zahmet Yetsin
insallah insallahBende sirf gobek ve kol icin kilo vermek istiyorumspor diyet halledicez insallah bi sekilde
Bende olurum 172 boyum kilomda 80Merhaba ben nisa boyum 165 kilom 70 beraber diyet yapabilecegim birileri ariyorum varsa yazabilir mi çünkü cidden kilo vermeyi istiyorum hedefim şuan 48 kilo olmak ama ilk hedef 66 kg 4 er kilo vererek gitmeyi düşünüyorum bbanadiyet arkadaşı olabilcek olanlar var mı
Hedefim 65Bende sirf gobek ve kol icin kilo vermek istiyorumspor diyet halledicez insallah bi sekilde
Kahvaltı ve akşam yemeği olarak mi 7 zeytin 1 incir yiyorsunmerhaba kizlar bende denedim ara vermek zorunda kaldim 12 kg fazlam kaldi .7 zeytin 1 incir diyetine basliyorum ve spor yuruyus dans terleme 21 gunde saglikli sok kg vermek istiyrum ..ortak sayfada bulusalim
bu diyeti birakinca kilo alma birde sonra verirsin tmm cok guzel ama sonrasisabah ilik 2 bardak su iciyorum sonra yedi zeytin bir incir iyice cigneyerek yiyorum kahvaltuda az yememi sagliyr indirimi sagliyor
oglen sadece corba ara ogun meyve aksam yemegi 5 de yiyorum ama ekmeaiz bolca salata karnim tok olmasina ragmen saat 6 da yedi zeytin bir incir zorla yiyrum..6 dan sonra cay dahi icmiyorum malum dayanamiyorum ciklota tatli vs gunde 20 su bardagi su iciyorum ..dogum kilolarm var yag hepsi gider ins..bu diyetten memnunum...nirmalde bu saatte kriz gelirdibana rahatimgarip
Bir daha asla 75 ustunu görmem kiloda yavas kararli gidiyorum sagolbu diyeti birakinca kilo alma birde sonra verirsin tmm cok guzel ama sonrasi
nasil gidior diyet zorlaniomusun canin cekiomu birseyler kendine odul gerdigin oluormuBir daha asla 75 ustunu görmem kiloda yavas kararli gidiyorum sagolins almayiz
hic zorlanmadim ama ödul veriyorum gun icinde zaten sadece taviz vermedigim 6 dan sonra sabah 10 a kadar birsey yememek bir salsam birakirim wallanasil gidior diyet zorlaniomusun canin cekiomu birseyler kendine odul gerdigin oluormu
Ne kadar sürede verdniz bu kiloyu 1 haftad 2 kilo gitti benden iyimi bilemyrmaralikli orucla 24 kilo verdim 2 aydir da korumadayim. 80 le basladim su an 56 yim. mutlaka ama mutlaka deneyin
bu senin yontemi deniorm bakalm sporada devam ediorm bakalm cacik filan yiyerek takildm son zamanlarhic zorlanmadim ama ödul veriyorum gun icinde zaten sadece taviz vermedigim 6 dan sonra sabah 10 a kadar birsey yememek bir salsam birakirim wallasende durumlar nedir
ben 74 um ama gobek var boyum 170 hay allahm vercem ins hamile gbi gobekbugun 76.1 gördum cok sukur ins yarin 75 olur ..1 temmuz a kadar 74 75 arasinda kalmak istiyorum ..ac kalmadan sakin yavas bir diyetleyemekten daha zevkli kilo vermek
5 ayda. duraklama dönemleri oldu tabi. iyi bence sizin deNe kadar sürede verdniz bu kiloyu 1 haftad 2 kilo gitti benden iyimi bilemyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?