Beraber diyet arkadaşı arıyorum

ay cok haklisin bnde yurumw bandinda sadece okadr bndensen gbi pilatesengidiordum 170 boyum var 75 kiloyum 5 kilo bikere kafadan fazla ztn evde kalinca kilo aldik kalmayincada hap kullaniordum yasmin kilo aldirdi yeni biraktm hepden bu kiloya ulastm hehe bnde spor yapip tam tersi yedigime dikkat etmiyordm hap mavf etti beni istah acio ya insalah bnde vericem bol su ketojenik ve spor insalah gobegim cikti gorsen 3 aylik hamilemisin dersin ne guzel mekik cekiyordum hemde tam mekik harikaydi sonra corona bilmem ne derken bahaneyle biraktim sadece yurume bandida yetmior eee 2 3 saat yurusem bacagm acio 1 saat anca kesin yetersizdir eskiden yoga yapiordm acayip kaslari gelistiror onami baslasam tekrar 1 saat yurume bandi 1 saat de yoga bir zahmet Yetsin

Bende sirf gobek ve kol icin kilo vermek istiyorum spor diyet halledicez insallah bi sekilde

Bende olurum 172 boyum kilomda 80

kizlar bu yöntem beni hic rahatsiz etmedi ..saat 18 dan sonra yemiyorum hic iki gundur zorlanmadim acta degilim hic ögunlerimi azaltmaya devamda.ediyorum gunluk yuruyus sporda tamam hadi bakalim yntemi söyleyen arkadas kimdi unuttjm sagolsn

merhaba kizlar bende denedim ara vermek zorunda kaldim 12 kg fazlam kaldi .7 zeytin 1 incir diyetine basliyorum ve spor yuruyus dans terleme 21 gunde saglikli sok kg vermek istiyrum ..ortak sayfada bulusalim
Kahvaltı ve akşam yemeği olarak mi 7 zeytin 1 incir yiyorsun
Bu diyet dikkatimi çekti.Anlatabilir misin?Bende artık şişko sınıfından zayıf sınıfına hatta manken gibi sınıfına terfi etmek istiyorum.Her görenin kilo almışsın (sanki sorduk!sanki gözünde baskül var!neyse kızmayacağım)yada kilo mu aldın demesinden sıkıldım
Biraz kendime gelmek istiyorum

sabah ilik 2 bardak su iciyorum sonra yedi zeytin bir incir iyice cigneyerek yiyorum kahvaltuda az yememi sagliyr indirimi sagliyor
oglen sadece corba ara ogun meyve aksam yemegi 5 de yiyorum ama ekmeaiz bolca salata karnim tok olmasina ragmen saat 6 da yedi zeytin bir incir zorla yiyrum..6 dan sonra cay dahi icmiyorum malum dayanamiyorum ciklota tatli vs gunde 20 su bardagi su iciyorum ..dogum kilolarm var yag hepsi gider ins..bu diyetten memnunum...nirmalde bu saatte kriz gelirdibana rahatimgarip

bu diyeti birakinca kilo alma birde sonra verirsin tmm cok guzel ama sonrasi

kizlar noldu biraktinizmi dieti yazmiyoruz artk ne yaptigimizi benmi gormuyorum yoksa

bugun 76.1 gördum cok sukur ins yarin 75 olur ..1 temmuz a kadar 74 75 arasinda kalmak istiyorum ..ac kalmadan sakin yavas bir diyetle yemekten daha zevkli kilo vermek

hic zorlanmadim ama ödul veriyorum gun icinde zaten sadece taviz vermedigim 6 dan sonra sabah 10 a kadar birsey yememek bir salsam birakirim walla sende durumlar nedir
bu senin yontemi deniorm bakalm sporada devam ediorm bakalm cacik filan yiyerek takildm son zamanlar

birde sabahlari oglen yani sutlu kahve yada filtre kahve ve muz yiorm bir tane bayaga tutuor oruc diyeti gbi oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…