Beraber diyet arkadaşı arıyorum

Merhabaa arkadaşlar
Bende aranıza katılmak istiyorum aslında geçtiğimiz yıl bu aylarda 68 kiloydum ama şuan 81.7 tekrar o kiloya inmek istiyorum ve bu sabah itibarıyla başladım

aralikli orucla 24 kilo verdim 2 aydir da korumadayim. 80 le basladim su an 56 yim. mutlaka ama mutlaka deneyin
nasil yapiosun bunu peki aralikli oruc nasil oluo acikinca daha cok yeme yapmasin birde bn mesela sbh istahim olmuo taaa aksama yiyiorm aksama kdr daha cok acikiorm

nasil yapiosun bunu peki aralikli oruc nasil oluo acikinca daha cok yeme yapmasin birde bn mesela sbh istahim olmuo taaa aksama yiyiorm aksama kdr daha cok acikiorm
google dan bi arastirin isterseniz hakkinda o kadar cok bilgi var ki. ama genel olarak söyle belli saat araliklarinda yiyip belirli bi süre ac kaliyorsunuz. ben 16 saat ac 8 saat araliginda iki öğün sekilde yiyorum. tabi ki seker hamur isi abur cubur cips falan bunları yemicez

evet hala birsey yemedim bir muz yemistm sabah ve kahve sutlu sonra spora yaptm 1 saat yuruyus bandinda 5 dk da kol calismasi pilates bandi ile simdi dolma yaptm yersem aksama iki orta boya dolma yerim yogurt semizotu yogurtlu bu kadar bakalm

sabah 10 da basliyor aksam 18 de aksam.yemegi bitiyor ve sonra sabaha kadar su disinda birsey yemek ve icmek yok ..yasakli yiyecekleri biiliyoruz zaten ezberledik ama isteee yani sonucumuz..ben yarin basliyorum oruc diyetine ..aksam cayi ve yanindakiler benimahvetti zaten ins direnirim iki uc gun geceleri sinirli olurum artik

evet hala birsey yemedm şu civanpercemi ve aslanpencermsi bitkisinden ictm bir ara sutlu kahve ictm bu kadar zaten iki uc saat sonra aksam yemegi hehe muhtemelen cacik filan yaparm sarimsakda uyutuor yaaa ama faydali eşimde yerse sıkınti yok hehe

62,5kg ile baslayip ufak bi mola vermistim simdi 60.5kg ile devam etmek istiyorum 1.65 boyum 55kg hedefim aslinda oncelikli hedefim gobek ve kol incelmesi ama kol cok zor
Biraz ketolojik ve aclik orucu karisimi bisey yapiyorum bana iyi gelen beslenme sekli karbonhidrat, seker ve meyveden uzak durmak oldu

aynen ketojenik cok guzel doyurucu menulerde oluor icinde.aclik orucu nasil acaba daha cok acikma olmasin birde sonra bazen bnde oyle oluor spor yapiomusun bn yapiorm ama diyetsiz ayni kilo kaliorm ya illa diyette sart

aynen ketojenik cok guzel doyurucu menulerde oluor icinde.aclik orucu nasil acaba daha cok acikma olmasin birde sonra bazen bnde oyle oluor spor yapiomusun bn yapiorm ama diyetsiz ayni kilo kaliorm ya illa diyette sart

Soyle ki ben zaten gunduz 12 gibi uyaniyorum 2-3 gibi ancak kahvalti ediyorum normalim buydu zaten e aksam yemegide maksimum 8de yenmis oluyo sonrasinda bisey yemiyorum o yuzden benim icin problem olmadi ama erken kalkiyor olsaydim cok acıkabilirdim. Spor yapmiyorum malesef cok usengecim o konuda korona oncesi pilatese gidiyordum diyet yapmadan amacim kilo vermek degildi yani, simdi evdeyim yuruyusede maske ile cikmak cok zor suan sadece diyet ile devam ediyorum usenmezsem evde leslie yapmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…