simdi de mekik cektim 20 tane ben pert..sayi her gun 10 tae artrÖden olsa bile baya iyi vermişsin cnm cok iyi bence ins böyle gider kilolar
ac degilmisin ..? aksam aksam makarnayi kacirdim sorun etmedim yine baslarim degip salmadim gece rutunim ayni tek kacamak hain spagettibr muz yedim sutlu kahve ictim simdilik bu kadar hala ac deilim
hehehe makarna olee ya yedm mi cok yiyiorm onu salca soslu uzeri peynir rendesi misir anladm suan acikmisimac degilmisin ..? aksam aksam makarnayi kacirdim sorun etmedim yine baslarim degip salmadim gece rutunim ayni tek kacamak hain spagetti
aralikli orucla 24 kilo verdim 2 aydir da korumadayim. 80 le basladim su an 56 yim. mutlaka ama mutlaka deneyinBende katılmak isterim ben aralıklı orıc diyetini denemk istyrm
nasil yapiosun bunu peki aralikli oruc nasil oluo acikinca daha cok yeme yapmasin birde bn mesela sbh istahim olmuo taaa aksama yiyiorm aksama kdr daha cok acikiormaralikli orucla 24 kilo verdim 2 aydir da korumadayim. 80 le basladim su an 56 yim. mutlaka ama mutlaka deneyin
google dan bi arastirin isterseniz hakkinda o kadar cok bilgi var ki. ama genel olarak söyle belli saat araliklarinda yiyip belirli bi süre ac kaliyorsunuz. ben 16 saat ac 8 saat araliginda iki öğün sekilde yiyorum. tabi ki seker hamur isi abur cubur cips falan bunları yemiceznasil yapiosun bunu peki aralikli oruc nasil oluo acikinca daha cok yeme yapmasin birde bn mesela sbh istahim olmuo taaa aksama yiyiorm aksama kdr daha cok acikiorm
hos geldinMerhabaa arkadaşlar
Bende aranıza katılmak istiyorum aslında geçtiğimiz yıl bu aylarda 68 kiloydum ama şuan 81.7 tekrar o kiloya inmek istiyorum ve bu sabah itibarıyla başladım
Hosbuldummmmmhos geldin
hosgeldnnBende katilabilirmiyim
aynen ketojenik cok guzel doyurucu menulerde oluor icinde.aclik orucu nasil acaba daha cok acikma olmasin birde sonra bazen bnde oyle oluor spor yapiomusun bn yapiorm ama diyetsiz ayni kilo kaliorm ya illa diyette sart62,5kg ile baslayip ufak bi mola vermistim simdi 60.5kg ile devam etmek istiyorum 1.65 boyum 55kg hedefim aslinda oncelikli hedefim gobek ve kol incelmesi ama kol cok zor
Biraz ketolojik ve aclik orucu karisimi bisey yapiyorum bana iyi gelen beslenme sekli karbonhidrat, seker ve meyveden uzak durmak oldu
aynen ketojenik cok guzel doyurucu menulerde oluor icinde.aclik orucu nasil acaba daha cok acikma olmasin birde sonra bazen bnde oyle oluor spor yapiomusun bn yapiorm ama diyetsiz ayni kilo kaliorm ya illa diyette sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?