Sen kendini nasıl görüyorsun önce önemli olan bu, ağzı olan konuşur zaten:) Gerçekten üst kısmının kilolu olduğunu düşünüyorsan dediğim gibi sporla çok kolay halledersin
Ewet benim icin en onemlisi sutumun azalmamasi. Ama arastirmalarimi gore akupunkturun bi zarari yok. Sadece aclik duygusunu bastiricak ve diyetimi kolay yapmami sagliycak. Bakalim bugun 2 de bi gideyim.diyet listemi paylasirim. Gunde 4 lt su iciyorum.
diyet listeni merak ettim canım paylaşırsan bizimde aklımızda bi fikir olur :)
uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu ılık su
sabah
2 kk beyaz peynir
haftada 3 kere 1 haşlanmış yumurta ( yumurta olduğu zaman peynir 1 kk )
3 zeytin
yeşillik
2 dilim kepek ekmek (ben tam buğday tercih ediyorum)
şekersiz çay - yeşil çay (tercihe göre)
ara öğün
1 porsiyon meyve
öğle
4 köfte kadar et/tavuk/balık ( haşlama - fırın - ızgara - sulu yemek içinde olabilir.)
yarım su bardağı yoğurt
salata (yağsız)
2 dilim kepek ekmek
ara öğün
1 paket form bisküvi - 1 bardak ayran yada 3 tane kuru kayısı - 3 parça ceviz ( 1,5 tane ceviz içi )
akşam
9 yemek kasığı sebze yemeği
yarım su bardağı yoğurt
salata (yağsız)
1 dilim kepek ekmek
ara öğün
2 porsiyon meyve
NOT:
-ara öğünler aralarında yer değiştirebilir.
-günde 2.5 -3 litre su
-birazda yürüyüş :)))
diyetisyen listesidir.geçen yaz diyetisyene gittiğimde vermişti 1 ay uyguladım 1 ayda 78.200 den 71.500 e indim.fakat sonra ameliyat oldum ve bıraktım. şimdi yeniden başlıyorumm. bu sefer 82 kilodan başlıyorum maalesef.her hafta yazıcam sonuçları.1 ay sonraki hedefim 75 kilo :) ben olabilceğini düşünüyorum tabi sporda yapıcam.bana katılmaya ne dersiniz ??
Anammmm bana werilen diyet bundan daha agir yaaaaben bide emziriyorum diye azcik torpilli olur sanmistim. 1 ayda 8 yada 9 kilo weririm herhalde ben :)
inşallah canım 1 ayda 8 9 kilo çok iyi bi kilo :) aslında ana öğünler hemen hemen aynı ,ara öğünlerin fark var.diyetisyenin azcık acımasızmış ya emziren bi anneye insan torpil geçer azcık :) bu arada kaç haftalık liste canım
Iste akupunktur yaptiriyorym ya. Sanirim haftaya gidince yeni bi liste werir. Daha da kismaz umarim. Bugun 2 de yaptim. Gayet iyiyim. Senin nasil gecio diyet?
Kizlar gunaydin. Dun sabah 87.4 bu sabah 86.3 odemim sanirim gitti. Bundan sonra sira werilecek yaglarda :) inanilmaz guzel bi diyet bu ya,illaki biraz acikiyorum ama dayanilmayacak gibi deil. ♥
günaydın canım biraz geç oldu ama :) çok sevindim 1 kilo çok iyi bi günde ama dediğin gibi ödem attın darısı yağların başına :)))
Merhaba arkadaşlar aşağıda paylaştığım diyet listesini arkadaşımdan aldım çok ünlü bir diyetisyenden aldı ve gerçekten 10 kilo verdi. Dün 5 günde 5 kilo diyetine başlamıştım akşam üstü konuştum ve sağlıksız sadece kaslardan yiyen bir diyet yerine haftada minimum 2 kg verdiren bir diyet seç ben sana hemen listesini atayım dedi. Akşam hemen son öğünde başladım.Arzu ederseniz birlikte devam edelim benim kilom 72 hepimiz için hayırlısı. :)
6:00-9:30
2dilim ekmek.2dilim peynir veya 1 dilim peynir 1 yumurta(haşlanmış).Bol domates, salata,maydanoz (doyana kadar ye)şekersiz bitki çayı
10:00
8-9 adet yaban mersini veya 3 gün kurusu(su) 6-7 badem
12:00-13:30
2dilim ekmek.2dilim peynir veya
1 dilim peynir 1 yumurta(haşlanmış)veya
2 tavuk kanadı (haşlanmış,yağsız tavada yağsız pişirilmiş )veya
2 köfte yağsız tavada yağsız pişirilmiş veya
balık ekmeğin içinin alacağı kadar(haşlanmış, yağsız tavada yağsız pişirilmiş )
.Bol domates, salata, maydanoz ,Havuç 1 adet,marul(doyana kadar ye)
1porsiyon meyve
15:00-16:00
200ml süt veya ayran veya yoğurt+4 adet diyet bisküvi
18:00
1porsiyon meyve +10 fındık
Akşam
1 porsiyon sebze yemeği(1.5 kepçe)1 köfte kadar etli veya 2 köfte yağsız tavada yağsız pişirilmiş, bol salata 2 kaşık yoğurt 1 dilim buğday ekmeği
2.5litre su esas
arkadaşım 1 ayda 10 kilo verdi bende deneyeceğim hepimize kolay gelsin
bu arada bu gün ilk günüm hiç de zorlanmadım hatta azar azar yemek yemek aç olmadığımı uyandırıyor bende :)
sevgiler saygılar..
Merhaba arkadaşlar aşağıda paylaştığım diyet listesini arkadaşımdan aldım çok ünlü bir diyetisyenden aldı ve gerçekten 10 kilo verdi. Dün 5 günde 5 kilo diyetine başlamıştım akşam üstü konuştum ve sağlıksız sadece kaslardan yiyen bir diyet yerine haftada minimum 2 kg verdiren bir diyet seç ben sana hemen listesini atayım dedi. Akşam hemen son öğünde başladım.Arzu ederseniz birlikte devam edelim benim kilom 72 hepimiz için hayırlısı. :)
2dilim ekmek.2dilim peynir veya 1 dilim peynir 1 yumurta(haşlanmış).Bol domates, salata,maydanoz (doyana kadar ye)şekersiz bitki çayı
1porsiyon meyve
Akşam
1 porsiyon sebze yemeği(1.5 kepçe)1 köfte kadar etli veya 2 köfte yağsız tavada yağsız pişirilmiş, bol salata 2 kaşık yoğurt 1 dilim buğday ekmeği
2.5litre su esas
bu arada bu gün ilk günüm hiç de zorlanmadım hatta azar azar yemek yemek aç olmadığımı uyandırıyor bende :)
sevgiler saygılar..
öncelikle hayırlı olsun canım umarım istediğin kiloya ulaşırsın :) kilo bildirimini her hafta yapıcaz biz sendende bekliyoruz mutlaka hepimize kolay gelsin :)
Anammmm bu kadar yemeye ayda 10 kilo werilirmi ya. Benim yaotigum diyette bundan daha az kalorili ben 6 kilo werir miyim die dusunuorum. Ins werirsin arkadasim. Boyunkac bu arada?
1porsiyon meyve
Akşam
2.5litre su esas
sevgiler saygılar..
Bende 55 kilodan 50.5 e çıkmışım.Ramazan ayından olabilir fazla kaçırdım.Boyum çok kısa olduğu için kaldırmıyor kiloyu.Bir 5 kilo vermem lazım.Bende bugün itibarı ile diyete başladım.Haftalık yazarız bildirimleri
Herkese bol bol bol eksili günler
Vallahi ben sabah kalktığımda aç karnına tartıldım 71 çıktım .Vücut az değil hatta çok beslenildiğini sanıyor .Birde kayısı ile 1 litre su içtim 10 da hemen depo boşaltıma girdi :) yenen adet ve az aslında sadece salata çokama o da miğdeyi şişiriyor .
Ben de başlıyorum yarın şu an kilom 72.7 en az 2 hafta uygulayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?