Beraber diyete başlamaya ne dersiniz ?? 1 ayda 6-8 kilo diyetisyen listesidir.

Arkadaşlar 2dilim ekmek sabit
2dilim peynir veya bunu yemediysen
1 dilim peynir 1 yumurta(haşlanmış)veya bunu yemediysen
2 tavuk kanadı (haşlanmış,yağsız tavada yağsız pişirilmiş )veya bunu yemediysen
2 köfte yağsız tavada yağsız pişirilmiş veya bunu yemediysen
balık ekmeğin içinin alacağı kadar(haşlanmış, yağsız tavada yağsız pişirilmiş

Son düzenleme:

öncelikle hayırlı olsun canım kolay gelsin :) maalesef ramazan çoğu insana ister istemez kilo aldırıyor kilo bildirimlerini bekliyoruz seninde

Basla basla. Ben 2 gundur yapiorum. Super gidio. Zatwn wermeyi dusundugun 4.5 kilo. 1 ayda werirsin hemen.kilo bildirimlerini ne zaman yapsak acaba. Hangi gunu baz alalim ki?

canım aslında herkes 1. haftasında yazsa iyi olur mesala ben cumartesi başladım bu cumartesi 1. haftam o gün bildirim veririm diye düşündüm ama 4 5 kişiyiz sanıyorum herkese uyarsa her pazartesi kilo bildirim günü yapabiliriz ? herkes fikrini söylerse ona göre karar veririz

kayısıla suyu nasıl yaptığını detaylı anlatırmısın.sabah ? akşam ? kaç adet kayısı ? şimdiden teşekkür ettim :)

Ewet cok az kisiyiz. Bencede herkes haftasinda bildirim yapabilir. Gunduzleri pek olmuosun sanirim. Pek goremiyorum seni buralarda

kayısıla suyu nasıl yaptığını detaylı anlatırmısın.sabah ? akşam ? kaç adet kayısı ? şimdiden teşekkür ettim :)

Ya ewet bende bunu merak ediyorum. Henuz cvp yok. Bence aksam 4 yada 5 tane kayisi yiyip ustune bolca su icmek ise yarayabilir.

Ewet cok az kisiyiz. Bencede herkes haftasinda bildirim yapabilir. Gunduzleri pek olmuosun sanirim. Pek goremiyorum seni buralarda

yoo girerim aslında canım ama bu aralar misafirlerimiz var o yüzden bi yoğunluk malum şu haftayı atlatayım girerim rahat rahat :)

kolay gelsin canım :) ama neden 2 hafta bence en az 1 ay uygulamalısın

teşekkür ederim canıım ama bayramdan sonra karbonhidrat diyeti yapmayı düşünüyorum o daha kolay yapabileceğim bir diyet. ama buna bakarım çok iyi sonuçlar alırsam belki devam ederim :))

Bana uyar:)Kızlar

Canım verdiğim diyet listesi vardı okudun mu bilmiyorum?
özeti sabah saat 10'da ara öğün var.3 gün kurusu ve 6-7 adet badem yiyorsun üzerine 1 litre su içiyorsun ne kadar yediğin varsa 30 dakikaya dışarda bağırsakları tamamen boşaltıyor bu gün 3. günüm :) 2 gündür işlemden 30 dak sonra wc de buluyorum kendimi

Canım sabah saat onda 3 gün kurusu 6-7 badem yedim üzerine 1 litre su içtim 30 dak geçmeden 2 gündür wc'deyim ne varsa dışarıya atıyor

Benim kilom 60.5 civarı haftalık bildirim yapalım evet.Bir ayda belki 55 56 ya inerim.Tabi eğer kaçamak yapmazsak

Benim kilom 60.5 civarı haftalık bildirim yapalım evet.Bir ayda belki 55 56 ya inerim.Tabi eğer kaçamak yapmazsak

Ben çok acıkıyorum wc 'ye çıkınca ama 12-13:30 arası öğle yemeği onu erken yersem de bu sefer akşama çok çabuk acıkıyorum bu gün bekleyeceğim en azında 13'ü :)

Hemen deniyorum canim ins bizdede ise yarar :) cok sewindim diyetinin guzel gitmesine. Bnmde 3. Gunum we 2.100 gr wermisim bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…