Beraber diyete başlamaya ne dersiniz ?? 1 ayda 6-8 kilo diyetisyen listesidir.

Canım sabah saat onda 3 gün kurusu 6-7 badem yedim üzerine 1 litre su içtim 30 dak geçmeden 2 gündür wc'deyim ne varsa dışarıya atıyor

canım bende yapıcam bugün ve yarın ama üst üste 4 5 gün yapmanın zararlı olabilceğini düşünüyorum bi araştır istersen

yaa yarın tartı günü benim için çok heycanlıyımmm :18: bide regl oldun dün

Arada hic tartilmio musun. Anammm ben sabredemiyorum hergun tartiliyorum :)regl dinemi oldugu icin biraz odem yapmis olabilir vucudun. Hadi bakalim yarin guzel hbrlerini bekliyorum.

Arada hic tartilmio musun. Anammm ben sabredemiyorum hergun tartiliyorum :)regl dinemi oldugu icin biraz odem yapmis olabilir vucudun. Hadi bakalim yarin guzel hbrlerini bekliyorum.

yok canım hiç tartılmadım zar zor dayanıyorum :) evet diyetisyen regl döneminde artı 1 kilo farkeder demişti inşallah bakalım yarın sabah yazıcam çok heyecanlıyım

Bt35 ben senden heyecanliyim sanirim. Uyandim oglusumla ilgilendim hmn actim siteyi. Ama yazmamissin. Bekliorum ins guzel sonuclar yazarsin :)

canım bende yapıcam bugün ve yarın ama üst üste 4 5 gün yapmanın zararlı olabilceğini düşünüyorum bi araştır istersen

Vallahi devamlı kabızlık çeken biriyim. Her gün dışarı 1 kere çıkıyorum bu şekilde. Aslında bazı insanlar günde 3-4 kere dışarı çıkıyor ben haftada 1 yapınca mutlu oluyordum. Vallahi ben yapmaya devam edeceğim :) Düşündüğün için çok ama çok teşekkür ederim. Sevgiler

evet kızlaaaar bugün tam 1 hafta oldu ve tartıldım 82.400 gr başladım ve şuanda 77 de gösteriyor tartım :)))))inanılmaz derecede mutluyum bu kadarını hiç beklemiyordum yaaaa

20,07,2013 82.400
27,07,2013 77,00

sonuç 5.400

kızlar bende yeni başlicam diyete ama yaeterli gücü bulamıyorum bugünlede çok gerginim

canım bende geçen haftaya kadar öyle diyordum ama başalayıp 2. günü atlatınca midendeki o rahatlık üstüdeki o hafiflik ve kilo vermenin mutluluğu insana o gücü getiriyor inan.bak bugün tam 1.haftam ve ben 5.4 kg vermişim .sadece başla ve yapabilceğini gör lütfen

rica ederim tatlım :))

bugün 3.günüm sabah yediğim ufacık bir bitter çikolata hariç gayet iyi gidiyor :)
sabah tartıldım 71.6 çıktım, regl dönemimde olmama rağmen DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…