Beraber diyete başlamaya ne dersiniz ?? 1 ayda 6-8 kilo diyetisyen listesidir.

ben 1aydır fitness ve plates yapıyorm yemememe de dikkat ediyorum fakat kilomda değişiklik olmadıı neden anlamadım:2::2:

23-07-2013 akşamı baladım diyete öyle pazartesiyi falan beklemedim :) başlangıç kilom 72
27-07-2013 sabah 70.7 idim :) bence iyi gidiyorum .Sizce?

yemene dikkat ediyorum derken nasıl bi beslenme alışkanlığın var özet geçebilirmisin?

abur cubur yemiyorm tatlı yerine donsurma yiyorum fas food yok normal yemek yiyorm.akşam spordan gelince ya çorba iciyorm yada normal yemegimi yiyorum acaba nerde yanlış yyapıyorm

abur cubur yemiyorm tatlı yerine donsurma yiyorum fas food yok normal yemek yiyorm.akşam spordan gelince ya çorba iciyorm yada normal yemegimi yiyorum acaba nerde yanlış yyapıyorm

nerede yanlış yaptığını tam olarak bilemem ama kendi yaptıklarımı söyleyim sana
her sabah mutlaka kahvaltı diyet listeme uygun
ara öğünleri atlamıyorum
tatlı dondurma su soda ayran haricinde içecek yok
akşam en geç 7.30 da yemek yiyorum
benim sana önerebilceklerim bu kadar canım umarım faydalı olur

ay canım inşallah tam olarak uygulayamasamda yiycek tüketmiyorum ama yarın uygullıcam bir haftada nasıl verdin 5.4 kg egzersiz falanda yaptın mı şekerimm

teşekkürler canıım aslında 80 ama pek dikkat etmeden 76ya düştüm sadece çayımdaki şekeri keserek son 3 haftadır da sporda yapıp 76dan düştüm :)

şekeri bırakamıyorum ya çay şekersiz olmuyo çikolatayı abur cuburu kestim ama bugün annem börek yapmış dayanamadım inşallah bende düşerim kurtulurum şu kilolarda ya :)

Vay caninaaa ne yani sen simdi sadece bir haftada 5.400 mu verdin saka mi bu inanmasi guc gerçekten supersinnn ya sadece bu diyeti mi uyguladin spor falan yaptin mi??

Gozlerime inanamiyorum su anda. Yok walla inanamiyorum. Muhtesemsin yaaaa. Tebrik ediyorum cnmmm.

3,5 ayda 7 kilo verdim ama herşeyi yiyerek diyet programı yoktu elimde, kendi programımı kendim yaptım yeri geldi tatlı yedim yeri geldi çikolata önemli olan iç kontrol gerisi geliyor

1 haftada 5 kilo vermek hiç sağlıklı değil sonrasında fazlasıyla alıyorsunuz o kiloları

1 haftada 5 kilo vermek hiç sağlıklı değil sonrasında fazlasıyla alıyorsunuz o kiloları

diyet listeme tam tamına uydum ve spor ve bisiklet sürdüm her gün diyetisyenin verdiği aksi hiç bişey yapmadım birtek burdan bi arkadaşın önerdiği kayısı 1 lt suyu yaptım canım.her gün meyve sebze protein oranına uydum.ayrıca bu ilk hafta olduğu için vücudumdaki ödemleride o yüzden 5 kilo verdim canım .burda sağlıksız olan bişey ?

Gozlerime inanamiyorum su anda. Yok walla inanamiyorum. Muhtesemsin yaaaa. Tebrik ediyorum cnmmm.

teşekkür ederim canımm. inan bende şoklardaydım .darısı başına inşallahhh.ama tabi bu ilk hafta diye ödemlerle beraber böyle bidahiki hafta tabi ki bu kadar veremem max 2 kilo :)))

Vay caninaaa ne yani sen simdi sadece bir haftada 5.400 mu verdin saka mi bu inanmasi guc gerçekten supersinnn ya sadece bu diyeti mi uyguladin spor falan yaptin mi??

evet canım bu diyeti uyguladım .ekstra olarak burda bi arkadaş kayısı yiyip üstüne 1 lt su içiyorum demişti depo boşaltmak için onu yaptım.sporda yaptım tabi ki sporsuz olmaz ama tabi ki bu ilk hafta diye vücuttaki fazla ödemi atıyor.2. hafta bu sonucu almak mümkün değil gerçekci olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…