herkeze merhaba
Acayip keyfim kaçıkkk, ve akıl almaya ihtiyacım var. Özellikle böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yol göstersin
Ciiddi bi ilişkim var, erkek arkadaşımın annesi eşinden boşanmış.
Laf arasında beraber otururuz gibi sinyaller çakıp duruyor bana ve ben deli oluyorum. Ben daha erken olduğunu üşündüğüm için cevap vermedim , daha zamanı değil böyle bişey konuşmaya diye düşündüm. Çünkü bana göre bu böyle lAF arasında söylencek laf arasna sıkıştırılcak bi şey değil, oturulur bana sorulur konuşulur diye düşündüm. Ve nişan olmadan konuşmayı cevap vermeyi uygun görmedm, dediğim gibi laf arasına sıkıştırıyor. Bu arada yalnz bi kadın değil. Ve hasta olur bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız vijdanım el vermez çünkü.
Ama ben kayınvalideyle yada başka biriyle yaşayamam. o zaman neden evleniyimki...
Ve düşündüm bgün erkek arkadaşımla konuşuyım, anlatıyım. sizce yanlışmı yaparım ne demeliyim bi akıl verin bana
laf arasına geçiştirilen bir konuya laf arası cevaplar verebilirdin o an.
ya öyle bi şekilde söylediki ben kalkıp cümlenin o kısmını seçip cevap vermenin doğru olmucağını düşündüm. Bide ne dicektim, yani orda sırası değildi. offf gerçekten sinirim bozuk, yaptığı çok ayıp bişey bana göre
nişanlın annesini tek başına bırakmak istemiyor ki böyle düşünmesi çok normal..
aynı ev değil de belki de altlı üstlü oturabilirsiniz..
yani bi binada ayrı dairelerde..
öyle çok daha ii olur diye düşünüorum..
hoş nişanlın buna karşı çıkacak ne gerek var gelsin bizimle yaşasın dicek ama sen istemiosan bunu önceden belirt...
herkeze merhaba
Acayip keyfim kaçıkkk, ve akıl almaya ihtiyacım var. Özellikle böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yol göstersin
Laf arasında beraber otururuz gibi sinyaller çakıp duruyor bana ve ben deli oluyorum. Ben daha erken olduğunu üşündüğüm için cevap vermedim , daha zamanı değil böyle bişey konuşmaya diye düşündüm. Çünkü bana göre bu böyle lAF arasında söylencek laf arasna sıkıştırılcak bi şey değil, oturulur bana sorulur konuşulur diye düşündüm. Ve nişan olmadan konuşmayı cevap vermeyi uygun görmedm, dediğim gibi laf arasına sıkıştırıyor. Bu arada yalnz bi kadın değil. Ve hasta olur bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız vijdanım el vermez çünkü.
Ama ben kayınvalideyle yada başka biriyle yaşayamam. o zaman neden evleniyimki...
Ve düşündüm bgün erkek arkadaşımla konuşuyım, anlatıyım. sizce yanlışmı yaparım ne demeliyim bi akıl verin bana
bence nişan yapmadan önce konuşun anlaşın ben annenle oturmak istemiyorum ona göre ya devam edelim ya da bitirelim de. nişanlandıktan sonra illa annemle oturucaz derse ve sende ayrılırsan niye diye sorucaklar sende diceksin ki annesiyle oturmamı istedi ondan ayrıldım. bence bu tür önemli konuları nişanlanmadan sözlenmeden konuşun. bide herkes yalnız kalıyo babam yok kayınpederim yok annemle kayınvalidem yalnız onları da alalım eve dördümüz beraber yaşayalım olur mu öyle şey
herkeze merhaba
Bencede acik acik soyle olamayacagini hic acik kapi birakma konuyla ilgili
şimdi madem ciddiye giden bir seyri var bu ilişkinin ve bu çok kilit bir nokta; o zaman X; sen sanırım bu konuda böyle düşünüyorsun
ama benim bu düşüncem senden farklı diye açık açık konuşursun.ki samimi ilişkilerde illa da nişandı sözdü diye beklemeye gerek yok.
işte sorun ondan sonra çıkıyor ya zaten.her konu son dakkaya kalıyor.ee sonra? nişanlımı tanıyamadım oluyor.ciddi bir sıkıntıysa
dediğim gibi açıkça konuş.
Kesinlikle erkek arkadaşınla konuşmalısın.dun azıcık evlilikten konuştuk bebikimle o kadar derin tespitlerde bulunmuş ki . Evlilikte hangi sorunlar neyden kaynaklanır en ince ayrıntısına kadar :) soyleyince şok oldum hemde mutlu oldumve dedim ki ne şanslıyım ulennn
Valla kimse kimseyle oturmak zorunda değil hele ki gencecik bi'ton hayalle evlenip evinin kraliçesi olmak isteyen birisi hiç değil.
Sağlık vb istisnalar olmadığı sürece ısrarla aynı ev diye direten kadınları tekrardan yeni evlendiği döneme gönderip, kayınvalidesiyle aynı çatı altında bırakıp, kendi evinde sığıntı gibi yaşamasını istiyorum.
Bir evin iki hanımı cidden olmuyo ben öz annemle bile artık aynı evde sürtüşüyoruz. Hele mutfakta aman aman yani.
Bi'başına bırakmak istemeyebilir ozaman aynı sokak olur, en kötü aynı bina olur ama kapılarınızın bir olması demek= huzursuzluk demek.
ben şöyle düşündüm şimdi annenle oturmak istemiyorum dersem direk tepki verebilir annesini istemiyomuşum gibi.
Dicemki, annen laf arasında böyle böyle diyor. Beni yanlış anlama annen anlaşılmıcak geçinilmicek bi kadın değil ve ben anneni çok seviyorum ama ben kocamla başbaşa oturmak istiyorum sonuçta herkezin kendi evi, annene gider geliriz sonuçta evlendik diye kopcaz değiliz yine beraber olucaz yalnız bırakmıcaz asla, sonuçta ben kendi anneme babama nasıl davranılmasını istiyosam bende eşimin annesine ailesine öyle davranırım. O benimde annem olucak. Ama herkez kendi evinde olur. Ben böyle düşünüyorum sen ne diyosun dicem. Yarın bi gün benim annem babam yada senin annen bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız, anneye babaya sırt çevirilirmi , diye konuşmayı düşünüyorum????
Böyle konuların direk söylenmesi gerektigini düsúnenlerdenim yoksa sizin basiniz agirirlaf arasında sölüyorsa laf arasında öle bişeyin olmicanı direk söleyin
herkeze merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?