kızlar çok merak ediyodum ne cevap vericek diye, verdiği cevap beni çok tatmin etmedi aslında. işte demişki aynı evde olursak yani rahat olamazsak sıkıcı olur, ama ekonomi için büyük artı olur ev alnır kredi öderiz (annesi emekli ya onu diyo), ama inşallah o günler gelince elimizde çok para olurda rahat rahat evimizi alırız sıkıntı çekmeden yazmış. bu cevap bana biraz yuvarlak geldi, ve ben yine yazdım,bu kez o tatı dili bıraktım, kardeşim bile olsa yapamam,herkezin kendi evi, sıkıntı bile çeksek ben kendi ailemin evine bile girmem, gibi şeler dedim.
bu arada ailem eğer ev bir olcaksa bu evliliğe kesinlikle kaarşı çıkarlar. Duurumumuz kötü olsa annesinin emekli maaşına kalmaz zaten durum babamı annemi biliyorum çünkü. Dedim zaten ev alırız birimizn maaşı krediye gider diğerimizin maaşıyla geçiniriz sıkıntı çekmeden bişey olmuyo, böyle bişey olmaz diye.
İyiki konuştum açık açık söyledim, ve artık bu laf arasında dense bile pat diye lafı söylerim, cidden kızdım ben. Karışık yazdıysam kusuruma bakmayın:)