Beraber mi oturcaz?!! Kızlar bi yardım edin lütfen

sakın sakın taviz verme aırlığını koy baştan herşey
bir yumuşaklık taviz verirsen sen kaybedersin
bir bakmışın evlenmişin kaynananla aynı evdesi banyoya gircen dıarı çıkmasını beklersin
banyodan banyoya hiç bir zaman üstünde bornozla gidemzsin her zman kıyafetlerini giyip çıkıcaksın ve ilerde çocuklarında rahat edemicek yani her şeyine ambargo konulcak

benden tavsiye benim çok tecrubem var ablam
sakın yapma insan o en güzel günlere bir daha dönmeiyo seni istiyosa seviyosa sıksın kendini alsın evini öle gelip istesin kendini öle yok gül gibi kızı al kapat ananın yanına sonra bide maddi manevi sıkıntı geçir
işte herşey sevgiden geçiyo sev,yoruz diyoruz kabul ediyoruz sonra bir bakmışız yıllar alıp götürmüş en güzel günlerimizi

eşimle ilk tanıştığımda annem dul.tek kalamaz beraber oturacağım dedi.bende çalışıyorum nasıl olsa ev işi yemek yapar çocuk olursa bakar dedim kabul ettim.ama sonra 1 hafta içinde kararım değişti annesini bi gördüm kadın ağa karısı gibi koltukta oturuyor ve genç yani dinamik.dedimki hayatım ben kararımı değiştridim istersen ayrılalım ama ben aynı ev istemiyorum.eşim beni seçti kabul etti çok şkr.aradan 1,5 sene geçti eşim tarafı annesini önce kabul ettim sonra istemedim diye hala benimle konuşmuyor.ama eşim hergün dua ediyor aynı evde oturmadığımz için eşimden başkasıda çok tın sanki yani kısacası.önce evet sonra hayır deme ben gibi ama sakın aynı evi kabul etme hayatının en büyük hatası olur bi abla tavsiyesi

Bu adam annesini alır yanına demedi deme, millet tek maaşla ev geçindiriyor siz ikiniz çalışsanız geçindiremeyecek misiniz? Laf! Valla insan istedikten sonra neler neler yapar, hiç bahane arkasına saklanmasın.
Hem krediyle yeni ev alsanız ne olacak, annesi başka evde mi kalacak? Daha da yaşlanıp daha çok insana ihtiyacı olacağı zamanlarda? Heeep yalan valla bence :)

Açıkça söyle ben kendi evimde yaşamak istiyorum diye bunda ne varki doğrusu bu.Ben annesinin yanında demiştim aynı evde olmaz diye anneside bana katılmıştı.Aynı evi bırak aynı mahalle fikrine bile karşıyım.Biraz mesafede yarar var bence ilişkiler korunuyor.

ayni eve gitmeyin genc kizlar benden ornek vereyim size ayni eve gittim tam 3 yil oturudm sanki 10 yilmis gibi geldi bana cok zor inanin sonra cooooookkk pisman olursunuz kv kp gece 12 e kadar onlarla oturmami istiyorlardi sabah 6da baslardi benim idmanim kv uyu kizim sen niye kalkdin derdi kocamin yaninda is olsun diye eline supurge alip pat pat vururdu bizim kapiya patirdanmasida tam bir kabusdu oysa herkes derdiki cok sanslisin damat kiziyla oturuyor kac yildir kizi teeee oglen kalkar o siler supurur kiz kalkar ana kiz gezerler aksama kadar o kizi icin gecerliymis inanki bende sevinmistim ama kesinlikle oyle olmadi sil supur yika pakla bir dk oturmazdim is bitene kadar totosunu devirir hor hor uyurdu hastayim diye is bitince kalkar duzeldim bak biraz uyunca deyip cikip gezer o genc nede olsa ben yasliyim eve bekci lazim esimle bir yere gideriz geliriz bes karis surat elektrik faturasi su faturasi fazla gelir cok banyo yapmayin gelin geldikden sonra boyle oldu derler utanmadan benim utanacagimi bile goz onunde bulundurmazlar istedigin hic bir kiyafeti giyemezsin kocana ozel her daim kiyafetle cikarsin yanlarina en nefret ettigim an ramazan ayiydi tatli uykunda kalk giyin sahura tekrar yat yine kalk istedigin gibi gezmek yok istedigin yemegi yapmak yok hep onlarin istekleri dogrultusunda yasamin istedigin kanali bile acma luksun yok igggg igrenc bir yasam valla 1 kere degil 1000kez dusunun ben tam 3 yil yasadim yasamdan bikdigim yan esime ya oyle ya boyle dedim karar senin bakdi ciddiyim esim zaten ayrilcakdi borclarini kapatinca ama kapatti beyefendi nasil olsa o sabah gidiyor aksam geliyor eee kendi anasi babasi onun icin hava hos tabiki ne olcak ben ezilmisim kirilmisim bakdim ayri eve cikacagi yok sartlarimi sundum onune pasa pasa cikdi ayri eve

benim kayınvalidemde boşanmış ve şu anda yalnız yaşıyor ama bu seneden sonra yanımıza almayı düşünüyoruz
nedeni artık yaşlanıyor tek başına nereye kadar tek çocuğu benim eşim hayır istemiyorum deme gibi bir lüksüm yok
benimde babam 4 ay önce vefat etti ve annem yalnız kaldı kardeşim şu anda sözlü ve annemle beraber oturucaklar allah razı olsun kız böyle düşünüyor sadece kardeşimin fikri değil

boşanmamış olsa aman sakın derim bende ama yanlızlık çok zor onların yerine kendinizi koyun öyle karar verin bence evladından başka kimin kapısına gidebilirki

kendi annenizi koyun yerine tek başına kaldı ve eşiniz hayır istemiyorum diyor ne yapardınız

ayni seyi bende düsünüyorum, ama ailemden bazzilari karsi cikiyor bu duruma. Ne yapacagimi sasirdim konusayim mi konusmayayim mi

kendi annenizi koyun yerine tek başına kaldı ve eşiniz hayır istemiyorum diyor ne yapardınız

Bence sen esinin ailesiyle kalmamissin ki bilmiosun. Ya bizim ilk gecemizin sabahinda benim kayinbabam sabah 7 de geldi 10 dk boyunca kapiyi caldi biz acana kadar. Ve direk iceri daldi bi esyasini aldi cikti. Ertesi gun yine ayni. Ve ustumuz uyggun degildi. Kaynanamin yaptiklari ayri birsey. Ben 4 ay kaldim adik olarak evlendigim kocami birakacaktim. Allahtan ayriyiz . Cahil insanlar ya. Ben sahsen gelinimle ayni ewde oturmak istemem. Kiza yazik beni mi ceksin gencecik kiz. Ayip ya. Turk kadinlarinin ezildigi hayvan yerine konuldugu yeter ya. Kizlar esinizi secmeden once ailesini secin. Seniezecek erkekle ewlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…