Beraber mi oturcaz?!! Kızlar bi yardım edin lütfen

kızlar peki bu şekilde konuşsam nasıl olur

Benden sana tavsiye dolandırma birsey istemiyosan açık açık söyle yok öyleydi yok böyleydi diye açıklama yapmak zorunda degilsin evlilik 2 kişi arasında olur burda çok pişman olan var birlikte yaşayanlardan iyi düşün

bide rahat edemiceğini söyle düşünsene annesi sürekli sizde yatarak televizyon izleyemezsin, evde şortla askılıyla gezemezsin eşine sarılıp beraber televizyon izleyemezsiniz. başbaşa evde romantik yemekler yiyemezsiniz, istediğin her an kur yapamazsın gece banyoya girmeye çekinirsin anlıcak uyanıcak duyucak vs.

evetttt kesinlikle
ay düşündükçe bile yazdıklarını boğuldum bildiğin. Bu onun annesi diye değil evlendikten sonra sağlık sorunu olmadıkça ben kendi ailemled yaşamak istemem ki, olmaz yani, herkez kendi çatısının altında olmalı. Mahrem ya bu,

oh valla sizle konuştum ya kafamda netleşti emin oldum. beni ne bekliyo çok merak ediyorum. sizi mutlaka haberdar edicem.
Ben erkek arkadaşımı çok seviyorum böyle bişey için ayrılmak istemem ama kayınvalideylede oturamam mutsuz olurum oluruz.

zaten ailem mümkün değil böyle bişye izin vermez. Bide annem açık açık söylemişti, düşündükçe deli oluyorum ya

canim konus simdiden , sozunude al ole laf arasinda ne oldum demeye varmadan bulursun kendini kaynananin aninda.. Ne kadr az resmilesirse isler o kadar iyi, sonra emek verdim ozveri verdim pire icin yorgan yakmaya degmez , yok ben seviyorum dersin.. Senelerce ufak ufak katlanirsin sonra gun gelir patlarsin gec olmasin..

annemde şimdi konuşm yanlış anlar falan dedi ama kesinlikle doğru olan erkek arkadaşımla konuşmak. zaten içimde dönüp duruyo dün geceden beri söylemezsem konuşmazsam içimde dönüp durucak ,biliyorum kendimi

Bunu derim kırılır, yanlış anlar vs diye "ehehe canım kayınvalidem" modunda olma. Şu evrede kendini iyi ifade ettin ettin etmedin sen kötü olursun. Bak bizim komşunun gelini istemeye gidene kadar komşumuz öl dese ölecek kıvamdaydı sırf iyi bilsinler, hanım hanımcık desinler diye tabii o iş evlenene kadardı şimdi araları fena

Bırak bozulan şimdi bozulsun kendinden ödün verme bu konuda yoksa otur babanın evinde istediğinde de sevgilinle buluş daha iyi yani.
Hiç olmazsa "ben sana baştan olmayacağını, bunu kabul etmeyeceğimi söylemişti zaten" diyebilirsin.
Ama sevgiline eksileri güzel anlat konu onun annesi değil sonuçta senin annen de kalmak istese onun tepkisi de seninle aynı olurdu.

bencede ya, net olmakda fayda var. o kadar sinirliyimki ne yani kendine yer mi yapıyo,kesinlikle bugün konuşcam. beni kesin beraber oturcz kafasnda sanıo annesi bu ilk değil cevap vermiyim dedim ama olmucak böle.erkek arkadaşımla açık açık konuşucam. ve annesinede laf arasında :) sölücem

Bence daha ortada ciddi bir şey yok çok bulandırmayın ama eş adayınıza da inceden gönderme yapın yani bilsin ona göre davransın sonra bu konular geçmişti o zaman neden tepki vermedin demesin yakın yerde olur eviniz gider gelirsiniz dediğiniz gibi bu kopma değil ki tabii sonra çok sık gidiyoruz ben böyle sıkı fıkı olmak istemiyorum filan diyebilirsiniz. Ama eşi olsa başında neyse boşanmış ama aynı ev zor. Mesela benim kardeşimin de hayatında biri var ciddi düşünüyorlar annemle tanıştılar ve birlikte oturacaklar önceden konuşuldu kız kabul etti ama kardeşim ve kızın ikisi birden çalışması ayrı ev açmaya müsait değil ayrı sıfırdan eşyalar taksit ödemeler altından kalkamazlar benim annemde babamdan boşandı kardeşimin kenarında parası yok kızda ailesine de yardım ettiği için onda da yok annemin birikmişi var o ancak düğün dernek kızın kardeşimin alışverişlerini karşılar onlar çalışacak annemde yemeklerini filan yapacak tabii ben farklı şehirdeyim ama kardeşimin üstüne yıkmam çağırırm ayda 15 gün bende kalır mesela onlar başbaşa kalırlar, annem bazen arkadaşına gider kalır başbaşa bırakır anlayışlıdır o konuda. Ama siz kendi kendinize yetebileceksiniz ayrı ev olmalı.

ya bide aynı evde olsak gideni gelenide çok oluyo onun misafiri benim misafirim olucak, ben çalışıyo olucam cidden mümkün değil. Bide ben sakinliği seviyorum öyle sürekli gelen giden olsun sıkılıyorum. erkek arkadaşımda öyle evleniriz evimizde sakin mutlu yaşarız diyo, haklıda bende öyle düşünüyorum

laf arasında sokuyorsa sizde laf arasında söyleyinde kafasında bir şeyleri oturtsun. erken felan değil bunları konuşmak için. tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun ki, yarın öbür nişanlanırsanız, mecbur kalmayın.

zaten bu yaptığı o kadar içime oturduki sinirlermi bozduki, laf arası söyleedi hep. Kendi kafasına göre benimle konuşmadan nasıl düşünebilir ya, anlaması gerek, ki kesinlikle söylücem onada çok moralimi bozdu

Öceden laf arasında da olsa söylüyor ki, bu fikre alış
Tamamsa tamam, yoksa herkes yoluna
Sence oğlunun haberi olmadan böyle bir karara kendi varabilmesi mümkün mü .
İşini şansa bırakma , bir an evvel konuş, kadınlada konuş bence
Kabul edemiyeceksen yada şimdilik sana okey dyip düğüne yakın aynı şeylere başlıyacaklarsa hi devam etmeyin.

arada sokuşturmasına bozulma bence sende onun gibi yapıpta ne istediğini dile getirebilirsin..açıkça konuşmak daha iyi tabi

Canım seninle aynı durumdayız benimde konum var hatta bununla ilgili.
Üzülerek söyleyebilirim ki biz ayrılık aşamasındayız. Bende senin gibi düşünüyordum hep zamanı gelince konuşulur ortak yol bulunur diyordum ama olmadı allah yardımcın olsun ama bence düşünceni sende laf arasında belli et.

hayırlısı olsun rabbin neylerse güzeleyler inş. seninde problemin çözülür ALLAH HERKESİN gönlüne göre versin.

hayırlısı olsun rabbin neylerse güzeleyler inş. seninde problemin çözülür ALLAH HERKESİN gönlüne göre versin.

inşallah canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Ciddi bir durum yoksa sende laf arasında ne istediğini belli et bence annesine değilse bile erkek arkadaşına. Of off çok zor çok. Niye erkekler böyle duygusal yaklaşıyor bu olaylara

Bence bide bu iyilik, kötülük, geçinip, geçinememe mevzusu da değil.
Evliliğini nasıl yaşamak istediğinle alakalı niye kimse bu yönüyle bakamıyor ben anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…