kızlar peki bu şekilde konuşsam nasıl olur
ben şöyle düşündüm şimdi annenle oturmak istemiyorum dersem direk tepki verebilir annesini istemiyomuşum gibi.
Dicemki, annen laf arasında böyle böyle diyor. beni yanlış anlama annen anlaşılmıcak geçinilmicek bi kadın değil ve ben anneni çok seviyorum ama ben kocamla başbaşa oturmak istiyorum sonuçta herkezin kendi evi, annene gider geliriz sonuçta evlendik diye kopcaz değiliz yine beraber olucaz yalnız bırakmıcaz asla, sonuçta ben kendi anneme babama nasıl davranılmasını istiyosam bende eşimin annesine ailesine öyle davranırım. O benimde annem olucak. ama herkez kendi evinde olur. ben böyle düşünüyorum sen ne diyosun dicem. yarın bi gün benim annem babam yada senin annen bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız, anneye babaya sırt çevirilirmi , diye konuşmayı düşünüyorum????
bide rahat edemiceğini söyle düşünsene annesi sürekli sizde yatarak televizyon izleyemezsin, evde şortla askılıyla gezemezsin eşine sarılıp beraber televizyon izleyemezsiniz. başbaşa evde romantik yemekler yiyemezsiniz, istediğin her an kur yapamazsın gece banyoya girmeye çekinirsin anlıcak uyanıcak duyucak vs.
canim konus simdiden , sozunude al ole laf arasinda ne oldum demeye varmadan bulursun kendini kaynananin aninda.. Ne kadr az resmilesirse isler o kadar iyi, sonra emek verdim ozveri verdim pire icin yorgan yakmaya degmez , yok ben seviyorum dersin.. Senelerce ufak ufak katlanirsin sonra gun gelir patlarsin gec olmasin..
Bunu derim kırılır, yanlış anlar vs diye "ehehe canım kayınvalidem" modunda olma. Şu evrede kendini iyi ifade ettin ettin etmedin sen kötü olursun. Bak bizim komşunun gelini istemeye gidene kadar komşumuz öl dese ölecek kıvamdaydı sırf iyi bilsinler, hanım hanımcık desinler diye tabii o iş evlenene kadardı şimdi araları fena
Bırak bozulan şimdi bozulsun kendinden ödün verme bu konuda yoksa otur babanın evinde istediğinde de sevgilinle buluş daha iyi yani.
Hiç olmazsa "ben sana baştan olmayacağını, bunu kabul etmeyeceğimi söylemişti zaten" diyebilirsin.
Ama sevgiline eksileri güzel anlat konu onun annesi değil sonuçta senin annen de kalmak istese onun tepkisi de seninle aynı olurdu.
Bence daha ortada ciddi bir şey yok çok bulandırmayın ama eş adayınıza da inceden gönderme yapın yani bilsin ona göre davransın sonra bu konular geçmişti o zaman neden tepki vermedin demesin yakın yerde olur eviniz gider gelirsiniz dediğiniz gibi bu kopma değil ki tabii sonra çok sık gidiyoruz ben böyle sıkı fıkı olmak istemiyorum filan diyebilirsiniz. Ama eşi olsa başında neyse boşanmış ama aynı ev zor. Mesela benim kardeşimin de hayatında biri var ciddi düşünüyorlar annemle tanıştılar ve birlikte oturacaklar önceden konuşuldu kız kabul etti ama kardeşim ve kızın ikisi birden çalışması ayrı ev açmaya müsait değil ayrı sıfırdan eşyalar taksit ödemeler altından kalkamazlar benim annemde babamdan boşandı kardeşimin kenarında parası yok kızda ailesine de yardım ettiği için onda da yok annemin birikmişi var o ancak düğün dernek kızın kardeşimin alışverişlerini karşılar onlar çalışacak annemde yemeklerini filan yapacak tabii ben farklı şehirdeyim ama kardeşimin üstüne yıkmam çağırırm ayda 15 gün bende kalır mesela onlar başbaşa kalırlar, annem bazen arkadaşına gider kalır başbaşa bırakır anlayışlıdır o konuda. Ama siz kendi kendinize yetebileceksiniz ayrı ev olmalı.
laf arasında sokuyorsa sizde laf arasında söyleyinde kafasında bir şeyleri oturtsun. erken felan değil bunları konuşmak için. tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun ki, yarın öbür nişanlanırsanız, mecbur kalmayın.
herkeze merhaba
Acayip keyfim kaçıkkk, ve akıl almaya ihtiyacım var. Özellikle böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yol göstersin
Ciiddi bi ilişkim var, erkek arkadaşımın annesi eşinden boşanmış.
Laf arasında beraber otururuz gibi sinyaller çakıp duruyor bana ve ben deli oluyorum. Ben daha erken olduğunu üşündüğüm için cevap vermedim , daha zamanı değil böyle bişey konuşmaya diye düşündüm. Çünkü bana göre bu böyle lAF arasında söylencek laf arasna sıkıştırılcak bi şey değil, oturulur bana sorulur konuşulur diye düşündüm. Ve nişan olmadan konuşmayı cevap vermeyi uygun görmedm, dediğim gibi laf arasına sıkıştırıyor. Bu arada yalnz bi kadın değil. Ve hasta olur bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız vijdanım el vermez çünkü.
Ama ben kayınvalideyle yada başka biriyle yaşayamam. o zaman neden evleniyimki...
Ve düşündüm bgün erkek arkadaşımla konuşuyım, anlatıyım. sizce yanlışmı yaparım ne demeliyim bi akıl verin bana[/QUO
bence fikir aradıgın için söylüyorum açık ve net yolun başında konuşman gerekir ileride sıkıntı yaşama benim kuzenim 6aylık evliyken kaynanasıyla beraber oturmaya başladı geçim sıkıntısı bahaneedilerek istemede beraber oturulcagı söylenmişti kuzenim kabuletmedi diye tam evlendi 6.ayda hamile kaldı beraber oturcaz dediler ne dediyse olmadı çok yakınım oldugu için biliyorum çok sıkıntılı rabbim kimseye yaşatmasın iii olan varmıdır illaki vardır ama sonuçta ev üstüne ev olmuyor bu zamanda
zaten bu yaptığı o kadar içime oturduki sinirlermi bozduki, laf arası söyleedi hep. Kendi kafasına göre benimle konuşmadan nasıl düşünebilir ya, anlaması gerek, ki kesinlikle söylücem onada çok moralimi bozdu
herkeze merhaba
Acayip keyfim kaçıkkk, ve akıl almaya ihtiyacım var. Özellikle böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yol göstersin
Ciiddi bi ilişkim var, erkek arkadaşımın annesi eşinden boşanmış.
Laf arasında beraber otururuz gibi sinyaller çakıp duruyor bana ve ben deli oluyorum. Ben daha erken olduğunu üşündüğüm için cevap vermedim , daha zamanı değil böyle bişey konuşmaya diye düşündüm. Çünkü bana göre bu böyle lAF arasında söylencek laf arasna sıkıştırılcak bi şey değil, oturulur bana sorulur konuşulur diye düşündüm. Ve nişan olmadan konuşmayı cevap vermeyi uygun görmedm, dediğim gibi laf arasına sıkıştırıyor. Bu arada yalnz bi kadın değil. Ve hasta olur bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız vijdanım el vermez çünkü.
Ama ben kayınvalideyle yada başka biriyle yaşayamam. o zaman neden evleniyimki...
Ve düşündüm bgün erkek arkadaşımla konuşuyım, anlatıyım. sizce yanlışmı yaparım ne demeliyim bi akıl verin bana
Canım seninle aynı durumdayız benimde konum var hatta bununla ilgili.
Üzülerek söyleyebilirim ki biz ayrılık aşamasındayız. Bende senin gibi düşünüyordum hep zamanı gelince konuşulur ortak yol bulunur diyordum ama olmadıallah yardımcın olsun ama bence düşünceni sende laf arasında belli et.
hayırlısı olsun rabbin neylerse güzeleyler inş. seninde problemin çözülür ALLAH HERKESİN gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?