Emeklisi varsa, elden ayaktan düşmediyse tek göz oda bir ev tutsun kendine , gül gibi geçinip gider . Sakın kanma canım. Ev ev üstüne olmuyor. Durumu varsa sizin evde işi ney yahu ? Saçmalık.
Ayrıca altlı üstlüde oturma. Evden çıkmayabilir.
Aynı durumdaydım bende bi aralar sözlenmeden önce erkek arkadaşım annemi tek bırakamam falan dıyordu ki annesine aşırı bağlıdır konusup hallettik bence sizde konuşup halledebilirsiniz ama nişandan sonraya bırakma derim
hepinize tek tek teşekkür ederim. zaten kabul etmem mümkün değil yapamam çünkü kendimi biliyorum rahat edemem.
Ben kocamla dilediğim gibi yaşamak istiyorum evimizde başbaşa.konuşucam dedim ama bi türlü olmadı bişiler çıktı bende şimdi uzuuunn bi mesaj attım anlattım, annen böyle böyle diyo ama ben kendi evimde kendi düzenimde kocamla istediğim gibi yatmak kalkmak dolaşmak sevişmek istiyorum dedim, kendi annem bile olsa ben yapamam dedim.aynı mahalle olur ama herkezin kendi evi dedim güzelce anlattım sen ne düşünyosun aşkım dedim. uyanınca cevap atar bakalım.
kızlar haklısınız konuşmak netleştirmek en iyisiydi
herkeze merhaba
Acayip keyfim kaçıkkk, ve akıl almaya ihtiyacım var. Özellikle böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yol göstersin
Ciiddi bi ilişkim var, erkek arkadaşımın annesi eşinden boşanmış.
Laf arasında beraber otururuz gibi sinyaller çakıp duruyor bana ve ben deli oluyorum. Ben daha erken olduğunu üşündüğüm için cevap vermedim , daha zamanı değil böyle bişey konuşmaya diye düşündüm. Çünkü bana göre bu böyle lAF arasında söylencek laf arasna sıkıştırılcak bi şey değil, oturulur bana sorulur konuşulur diye düşündüm. Ve nişan olmadan konuşmayı cevap vermeyi uygun görmedm, dediğim gibi laf arasına sıkıştırıyor. Bu arada yalnz bi kadın değil. Ve hasta olur bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız vijdanım el vermez çünkü.
Ama ben kayınvalideyle yada başka biriyle yaşayamam. o zaman neden evleniyimki...
Ve düşündüm bgün erkek arkadaşımla konuşuyım, anlatıyım. sizce yanlışmı yaparım ne demeliyim bi akıl verin bana
herkeze merhaba
acayip keyfim kaçıkkk, ve akıl almaya ihtiyacım var. özellikle böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yol göstersin
ciiddi bi ilişkim var, erkek arkadaşımın annesi eşinden boşanmış.
Laf arasında beraber otururuz gibi sinyaller çakıp duruyor bana ve ben deli oluyorum. Ben daha erken olduğunu üşündüğüm için cevap vermedim , daha zamanı değil böyle bişey konuşmaya diye düşündüm. çünkü bana göre bu böyle laf arasında söylencek laf arasna sıkıştırılcak bi şey değil, oturulur bana sorulur konuşulur diye düşündüm. Ve nişan olmadan konuşmayı cevap vermeyi uygun görmedm, dediğim gibi laf arasına sıkıştırıyor. Bu arada yalnz bi kadın değil. Ve hasta olur bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız vijdanım el vermez çünkü.
Ama ben kayınvalideyle yada başka biriyle yaşayamam. O zaman neden evleniyimki...
Ve düşündüm bgün erkek arkadaşımla konuşuyım, anlatıyım. Sizce yanlışmı yaparım ne demeliyim bi akıl verin bana
Bugün tamam ayrı otururuz diyip,evlendikten birkaç ay sonra kayınvalidesiyle yaşamaya mecbur bırakılan bayanların açtığı konuları çok okudum.
Açıkcası sevgiliniz hiç samimi gelmedi bana,sadece konunun üzerini örtmeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?