herkeze merhaba
acayip keyfim kaçıkkk, ve akıl almaya ihtiyacım var. özellikle böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yol göstersin
ciiddi bi ilişkim var, erkek arkadaşımın annesi eşinden boşanmış.
Laf arasında beraber otururuz gibi sinyaller çakıp duruyor bana ve ben deli oluyorum. Ben daha erken olduğunu üşündüğüm için cevap vermedim , daha zamanı değil böyle bişey konuşmaya diye düşündüm. çünkü bana göre bu böyle laf arasında söylencek laf arasna sıkıştırılcak bi şey değil, oturulur bana sorulur konuşulur diye düşündüm. Ve nişan olmadan konuşmayı cevap vermeyi uygun görmedm, dediğim gibi laf arasına sıkıştırıyor. Bu arada yalnz bi kadın değil. Ve hasta olur bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız vijdanım el vermez çünkü.
Ama ben kayınvalideyle yada başka biriyle yaşayamam. O zaman neden evleniyimki...
Ve düşündüm bgün erkek arkadaşımla konuşuyım, anlatıyım. Sizce yanlışmı yaparım ne demeliyim bi akıl verin bana
ben eşimin annesiyle ilk tanşdgmzda bna laf arasnda ilerde sana oglum boyle bişey dse kbul edrmisin demişti.
çocukluk evet demiştim.
Aradan 6 sene geçti evlendik.
Nitekimde öyle oldu.
Beraber oturduk 3 ay.
Meger zemin hazırlamışlar...
O 3 ay geçmedi bana.
şimdi çok şükür evimdeyim.
Eski konularıma mutlaka bak derim,ve öyle bir hataya sakın sakın düşme..
ben şöyle düşündüm şimdi annenle oturmak istemiyorum dersem direk tepki verebilir annesini istemiyomuşum gibi.
Dicemki, annen laf arasında böyle böyle diyor. beni yanlış anlama annen anlaşılmıcak geçinilmicek bi kadın değil ve ben anneni çok seviyorum ama ben kocamla başbaşa oturmak istiyorum sonuçta herkezin kendi evi, annene gider geliriz sonuçta evlendik diye kopcaz değiliz yine beraber olucaz yalnız bırakmıcaz asla, sonuçta ben kendi anneme babama nasıl davranılmasını istiyosam bende eşimin annesine ailesine öyle davranırım. O benimde annem olucak. ama herkez kendi evinde olur. ben böyle düşünüyorum sen ne diyosun dicem. yarın bi gün benim annem babam yada senin annen bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız, anneye babaya sırt çevirilirmi , diye konuşmayı düşünüyorum????
herkeze merhaba
Acayip keyfim kaçıkkk, ve akıl almaya ihtiyacım var. Özellikle böyle bi durum yaşayan varsa lütfen yol göstersin
Ciiddi bi ilişkim var, erkek arkadaşımın annesi eşinden boşanmış.
Laf arasında beraber otururuz gibi sinyaller çakıp duruyor bana ve ben deli oluyorum. Ben daha erken olduğunu üşündüğüm için cevap vermedim , daha zamanı değil böyle bişey konuşmaya diye düşündüm. Çünkü bana göre bu böyle lAF arasında söylencek laf arasna sıkıştırılcak bi şey değil, oturulur bana sorulur konuşulur diye düşündüm. Ve nişan olmadan konuşmayı cevap vermeyi uygun görmedm, dediğim gibi laf arasına sıkıştırıyor. Bu arada yalnz bi kadın değil. Ve hasta olur bakıma muhtaç olur o zaman tabiki evimizi açarız vijdanım el vermez çünkü.
Ama ben kayınvalideyle yada başka biriyle yaşayamam. o zaman neden evleniyimki...
Ve düşündüm bgün erkek arkadaşımla konuşuyım, anlatıyım. sizce yanlışmı yaparım ne demeliyim bi akıl verin bana[/QUO
bence fikir aradıgın için söylüyorum açık ve net yolun başında konuşman gerekir ileride sıkıntı yaşama benim kuzenim 6aylık evliyken kaynanasıyla beraber oturmaya başladı geçim sıkıntısı bahaneedilerek istemede beraber oturulcagı söylenmişti kuzenim kabuletmedi diye tam evlendi 6.ayda hamile kaldı beraber oturcaz dediler ne dediyse olmadı çok yakınım oldugu için biliyorum çok sıkıntılı rabbim kimseye yaşatmasın iii olan varmıdır illaki vardır ama sonuçta ev üstüne ev olmuyor bu zamanda
kuzeninin Allah yardımcısı olsun gerçekten üzüldüm. Of valla bu durum beni evlilik fikrinden soğutur cidden çok sıkıntı yaptım hala sinirliyim inanırmısınız, ve annesine onun yaptığı gibi laf arasında istemediğimi söylemedende rahatlayamıcam... Bu nasıl bi bencilliktir ben anlayamıyorum inanın, bana sormamışsın konuşmamışız ne demek ya bu
Öceden laf arasında da olsa söylüyor ki, bu fikre alış
Tamamsa tamam, yoksa herkes yoluna
Sence oğlunun haberi olmadan böyle bir karara kendi varabilmesi mümkün mü .
İşini şansa bırakma , bir an evvel konuş, kadınlada konuş bence
Kabul edemiyeceksen yada şimdilik sana okey dyip düğüne yakın aynı şeylere başlıyacaklarsa hi devam etmeyin.
Canım seninle aynı durumdayız benimde konum var hatta bununla ilgili.
Üzülerek söyleyebilirim ki biz ayrılık aşamasındayız. Bende senin gibi düşünüyordum hep zamanı gelince konuşulur ortak yol bulunur diyordum ama olmadıallah yardımcın olsun ama bence düşünceni sende laf arasında belli et.
Bence bide bu iyilik, kötülük, geçinip, geçinememe mevzusu da değil.
Evliliğini nasıl yaşamak istediğinle alakalı niye kimse bu yönüyle bakamıyor ben anlamadım.
mecbur sana soracak fikrini...
o zaman konuş bence...
durup dururken sen açmış olma konuyu...
bi daha laf arasına sıkıştırmaya kalkarsa o zaman geçiştirme hemen konuşmaya başla bence içindekileri...
Merhaba canım. Şimdi bir şey merak ettim. Bu kadının emeklisi var mı ?
Kendi evi vs var mı ?
aynen ya çok sinirliyim vallaNasıl olsa laf arasında söylüyormuş, sende laf arasında cevap ver ve sakın oturma da zaten hayatımda bu şekil oturup iyi olanı görmedim. Bu zamanda oturana da rastlamıyorum artık..
canım annesini istememek değilde ben aynı evde oturamam hasta falan olsa bakıma muhtaç olsa nasıl kendi anneme yüz çeviremezsem onada çeviremem bakarım, ama aynı evde yaşamak olayı çok başka bişey ve annem böyle bişey istese annemlede olmaz yanihe tabi bir de şunu düşünün sizin anneniz olsa onun yerinde ve nişanlınız istemese nasıl davranırdınız? (ben istemem o ayrı, sadece empati)
bende bunları yaşamak istemiyorum işteBen eşimin annesiyle ilk tanşdgmzda bna laf arasnda ilerde sana oglum boyle bişey dse kbul edrmisin demişti.
Çocukluk evet demiştim.
Aradan 6 sene geçti evlendik.
Nitekimde öyle oldu.
Beraber oturduk 3 ay.
Meger zemin hazırlamışlar...
O 3 ay geçmedi bana.
Şimdi çok şükür evimdeyim.
Eski konularıma mutlaka bak derim,ve öyle bir hataya sakın sakın düşme..
aynen ha nabzımı yokluyo belliki , ama artık dicem bilsin hayal kurmasınBöyle şeyler bence nişanlanmadan baştan konuşulmalı.Sana direk söyleyemiyor çekiniyordur.Nabzını üstü kapalı yokluyordur.Sen de üstü kapalı istemediğini belirt.
kesinlikle haklısın,aynı evde bende mutlu olmam oda çnkü eşimle özelim kalmıcak resmen, onu geçtim bende evde istediğim gibi hareket edemedikten sonra oooooofffsana bir tecrubeli olarak çok net bişi sölüyorum tavrını koy asla kabul etme nokta...
2 sene tahmin edemiyorum ne zorluklar çektiğiniben 2 sene oturdum kızlar bi anlatsam yaşadıklarımı fufufffuuu
gerçekten erkek annelerine bu var heralde ya, inanırmısın annesini seviyorum ama yaptğından sonra öyle sinirlendimki içim soğudu bence çok ayıp ya yaptığışimdiden fikrini net olarak belirt, eğer istemiyorsan da kabul etmediğini bilsin.. ne o senin duygularınla oynasın ne de sen onunkilerle, herkes açık açık kimin ne istediğini bilsin. benim fikrim ise kabul etme, çok zor çok yıpratıcı. mecbur olmadıkça yapılmamalı diye düşünüyorum ama erkek annelerinbi oğullarına yapışmayı kendilerine bir hak olarak gördükleri için olan gelinlere oluyor...
Nişanlanmayı beklersen bu laf arasına sokuşturduğu, senin de cevap vermediğin konuyu bir şekilde kabul etmiş olursun. Nişanlandıktan sonra sana ama ben sana söylüyordum sende karşı çıkmıyordun olarak geri döner. Ki söz-nişan flörte benzemez, şimdi bilip sustuğun konuyu nişanlandıktan sonra pat diye kabul ettiremeyebilirsin, nişan atmak daha mı kolay şimdi tavrını net olarak koymandan?
Ben evim de rahat olmak istediğim saatte yatmak, istediğim saatte kalkmak isterim, seninle başbaşa vakit geçirmek, dilediğimiz zaman dilediğimizi yapmak isterim diyebilirsin. Bakıma muhtaç olsa anlardım da, kendine bakabilecekken yeni evlenmiş bir çiftin arasında 3. bir kişinin ne işi var gerçekten anlayamıyorum?? Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar? Bunu nasıl isteyebiliyorlar..
evet böyle konuşabiirsin bence, güzel ifade etmişsin...
kirada canm. ama emeklisi var ayrıca yalnız değil kardeşi var evli evine yakın ve kızıda var oda evli. ama kızında kalması mümkün değil çünkü kızının kocasıyla kötü şeyler yaşandı. ki evlensek bizle kalmasada yalnız kalmazki yüz mü çevircez sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?