Beraber mi oturcaz?!! Kızlar bi yardım edin lütfen

mecbur sana soracak fikrini...
o zaman konuş bence...
durup dururken sen açmış olma konuyu...
bi daha laf arasına sıkıştırmaya kalkarsa o zaman geçiştirme hemen konuşmaya başla bence içindekileri...

Nasıl olsa laf arasında söylüyormuş, sende laf arasında cevap ver ve sakın oturma da zaten hayatımda bu şekil oturup iyi olanı görmedim. Bu zamanda oturana da rastlamıyorum artık..

he tabi bir de şunu düşünün sizin anneniz olsa onun yerinde ve nişanlınız istemese nasıl davranırdınız? (ben istemem o ayrı, sadece empati)

Ben eşimin annesiyle ilk tanşdgmzda bna laf arasnda ilerde sana oglum boyle bişey dse kbul edrmisin demişti.
Çocukluk evet demiştim.
Aradan 6 sene geçti evlendik.
Nitekimde öyle oldu.
Beraber oturduk 3 ay.
Meger zemin hazırlamışlar...
O 3 ay geçmedi bana.
Şimdi çok şükür evimdeyim.
Eski konularıma mutlaka bak derim,ve öyle bir hataya sakın sakın düşme..

Böyle şeyler bence nişanlanmadan baştan konuşulmalı.Sana direk söyleyemiyor çekiniyordur.Nabzını üstü kapalı yokluyordur.Sen de üstü kapalı istemediğini belirt.

sana bir tecrubeli olarak çok net bişi sölüyorum tavrını koy asla kabul etme nokta...

ben 2 sene oturdum kızlar bi anlatsam yaşadıklarımı fufufffuuu

şimdiden fikrini net olarak belirt, eğer istemiyorsan da kabul etmediğini bilsin.. ne o senin duygularınla oynasın ne de sen onunkilerle, herkes açık açık kimin ne istediğini bilsin. benim fikrim ise kabul etme, çok zor çok yıpratıcı. mecbur olmadıkça yapılmamalı diye düşünüyorum ama erkek annelerinbi oğullarına yapışmayı kendilerine bir hak olarak gördükleri için olan gelinlere oluyor...

evet böyle konuşabiirsin bence, güzel ifade etmişsin...

Nişanlanmayı beklersen bu laf arasına sokuşturduğu, senin de cevap vermediğin konuyu bir şekilde kabul etmiş olursun. Nişanlandıktan sonra sana ama ben sana söylüyordum sende karşı çıkmıyordun olarak geri döner. Ki söz-nişan flörte benzemez, şimdi bilip sustuğun konuyu nişanlandıktan sonra pat diye kabul ettiremeyebilirsin, nişan atmak daha mı kolay şimdi tavrını net olarak koymandan?

Ben evim de rahat olmak istediğim saatte yatmak, istediğim saatte kalkmak isterim, seninle başbaşa vakit geçirmek, dilediğimiz zaman dilediğimizi yapmak isterim diyebilirsin. Bakıma muhtaç olsa anlardım da, kendine bakabilecekken yeni evlenmiş bir çiftin arasında 3. bir kişinin ne işi var gerçekten anlayamıyorum?? Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar? Bunu nasıl isteyebiliyorlar..

Son düzenleme:

ben bişey demedim diye onla beraber oturmak istediğimi düşündü heralde ya cidden çok sinir oldum ,bayadır demiyodu dün akşam gene diyince bu kez bana geldiler...

Bence bide bu iyilik, kötülük, geçinip, geçinememe mevzusu da değil.
Evliliğini nasıl yaşamak istediğinle alakalı niye kimse bu yönüyle bakamıyor ben anlamadım.

canım ya okudum konunu ve üzüldüm inan
aynı evde yaşamanız şartmı sanki ben böyle bi fikri kendime yediremiyorum ya kendi evimde bi başkasını düşünemiyorum
dediğine yüzde yüz katılıyorum bu geçinip geçinmeme mevzusu değil kesinlikle

Merhaba canım. Şimdi bir şey merak ettim. Bu kadının emeklisi var mı ?
Kendi evi vs var mı ?

mecbur sana soracak fikrini...
o zaman konuş bence...
durup dururken sen açmış olma konuyu...
bi daha laf arasına sıkıştırmaya kalkarsa o zaman geçiştirme hemen konuşmaya başla bence içindekileri...

ay yok canım ben tutamıcam içimde ya nasıl sıkıntı yaptım anlatamam. önce erkek arkadaşımla konuşucam sonra ona zaten laf arasında onun gibi yüzüne yüzüne söylücem bi daha bana aynı şeyi yapamasın

Merhaba canım. Şimdi bir şey merak ettim. Bu kadının emeklisi var mı ?
Kendi evi vs var mı ?

kirada canm. ama emeklisi var ayrıca yalnız değil kardeşi var evli evine yakın ve kızıda var oda evli. ama kızında kalması mümkün değil çünkü kızının kocasıyla kötü şeyler yaşandı. ki evlensek bizle kalmasada yalnız kalmazki yüz mü çevircez sanki

Nasıl olsa laf arasında söylüyormuş, sende laf arasında cevap ver ve sakın oturma da zaten hayatımda bu şekil oturup iyi olanı görmedim. Bu zamanda oturana da rastlamıyorum artık..
aynen ya çok sinirliyim valla

he tabi bir de şunu düşünün sizin anneniz olsa onun yerinde ve nişanlınız istemese nasıl davranırdınız? (ben istemem o ayrı, sadece empati)
canım annesini istememek değilde ben aynı evde oturamam hasta falan olsa bakıma muhtaç olsa nasıl kendi anneme yüz çeviremezsem onada çeviremem bakarım, ama aynı evde yaşamak olayı çok başka bişey ve annem böyle bişey istese annemlede olmaz yani

bende bunları yaşamak istemiyorum işte

Böyle şeyler bence nişanlanmadan baştan konuşulmalı.Sana direk söyleyemiyor çekiniyordur.Nabzını üstü kapalı yokluyordur.Sen de üstü kapalı istemediğini belirt.
aynen ha nabzımı yokluyo belliki , ama artık dicem bilsin hayal kurmasın

sana bir tecrubeli olarak çok net bişi sölüyorum tavrını koy asla kabul etme nokta...
kesinlikle haklısın,aynı evde bende mutlu olmam oda çnkü eşimle özelim kalmıcak resmen, onu geçtim bende evde istediğim gibi hareket edemedikten sonra oooooofff
ben 2 sene oturdum kızlar bi anlatsam yaşadıklarımı fufufffuuu
2 sene tahmin edemiyorum ne zorluklar çektiğini
gerçekten erkek annelerine bu var heralde ya, inanırmısın annesini seviyorum ama yaptğından sonra öyle sinirlendimki içim soğudu bence çok ayıp ya yaptığı

aynen dediğin gibi bişey demezsem e diyoduk ses çıkarmıyoduna döncek olay heralde. benide deli eden nokta bak işte sende yazmışsın nasıl bu kadar rahat olup bunu isteyebilir dimi

kızlar birazdan erkek arkadaşımla konuşcam cidden nolucak çok merak ediyorum. Ama başka türlü rahat edemicem tutamıyorum valla içimde

Emeklisi varsa, elden ayaktan düşmediyse tek göz oda bir ev tutsun kendine , gül gibi geçinip gider . Sakın kanma canım. Ev ev üstüne olmuyor. Durumu varsa sizin evde işi ney yahu ? Saçmalık.
Ayrıca altlı üstlüde oturma. Evden çıkmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…