Berbat bir durumdayım

Blackdestiny666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
23
10
1
38
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliliğim var ve 10 aylık bir bebeğim var . Evliliğim bu zamana kadar hep ite kaka gitti ilk zaman benim ailem eşimi istemedi fakat benim zorumla saygı gösterdiler fakat eşimin ailesi evliliğimiz boyunca sürekli bize sorunlar çıkardılar sürekli tartışmamıza sebebiyet verdiler, bendede kaybetme korkusu olduğu için eşimi çok sıktım, gözümün önünden ayıramaz duruma geldim hamileliktende hormonlarım altüst olunca biraz da dilim açıldı fakat onu herşeyden ön sıraya koydum, çok değer verdim fakat çok da acı çektim. Bu güne kadar eşim beni 4-5 defa terketti ve 3 haftadır eve gelmiyor artık onun için herşeyin bittiğini, herşeyin üstüste gelip biriktiğini, benden boşanmak istediğini sadece çocuk için bana saygı duyduğunu söyledi; çok kötü günler geçiriyorum sadece çocuğum için ayakta durmaya çalışıyorum. Eşim kararı kesin bir şekilde sadece çocuğu görmek ve çocuğun herhangi bir ihtiyacını gidermek için benimle muhattap olacağını tekrardan beraber olmak gibi bir durumun kesinlikle olmayacağını konuyu kapatmamı söyledi ben eşimden vazgeçmek istemiyorum. Çocuğum daha anne baba kelimesini söyleyemezken ayrılmamızı yüreğim kaldırmıyor. Çocuğumuzun ilk adımlarını, konuşmasını ilk parka gidişimizi aile sıcaklığını birlikte paylaşamadığımızı düşünmek çok ağrıma gidiyor. Kimseyle konuşacak gücüm yok bana yol gösterecek kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum.

Valla adamı bezdirmişsiniz.inşAllah tekrar biraraya gelebilirsiniz.bence bi süre kafasını dinlesin bi kendi kendine kalsın.ama buarada sürekli arayıp mesaj atıp kafasını şişirmeyin.daha sonra sakinledikten sonra son bi şans daha istersiniz hatalı olduğunuzu sölersiniz(tabi gerçekten hatalı olduğunuza inanıyorsanız)

nasıl burada kötü muamele gören kadınlara çocuğu bahane etme, çocuk için bu hayata katlanma, boşan vs diyosak eşiniz için de aynı şey geçerli. çok değer vermiş olabilirsiniz ama bin oktada adamın sabrı taşmış. saygısızlık etmemiş kötülük etmemiş anladığım kadarı ile. medenice boşanmak istiyor. yapacak bişey yok gibi.

Tek taraflı olacak is değil isteğiniz.
Kaldı ki böyle ite kaka bir kaç ay daha kazanmış olursunuz o kadar..

Sözü geçen bir buyugunuzden yardım isteyin, neleri degistireceginizi eşinize anlatma fırsatı bulursanız belki sizi dinler.

Allah yardımcin olsun canim bol bol dua et. Eşini geri getirsin rabbım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

Kendini duzeltmeden esin eve donsede bir anlami yok bence. Bir uzmandan yardim al. Daha sonra belki iliskinizi duzene sokarsiniz ve evliliginizi kurtarirsiniz. Adam hakli demekle olmuyor, onada yazik. Once kendini degistirmekle basla ise

Seni istemeyen adami napacaksin ki? Basmis gitmis zaten, ac davani bosan hayatina bak ,seni istemeyeni sen de isteme

Ne güzel bahanesi olmuş sana az değer verse asla ayrılmak istemez senide elinin altında görüyor malum sende kendi hayatına bakacağını hissettir bak nasıl gelecek

Takıntı haline getirmeyin ve bu fikre alışmaya başlayın.

Başta bu kadar sorun varken çocuk olmamalıymış,ama neticede olmuş kavgalı bir ailede büyümektense psikolojisi daha iyi olur en azından.
sizi sevmeyen ve sizden vazgeçen insanı siz niye istiyorsunuz?
Üstelemeyin.

Arkadaşlar birkaç kişi dışında direk üzerime saldırdınız ben o kadar sıktımsa keyfimden sıkmadım onunda çok büyük hataları oldu ama ben onu terketmedim.

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliliğim var ve 10 aylık bir bebeğim var . Evliliğim bu zamana kadar hep ite kaka gitti ilk zaman benim ailem eşimi istemedi fakat benim zorumla saygı gösterdiler fakat eşimin ailesi evliliğimiz boyunca sürekli bize sorunlar çıkardılar sürekli tartışmamıza sebebiyet verdiler, bendede kaybetme korkusu olduğu için eşimi çok sıktım, gözümün önünden ayıramaz duruma geldim hamileliktende hormonlarım altüst olunca biraz da dilim açıldı fakat onu herşeyden ön sıraya koydum, çok değer verdim fakat çok da acı çektim. Bu güne kadar eşim beni 4-5 defa terketti ve 3 haftadır eve gelmiyor artık onun için herşeyin bittiğini, herşeyin üstüste gelip biriktiğini, benden boşanmak istediğini sadece çocuk için bana saygı duyduğunu söyledi; çok kötü günler geçiriyorum sadece çocuğum için ayakta durmaya çalışıyorum. Eşim kararı kesin bir şekilde sadece çocuğu görmek ve çocuğun herhangi bir ihtiyacını gidermek için benimle muhattap olacağını tekrardan beraber olmak gibi bir durumun kesinlikle olmayacağını konuyu kapatmamı söyledi ben eşimden vazgeçmek istemiyorum. Çocuğum daha anne baba kelimesini söyleyemezken ayrılmamızı yüreğim kaldırmıyor. Çocuğumuzun ilk adımlarını, konuşmasını ilk parka gidişimizi aile sıcaklığını birlikte paylaşamadığımızı düşünmek çok ağrıma gidiyor. Kimseyle konuşacak gücüm yok bana yol gösterecek kimsem yok ne yapacağımı bilmiyorum.
Hatalarını anladıysan önce bunlar üzerine biraz düşün birdaha tekrarlamayacağına kesin emin olursan eşine bir kaç gün müsade et ve daha sonra yanlışlarının farkına vardığını ve sevgini yanlış gösterdiğini anladığını ve hala sana karşı birşeyler hissediyor ise tekrar denemeyi teklif et.

Ama kendine güvenmiyor yine aynı hataları yapacağını düşünüyor isen hiç zorlama. Çünkü adam şimdi saygılı bir şekilde senden ayrılıyor ikincisi daha zor olabilir ikiniz içinde

Canım mutsuz ve sevgisiz bir ailede çocuk yetiştirmek çok kötü bir şey
İlla istiyorsan tekrar denemeyi teklif et ama gerçekten değişeceğine inanıyorsan ve onunda değiştirmesi gereken davranışları vardır muhakkak bakalım o da değişmek isteyecek mi? denemek isteyecek mi karşılıklı fedakarlık yapmanız lazım. en başta onun tekrar istemesi tabi.
Eğer son kez konuşmana rağmen kabul etmezse zorlama her şerde bir hayır vardır elbet zor olur kolay değil ama insan oğlu nelere alışmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ne güzel bahanesi olmuş sana az değer verse asla ayrılmak istemez senide elinin altında görüyor malum sende kendi hayatına bakacağını hissettir bak nasıl gelecek
Söylediğinizi denedim pek oralı olmadı fakat dün çocuğu görmeye geldiğinde sonumuzun ne olacağını sordum birkaç gün sonra karar vereceğini söyledi ve gitti. Sinirlerim bir o kadar daha bozuldu niye birkaç gün maksat oyalamak mı yoksa ne anlam veremedim.

Kocanı hayatının merkezine koymakla hata etmişsin. Bunu hiç bir ilişki kaldırmaz. Bırak gitsin. Sende kafanı topla. O senin tapulu malın değil. Sevgi zorla olmaz. Hakkı'nda hayırlısı olsun.

Adam açık ve net konuşmuş, bence biraz zaman ver kendini sorgula düzeltmeye gayret et. Zaman herşeyin ilacı, hakkında hayırlısı canım, çocukluğunu bukadar bahane etme çünkü öyle bir ortamda sağlıklı büyüyemez

Bence biraz uzak kalın..Adamı birak kendi haline sıkma..Hayatıma bakıyorum imajı yarat.Ki bak bence..Seni ayakta tutan tek seyin o olmadığını göster..Kafasını toplayınca sana dönerse bi umut var demektir..Ama hala boşanmakta kararlıysa bırakın gitsin.Sonuçta kimsenin hayatında zorla duramazsınız.

Back
X