Berbat Geçen Bi Hafta Sonu

aynen öyleler gittiğimizde temizlik yapıyolardı eşimde cansu ya temizlik fln yaptırmayın o bişey yapmayacak dedi (çünkü kaynanam ben her oraya gittiğimde mutlaka bi iş çıkartıyo işleride bana yaptırıyo eşimde farkında bunun) eşimin o lafından sonra iyice gıcık oldu kaynanamla görümcem.. Dünde kayınbabam aramış yine bana kızıyo senin derdin ne ben sana daha çok şey söylerdimde kocan vardı yanında olay büyümesin diye sesimi çıkartmadım fln eşim gelince patladım tabi bunlar kim oluyo senin geçmişindende bıktım ailenden de bıktım diye oda artık daha az gideriz boşver bak evimizdeyiz kimse karışamaz sen nasıl istersen öyle olur herşey dedi ama hala sinirim geçmiş değil tabi

K.pederin kızmak için seni niye arıyor ki. bir büyük olarak sorun varsa çözelim edelim demek için araması gerekiyor. Asıl konuşmanız gereken eşiniz, kızınız deseydin telefonda. Eşinde güzel konuşmuş seninle, kırmamış seni. boşver devamlı sinirlenip konuşup huzurunuzu bozma, sende bundan sonra mesafeli olursun, herkese değeri kadar değer verirsin.

Hatalısınız..
Eşinize bilmemne diyor, annesi sustu diyorsunuz.. Sizde susmuşsunuz.. Aaa bu nasıl kadın, kocasına sövüyoruz ses etmiyor demek için bile yapmış olabilirler..
Yoksa bunları söylemek için, sağlam cesaret lazım..

Şiddete karşı mıyım? Eh, evet..
Ama bunu döverim.. Cidden döverim.. Hatta durdurmaya çalışanı da döverim..
Ahlak, terbiye sıfır.. Hatta sıfır bile değil..

Böyle ahlaksız bir aile ile nasıl bir arada durulur aklım almıyor...

Son düzenleme:
Bana cok tek tarafli yazmissiniz gibi geldi. Formayi bicakla parcalayacak kadar agresif insan kendini bu kadar ezdirmez gercekci degil

ne saçma bi aile anlayamadım ben daha 5 aylık evlisin gördüğün muameleye bak nasıl geçerki bu ömür

Ben okurken okadar sinirlendim ki .. Anlatamam!

Hangisine kizacagimi sasirdim, Esin nankor bir insana benziyo
Ve nankor insanla ömür gecmez !!
Ne demek örnek al , bir kahve yapti diye örnek mi alacaksin
Veya herkesin icinde yemeklerini kotulemesi..
Hayir senin yemeklerini begenmiyor olabilir , ama bunu
herkesin icinde soylemesi ne kadar ayip rencide rdici..
mesela evde soylese hayatim ben boyle seviyorum boyle yap diye.
eminim sen guzel yapiyosundur .. ama esin bilerek
boyle herkesin icinde seni kucuk dusuruyo..

Gorumcene gelince, kafadan sorunu var sanirim her gidisinde
Ex askiini ortaya atiyor.
senin sinirlerini bozmaya calisiyor ,, ama kim olsa cildirir..

sende gitmeee ,kendisi gitsin annesine ..
ama esinle.konus tum bunlari , ya kendini degistirir .
yada boyle devam etmez. Daha cok yeni evlisiniz ve simdiden boyle baslamaniz hicc iyi olmamis...

evlendikten sonra pek kolay olmuyo malesef kaçıp kurtulmak

18 senelik evliyim,bilirim neyin ne olduğunu.
imza atmak,bir çatının altında buluşmak değildir evlilik sadece.
o yuvada doğacak çocukları da düşünmek gerek,hayat iki kişilik değildir.
kendine eş seçmek kadar çocuklarına baba da seçmiş oluyorsun evlenince.
bugünü değil geleceği de düşünün konu sahibi.hayat sizin.

Böyle aile piyangodan bile zor çıkar.Size sabır diliyorum.Ağızları bozuk,cinsiyetçiler,zihniyetleri bozuk..Bunlarla ya çok çok az görüşeceksiniz ya da inceldiği yerden kopacak.Beraberken canım canım,aile yanındayken canın çıksın. Böyle eş mi olur

söyledim zaten ben ordayken ortam gergin diye sesimi çıkarmadım ama herşey görümcem yüzünden oldu her geldiğimde böyle yapıyo evlenmişiz geçmiş gitmiş ama her seferinde bu konuları açıyo dedim. Tartışırken k.babam yoktu herşeyi arayıp görümcem anlatmış bende onun dediklerini söyledim kendisi de böyle küfürler ediyo abisinin arkasından onuda söyledimi dedim yok dedi buraya geldiğinizde huzurunuzu kaçırıyosak gelmeyin daha az gelin dedi bende hiç seslenmedim aynen öyle der gibi. eşim kendiside dedi zaten bundan sonra çok az gideriz sende gittiğimizde ne derlerse desinler hiç takma konuşma bundan sonra daha çok uğraşırlar senle dedi ama ben bidaha kolay kolay gideceğimi sanmıyorum

sana duşa giriyorum diyip gamzeyle buluşması en çok dikkatimi çeken kısım. yani siz beraberken buluşmuş, ya da görümcen öyle demeye çalışıyor değil mi?

eşin ne diyor bu duruma?

eğer orda ben bişey desem ben kötü olacaktım olayı öyle bi değiştirip anlatacaklardı ki ben haklıyken haksız konuma düşecektim çünkü bu yaptıklarına defalarca şahit oldum oyüzden kalkıp gittim hiç yorum bile yapmadım

Bana cok tek tarafli yazmissiniz gibi geldi. Formayi bicakla parcalayacak kadar agresif insan kendini bu kadar ezdirmez gercekci degil

formayı bıçakla parçaladığımda evde tek eşimle ben vardım diğerleri gezmedeydi geldiklerinde de hiç bi tartışma olmadı veya ters bişey demedim sadece görümceme astığın formayı yırttım haberin olsun dedim o kadar. Ondan sonrada defalarca kez imada bulundu laf çaktırdı eşimin geçmişiyle ilgili ama ben kötü olmamak için sıkıntı çıkmasın diye hep sustum ama eğer bi kez daha aynı şeyle karşılaşırsam bu sefer tepkim farklı olacak yoksa sonradan içim içimi yiyo. Yapı olarakta sessiz sakin biriyimdir kolay kolay tepki vermem zaten ama damarıma basılınca öyle olmuyo

kesinlikle katılıyorum..

hem eziliyorsunuz, hem de eşinizi ezmelerine susup, onların arkasından bıçakla forma parçalıyorsunuz.. neye yorum yapacağımı şaşırdım, neyse arkadaş yazmış katılıyorum diyeyim sadece..

okurken cok sinirlendim nasıl insanlar bunlar?
eşin,kaynanan,görümcen neyin kafasındalar
büyük konuşmayayımda bu hareketler bana yapılsa ortalığı birbirine katar,bir daha da adım atmazdım evlerine
Allah yardımcın olsun

şuanda böyleyim!
6 ayda eşinizin aile fertleriyle olan ilişkinizin nasıl bu şekilde cılkını çıkartmayı başarabildiniz doğrusu anlayamadım?
ben evleneli 6 yıl oldu bu muhabbetlerin hiçbirisini şahit olmadım,kendime söylendiğini de duymadım.
bence suçu birazda kendinizde arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…