- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
görümce kim oluyor da seni bu kadar üzebiliyor ya da buna nasıl izin veriorsun buna hakkı yok. sen eşinle iyi geçinmeye çalış özellikle de onların yanında. belli ki görümcen sizi kıskanıyor ve sürekli sizi birbirinize düşürmeye çalışıyor. onu hiçççç takma. eşinle evde birbirinizi bile yeseniz özellikle onların yanında birbirinize çok aşık gibi davranın eşine de söyle onların yanında seni üzmesin buna tahammül edemediğini ne derdiniz varsa bunları evde hallebileceğinizi ama ailelerin yanında kesinlikle iyi görünmeye çalışmanız gerektiğini söyle bak eşin bir süre sonra onların yanında seni üzmez olacak görümcene de fırsat doğmamış olacak. zaten erkek ailesine de böyle bir fırsat lazım ne zaman birbirlerine gireceklerde biz de seyredeceğiz derler çoğu böyle mutlu.
aynen öyleler gittiğimizde temizlik yapıyolardı eşimde cansu ya temizlik fln yaptırmayın o bişey yapmayacak dedi (çünkü kaynanam ben her oraya gittiğimde mutlaka bi iş çıkartıyo işleride bana yaptırıyo eşimde farkında bunun) eşimin o lafından sonra iyice gıcık oldu kaynanamla görümcem.. Dünde kayınbabam aramış yine bana kızıyo senin derdin ne ben sana daha çok şey söylerdimde kocan vardı yanında olay büyümesin diye sesimi çıkartmadım fln eşim gelince patladım tabi bunlar kim oluyo senin geçmişindende bıktım ailenden de bıktım diye oda artık daha az gideriz boşver bak evimizdeyiz kimse karışamaz sen nasıl istersen öyle olur herşey dedi ama hala sinirim geçmiş değil tabi
....... görümcem eşimin arkasından g..veren ib..e şe....siz ilerde param olsun paramla s...cem diyo nası küfürler ediyo kayınvalidem ağzını açıpta sen ne biçim konuşuyosun demiyo hiç seslenmiyo
evlendikten sonra pek kolay olmuyo malesef kaçıp kurtulmak
K.pederin kızmak için seni niye arıyor ki. bir büyük olarak sorun varsa çözelim edelim demek için araması gerekiyor. Asıl konuşmanız gereken eşiniz, kızınız deseydin telefonda. Eşinde güzel konuşmuş seninle, kırmamış seni. boşver devamlı sinirlenip konuşup huzurunuzu bozma, sende bundan sonra mesafeli olursun, herkese değeri kadar değer verirsin.
görümceniz bu küfürleri kime ediyor
Hatalısınız..
Eşinize bilmemne diyor, annesi sustu diyorsunuz.. Sizde susmuşsunuz.. Aaa bu nasıl kadın, kocasına sövüyoruz ses etmiyor demek için bile yapmış olabilirler..
Yoksa bunları söylemek için, sağlam cesaret lazım..
Şiddete karşı mıyım? Eh, evet..
Ama bunu döverim.. Cidden döverim.. Hatta durdurmaya çalışanı da döverim..
Ahlak, terbiye sıfır.. Hatta sıfır bile değil..
Bana cok tek tarafli yazmissiniz gibi geldi. Formayi bicakla parcalayacak kadar agresif insan kendini bu kadar ezdirmez gercekci degil
Hatalısınız..
Eşinize bilmemne diyor, annesi sustu diyorsunuz.. Sizde susmuşsunuz.. Aaa bu nasıl kadın, kocasına sövüyoruz ses etmiyor demek için bile yapmış olabilirler..
Yoksa bunları söylemek için, sağlam cesaret lazım..
Şiddete karşı mıyım? Eh, evet..
Ama bunu döverim.. Cidden döverim.. Hatta durdurmaya çalışanı da döverim..
Ahlak, terbiye sıfır.. Hatta sıfır bile değil..
Kızlar o kadar çok sıkıldı ki içim anlatmadan duramayacam..Bu hafta sonu eşimle ailesinin yanına gittik bi akrabalarıda ordaydı eşiyle. Akşam 101 oynuyolardı kayınvalidemde diğer kadınla işleri vardı onu hallediyolardı bende eşimin yanına oturdum oyuna bakıyorum kız kardeşide oyunu izliyo fazla oynamayı bilmediği için yanlış oynadı bi kaç kere ondan sonra herkesin içinde bas bas bağırıyo şu yanımdaki karı kız kalmasın ya kalksın gitsin onlar yüzünden oynayamıyorum ben diye 1 dedi 2 dedi ama hala bağırmaya devam ediyo kalkıp gitsinler yanımdan diye bende kalktım başka odaya gittim.Oyun bitti görümcem kahve yaptı eşime eşim tutmuş milletin önünde görde örnek al diyo halbuki bende hergün kahve yaparım evde eşime..Yemek yiyecektik pilav yapmışlar senin yaptığın pilav niye böyle olmuyo bizim pilavlar hiç güzel olmuyo yapamıyo diyo ailesinin yanında halbuki gayette güzel yaparım tam tersine ordaki pilav hoşuma gitmemişti benimde. yani eşim ne zaman gitsek hep ailesinin yanında beni ezmeye çalışıyo saçma sapan sanki ben hiç bişey bilmiyomuşum gibi konuşuyo bizim evde doğru düzgün yemek olmazki hiç der ama her gün farklı yemek yaparım..
Görümcem ayrı bi dert ne zaman gitsek hep eşimin geçmişteki şeylerini ortaya çıkartıyo bi ara gittiğimizde eşime eski kız arkadaşı forma yaptırmış arkasına da isimlerini yazdırmış görümcemde onu alıp saklamış biz gideceğimizdede çıkartıp odasında sandalyenin üzerine özenle giydirmiş ben bunu gördüm tabi aldım bıçakla parçaladım..Bu arada görümcem nişandan ayrıldı o yüzden de bizi kıskanıyo biraz çekemiyo eşim dışarı çıktı evde kayınvalidem ben görümcem varız görümcem eşimin arkasından g..veren ib..e şe....siz ilerde param olsun paramla s...cem diyo nası küfürler ediyo kayınvalidem ağzını açıpta sen ne biçim konuşuyosun demiyo hiç seslenmiyo bende kalktım bi akrabaları var o kızın yanına gittim. neyse akşam oldu her kes yatacak görümcemde bizle aynı odada kalacak yer yoktu eşime dedi bak ağzımı açtırma kendimi tutamayabilirim fln diyo bende hayırdır noluyo dedim sonra yenge abim senle konuşurken sana duşa giriyorum deyip gidip gamzeyle buluşuyodu dedi gamzede eşimin eski sevgilisi yatıp kalktığı bi kız.. tabi benim canım sıkıldı ister istemez suratım asıldı eşimle tartıştık gelmiş kayınvalidem gece bana kızıyo sen niye böyle yapıyon geçmişte kalmış hala neyi tartışıyosun kalk kocanın yanına yat diye..
Sabah oldu kayınbabam beni azarlıyo sizin derdiniz ne böyle yapacaksanız gelmeyin bi daha buraya geçmişte kalmış diye birsürü bağırdı kimsede ağzını açıp görümceme bişey demiyo sen niye geçmiş şeyleri ortaya çıkartıp duruyosun diye. Her gittiğimizde böyle yapıyo hep o gamze denen kızla ilgili şeyler söylüyo ima ediyo. Kayın validem dersen o erkek o yapar sen haksızsın inatçısın diye bana kızıyo o kadar kötü bi hafta sonu geçirdim ki bütün gece ağlamıştım zaten ayrıca yol boyunca gelirkende durmadan ağladım ama eşim hala annesinin götünden ayrılmıyo söyledim arkandan böyle böyle konuşuyolar annende bişey demiyo diye hiç adam takmıyo bile yarım saat sonra yine arıyo anne napıyosun diye..
Ama eşim görümcem hakkında kızdığı zaman kayınvalidem diyo eşimden için ben onu evden de atardım da 1 2 günlüğüne geliyo diye seslenmedim diyo.
Eşimde kayınvalidemgilde bana bağırıyo seni boşayacam 6 aydır huzurum yok ağzımın tadı yok hiç terbiye görmemişsin ben seninle bir ömrü nası geçirecem ben ne hata yaptımda Allah seni bana ceza olarak verdi diye. Nası bi aileye düştüm nası bi hata yaptım anlamıyorum bu aralar o kadar çok üzülüyorum sıkıntıya giriyorum ki hiç huzurum kalmadı bunları hakedecek bişeyde yapmadım[/
lQUOTE]
ah cansucum ya
esine bi sorsana p terbiye almismi, alsaydi kendi karisina toplum icinde bagirirmiydi?
hadi bagirdi sinirle diyelimki bi an ama oninki anlk degilki..
bosayacam ne ya esinin inancli biri degilmi nikahin hikmetini bilmiyormu????
Benim esimde aksine onun ailesi gelnce melek olur aman bem kizinca sen dahada kizarsn beni bizi mutsuz sanarlar diye..
ben huysuzum cok..
Sende oyle yapta akli basina gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?