Berbat Geçen Bi Hafta Sonu

Onların olaylara vereceği tepkileri çok fazla önemsiyorsun. Tavır yapmasınlar diye, aramız bozulmasın diye, kötü olmayayım diye................... Böyle yaparak anca kendini yıpratırsın. Başkaları için yaşamaktan vazgeç kendini ve aileni düşün. Eşin ve sen. Bu konuya yoğunlaş. Bırak kötü bilirlerse bilsinler, sanki susuyorsun da iyi gelin mi diyorlar? Sen kendini bildikten sonra kimsenin ne dediği umrunda olmasın. Zamanında hayır demeyi bilmezsen evetinin de bi anlamı kalmaz bi süre sonra.

doğru diyosun aklım başıma geldi zaten..

Sunlari okurken o kadar daraldim ki ah orda ben olaydim varyaaaa...

Bi tane daha var:
Kaynana düğüne kadar,
Görümce görünceye kadar,
Kayınpeder ölünceye kadar sevilirmiş.
Ama senin kayınpederden yana da şansın yok bacım. Allah yardımcın olsun.

yok şimdi Allah var kayınbabam çok iyi ama işte onuda k.valideyle görümce dolduruyo yoksa hep beni destekler herzaman bana hak verir

Sunlari okurken o kadar daraldim ki ah orda ben olaydim varyaaaa...

sen bide bana sor şimdi öğrendim k.babam görümceme sormuş niye söyledin diye yok baba ben öyle bişey söylemedim manyakmıyım ben öyle bişeyi yengemin yanında niye söyleyim demiş. Bide ben eşimi herkesten kıskanıyomuşum görümcemden de kıskanıyomuşum görümcemle şakalaşınca eşime kızıyomuşum görümcemde hatta ne var ben kardeşiyim demiş böyle bi olay hiç yaşanmadı daha ağzımdan en ufak bi kıskançlık kelimesi çıkmamıştır onlara karşı düşündükçe içim daralıyo yemin ederim kafayı yicem

Eşimde kayınvalidemgilde bana bağırıyo seni boşayacam 6 aydır huzurum yok ağzımın tadı yok hiç terbiye görmemişsin ben seninle bir ömrü nası geçirecem ben ne hata yaptımda Allah seni bana ceza olarak verdi diye. Nası bi aileye düştüm nası bi hata yaptım anlamıyorum bu aralar o kadar çok üzülüyorum sıkıntıya giriyorum ki hiç huzurum kalmadı bunları hakedecek bişeyde yapmadım

bunlarıeşiniz mi söylüyor size??

görümcenede eşinin annesinede uyuz oldum
eşin seni onların yanında çok eziyor anladığım kadarıyla buna hakkı yok!

FOrumda o kadar çok eşinin eski sevgilisi yüzünden arası bozulan var ki. Bazen şaşırıyorum.Evet insan kıskanır ama eşinizin sizi sevdiğinden eminseniz neden bunu kavga boyutunu taşıyorsunuz. Görümceniz sizin zaafınızı anlamış ve bunu deli gibi kullanıyor eminim siz sinirlenip eşinizle kavga ettiğinizde de için için sevinip gülüyordur.Yerinizde olsam bunlara mahal vermezdim. Ha eşiniz ailesinin yanında sizi küçük düşürücü sözler sarfediyorsa da bunu orda değil başbaşayken konuşup hallederdim. Mesela eşiniz size pilavı kötü oluyor dediğinde dönüp kayınvalidenize elbette ben daha yeniyim sizin gibi tecrübeli değilim ama tecrübenizden faydalanmak isterim nasıl pişiriyosunuz deseniz ne olurdu acaba? Benimde pilavım kötü oluyor hatta utanıyorum eşime diyorum boşver yemek zorunda değilsin diye. Soruyorum anneme, kayınvalideme, halama, teyzeme.

evet canım eşim söyledi ama sinirle söylemiş benim orda ona bişey söylememem lazımmış orda tartışacağıma eve gelip tartışsaymışım ailesinin önünde rezil olmuş oda kendini tutamamış falan filan öyle dedi. Tamam haklı olabilir orda bişey demeyip evde söyleyebilirdim ama o anki sinirle insanın gözü bişey görmüyo işte

Ben eşimin geçmişinin çoğunu zaten biliyorum kimlerle konuştu konuştukları insanlarla neler yaşadı hepsinden haberim var durup durup sorun yapmıyorum gündeme getirmiyorum bunları ama her gittiğimde görümcem bişey atıyo ortaya 1 oldu bişey demedim 2 oldu bişey demedim ama her seferinde böyle olunca patladım bende bide abim senle konuşurken duşa giriyorum deyip gidip gamzeyle buluşuyodu deyince ondan sonra sinirlendim ben ister istemez insanın zoruna gidiyo. Pilavı yapan kaynanam değil 17 yaşındaki görümcemdi benim yaptığıklarım kötü olduğundan değil ben yaptığımda da burda ne güzel olmuş pilav der yer ama oraya gidince birden bizim pilav böyle olmuyo kötü oluyo dedi görümcemde kasıla kasıla ooo bu daha neki aslında ben daha güzel yapıyorumda bu seferki olmadı dedi iyice sinir oldum. Görümcem yine kahve yaptı getirdi eşime bak bak örnek al diyo halbuki bende evde sürekli kahve yaparım hatta görümcemin getirdiği kahveden 1 2 yudum aldı bıraktı içemedi bile kahveyi böyle yaptığı için kızıyorum ben. Şehirler ayrı olduğu için damak zevkide farklı olabiliyo eşim bi yemek istediği zaman o yemeği bilsem bile arayıp annesine soruyorum zaten anne sen nası yapıyosun diye

canım daha o kadar yeni evlisiniz ki.. zamanla oturacak düzeniniz..ama bu tarz şeyleri söylemeyi alışkanlık haline getirmemeli..kırıldıgını iyice belli et ona..

eski hayatını boşver görümcen kıskandırmaya çalışsa sen de inadına ben biliyordum zaten önemli olan onu değil beni tercih etmesi gibi şeyler söyle çıldırsın

bazı kardeşler abilerini eşlerinden çok kıskanırmış..

görümceminki kıskançlık değil görümcem biraz fazla iş çeviren biri daha 17 yaşında olmasına rağmen o kadar çok olayı var ki anlatsam ağzınız açık kalır oyüzden eşim hep kızar gözünün önüne bak okuluna bak diye sinir oluyo eşim onunla uğraşınca oda bana sarıyo. Yani mantıklı düşününce öyle zaten sonuçta beni seçmiş benimle evlenmişte birazda kızdığım nokta kimse görümceme ses çıkarmıyo sen niye böyle yapıyosun geçmişi kurcalayıp duruyosun demiyoda bana yükleniyo. Bide üstelik k.babam sormuş sen böyle dedin mi diye aa olurmu babacım ben niye söyleyim öyle bişey olsa manyakmıyım ben yengemin yanında söyleyim demiş yani beni yalancı durumuna düşürüyolar.

Ayrıca ben eşimi herkesten kıskanıyomuşum annesinden kardeşinden bile kıskanıyomuşum surat asıp tavır yapıyomuşum görümcem abisiyle şakalaşırken suratımı asmışım laf söylemişim görümcemde ne varki o benim abim demiş bana.. Böyle bi olay hiç yaşanmadı yaşanmasını geç eşim kardeşiyle şakalaşırken uğraışırken bende gülüyodum öyle bi kıskançlığın lafı bile olamaz ayrıca bu söylediklerine
k.validemde ortak oluyo ve onaylıyo. bu söylediklerim sadece 2 si gerisini sen düşün artık..

mümkün olduğu kadar uzak dur gitmemeye çalış onlara..

allah yardımcın olsun bizimkide hemen hemen aynı ama bizimki evli iki çocuklu yinede saçma sapan tavırlar sergiliyorlar ama ben esirgemiyorum lafımı söylüyorum surat yapıyorum anlıyorlar ama nafile yine yapıyorlar. umursamıyorum çoğu zaman bu haldelerse evlenmeselermiş ya anlamıyorum

sağol canım seninde Allah yardımcın olsun. Bizimki de nişandan ayrıldı birazda onun çekememezliği var sanırım hep sustum ben kötü olmayım diye ama bundan sonra bende esirgemeyecem lafımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…