- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
sana duşa giriyorum diyip gamzeyle buluşması en çok dikkatimi çeken kısım. yani siz beraberken buluşmuş, ya da görümcen öyle demeye çalışıyor değil mi?
eşin ne diyor bu duruma?
şuanda böyleyim!
6 ayda eşinizin aile fertleriyle olan ilişkinizin nasıl bu şekilde cılkını çıkartmayı başarabildiniz doğrusu anlayamadım?
ben evleneli 6 yıl oldu bu muhabbetlerin hiçbirisini şahit olmadım,kendime söylendiğini de duymadım.
bence suçu birazda kendinizde arayın.
okurken cok sinirlendim nasıl insanlar bunlar?
eşin,kaynanan,görümcen neyin kafasındalar
büyük konuşmayayımda bu hareketler bana yapılsa ortalığı birbirine katar,bir daha da adım atmazdım evlerine
Allah yardımcın olsun
ne olursa olsun sizinleyken sizi aldatmış buna rağmen evlenmişsininz ayrıca eşinin ailesini suçlamak yerine cok sevgili eşinizi suçlayın onlara laf veren kendisi ayrıca onları susturacakta kendisi
ben o yüzden eşimle tartıştım zaten o yüzden olaylar bu kadar büyüdü
ah cansucum ya
esine bi sorsana p terbiye almismi, alsaydi kendi karisina toplum icinde bagirirmiydi?
hadi bagirdi sinirle diyelimki bi an ama oninki anlk degilki..
bosayacam ne ya esinin inancli biri degilmi nikahin hikmetini bilmiyormu????
Benim esimde aksine onun ailesi gelnce melek olur aman bem kizinca sen dahada kizarsn beni bizi mutsuz sanarlar diye..
ben huysuzum cok..
Sende oyle yapta akli basina gelsin
ne gibi bi suçum olabilir ki? Ben fazla içli dışlı olmama taraftarıyım ve huyumda öyledir kimseyle öyle çok samimi olmam ama k.validem öyle değil ben 3 4 güne bi arar konuşurum ama k.validem arayıp bana kızar niye hiç aramıyosun bir sürü bedavan var diye anne vakit olmuyo iş güç diyorum ne işi ne gücü sabahtan akşama kadar evdesin diyo ona kalırsa hergün aramam lazım. K.babamıda öyle..Evlerine gittiğimde de herşeylerine karışmam yatak odalarına bile girmem bişey kaybolur benden bilirler diye ama ilk evlendiğimiz zamanlarda gittiğimizde k.validem akrabalarına gitti görümcem gezmeye gitti k.valide beni arıyo kızım evi topla bi süpür mutfağı topla çamaşırları makineye at k.babana gömlek ütüle... ben yine bişey demedim fazla derinine dalmadan az bişey yaptım dediklerini yeni geliniz ya lafı olmasın diye ama baktım her gittiklerimde böyle yapmaya başladı. Bi yere oturmaya giderler sürekli gittikleri yer bide yerler içerler saatlerce otururlar eve gelince oraya gidince insan bunalıyo sıkılıyo diye şikayet ederler. Kavgalı oldukları arkasından konuşup sövdükleri adamın evine zorla girerler kendi gözümle gördüm görümcem kapıyı çaldı kadın açtı içeri davet bile etmedi işim var temizlik yapıyorum dedi kız zorla girdi içeri olsun 2 dk oturacam diye ve bundan k.babamın haberi yok.
Eşime anlattım eşim bile dedi ben onların nası bi pislik olduğunu zaten biliyorum sen hiç bi zaman kafanı takma canını sıkma onlarla uğraşılmaz yoksa daha çok üstüne gelirler diye
benimde en tahammül edeyemeceğim şeydir her defasında da tepkimi gösteririm dediğiniz gibi bende onun ailesi hakkında söylerim sırf sussun bi daha yapmasın diye ama anlamayınca anlamıyo malesef öyle bi adamla evliyimki ne anlaşmak mümkün ne memnun etmek mümkün. Daha 2 gün öncesinde rüyasında onu terkettiğimi görüp gece kalkıp kollarımı öpen adam 2 gün sonra anasının yanında seni istemiyorum hayatı zehir ettin bana diyo
içli dışlı olmadığın halde sana bunları yapıyorlarsa hakikaten pes diyecek laf bulamam ben.evet demekki gerçekten pislikler o zaman sende gitme evlerine çalma kapılarını ya da daha az git.eşin madem pislik olduklarını biliyor niye o zaman onların yanında seni küçük düşürmek,ezmek için elinden geleni yapıyor?
Seni istemiyorsa hayatı ona zehir ettiğini düşünüyorsa ona de ki: İşte kapı, işte sapı. Yallah. Bu ne be. Hiç çekemem valla.
Bacım gorumcen konuştuğu zaman gamze hakkında aaaa oylemı de gül geç. Sende muhabbet et dalgaya vur. Bak ozaman öfkesinden kudurup bıdaha acacakmı gamzeyı. Kaynanada aynı sekılde yap. Daha 6aylık evlısın. Koçan aile oldugunyzun farkında degıl daha.bıraz sabret ve evli olduğunuzu artık sızım aile olduğunuzu ona aşıla. Yemek konusuna gelince her gün makarna yı tostu daya onune laf edersede davranışlarını anlat. Ailenin yanında benı ezmeye hakkın yok de. Yok devam ederse sende kaynanana daha gitme.
onun lafları sadece ağzında eve geldiğimizde güya üste çıkmaya çalışıyo senlemi uğraşacam hep böyle yapıyosun yarın seni annenin yanına bırakacam dedi öylemi dedim topladım valizi yarını beklemem ben şimdi gidecem dedim hemen yalvarmaya başladı bırak şunu bi yere gidemezsin tamam konuşalım ben seni bırakmam ayrılmam özür dilerim sen haklısın diyo sarılıyo o gün bakkala giderken bile kapıyı kitleyip gitti ben gitmeyim diye...
Her zaman der zaten eğer seninle evlenmeseydim mümkün değil başkasıyla evlenmezdim çünkü senden başkasıyla anlaşamazdım hiç bişey istemediğin halde bile seninle tartışıp üzüyosam bi başkası olsa 2 saat tahammül edemezdim diyo ve eşim gerçekten anlaşması çok zor bi insan
ya bu ne biçim iş bi yanda kaynana laf çarpıyo diğer yanda kayınbaba işin gerçekten zor eşine hiç bir şey söyleyemiyorum hayret bişey ya bence içli dışlı olma ya
aynen öyle yapacam tepkimi koydum artık k.valideyi fln aramam bundan sonra zaten eşimde dedi konuşma hiç biriyle diye. Daha gencecik yaşımda arkadaşlarım gezip tozarken benim uğraştığım şeylere bak evlenirken ben hiç böyle olcağını düşünmemiştim
O zaman haddini bilsin, kusura bakmayın ama eşiniz tam bir hanzo. Madem başkasıyla yaşayamazmış sizin değerinizi bilsin, ailesinin sürekli özel hayatınıza müdahale etmesine göz yummasın. Yeterince kararlı gözükmemişsiniz bence o yüzden böyle yapıyor. Kesinkes terkedileceğini anlasa böyle devam edebilir mi? Bi de demişsiniz ki kayınvalidemi 3-4 güne bir ararım. Şok oldum benim kayınvalidemin böyle huyları olmadığı halde ben 2 haftada bir zor ararım siz böyle bi kadını nasıl 3-4 güne bir arıyorsunuz? Bir de üste çıkıp görümcenizi de aramanız gerektiği söyleniyor. Hey yarabbim çıldırmış bunlar. Kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin bu hayatta ondan sonra böyle tepene çıkarlar da indiremezsin bi daha. Benden size bir dost tavsiyesi aman ha aman iyi korunun bu adamdan bir de çocuğunuz olduğunu düşünemiyorum. İnşallah düzelir ve çok mutlu olursunuz; ama ben bu işin sonunu pek iyi görmüyorum.
üzülme lütfen eşinde senin yanında olursa problem olmaz ayrıca görümcene sinir oldumevli değilim ama inşallah böyle görümcem olmaz hiç olmasa daha iyi ya
valla ne bilim benimde 3 tane yengem var ama hiç birine zararım dokunmaz hepsiylede aram iyidir bide 2 tanesi 11 yıllık evli bugüne kadar hiç sorun yaşamadık. İşte insan fesat olunca çıkıyo tüm problemler kız herkesin yüzüne abicim yengecim ablacım der kurban olduğum der arkasından söver :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?