Berbat Geçen Bi Hafta Sonu

sana duşa giriyorum diyip gamzeyle buluşması en çok dikkatimi çeken kısım. yani siz beraberken buluşmuş, ya da görümcen öyle demeye çalışıyor değil mi?

eşin ne diyor bu duruma?

bizim ilk konuşmaya başladığımız sıralarda olmuş olay görümceme özellikle tarihinide sordum ne zaman oldu diye söylediği tarihlerde bizim aramız o kadarda iyi değildi sürekli tartışıyoduk 2 3 ay konuşmadığımız zamanlar oluyodu zaten ciddi olarak konuşmaya başladığımızda eşim numarasını değiştirdi ve hiç bi kızda yok numarası. Eşimde aynen bu açıklamayı yapıyo seninle ciddi olmadığımız dönemleri 2 3 ay küs kaldığımız zamanları söylüyo dedi

ne olursa olsun sizinleyken sizi aldatmış buna rağmen evlenmişsininz ayrıca eşinin ailesini suçlamak yerine cok sevgili eşinizi suçlayın onlara laf veren kendisi ayrıca onları susturacakta kendisi

ne gibi bi suçum olabilir ki? Ben fazla içli dışlı olmama taraftarıyım ve huyumda öyledir kimseyle öyle çok samimi olmam ama k.validem öyle değil ben 3 4 güne bi arar konuşurum ama k.validem arayıp bana kızar niye hiç aramıyosun bir sürü bedavan var diye anne vakit olmuyo iş güç diyorum ne işi ne gücü sabahtan akşama kadar evdesin diyo ona kalırsa hergün aramam lazım. K.babamıda öyle..Evlerine gittiğimde de herşeylerine karışmam yatak odalarına bile girmem bişey kaybolur benden bilirler diye ama ilk evlendiğimiz zamanlarda gittiğimizde k.validem akrabalarına gitti görümcem gezmeye gitti k.valide beni arıyo kızım evi topla bi süpür mutfağı topla çamaşırları makineye at k.babana gömlek ütüle... ben yine bişey demedim fazla derinine dalmadan az bişey yaptım dediklerini yeni geliniz ya lafı olmasın diye ama baktım her gittiklerimde böyle yapmaya başladı. Bi yere oturmaya giderler sürekli gittikleri yer bide yerler içerler saatlerce otururlar eve gelince oraya gidince insan bunalıyo sıkılıyo diye şikayet ederler. Kavgalı oldukları arkasından konuşup sövdükleri adamın evine zorla girerler kendi gözümle gördüm görümcem kapıyı çaldı kadın açtı içeri davet bile etmedi işim var temizlik yapıyorum dedi kız zorla girdi içeri olsun 2 dk oturacam diye ve bundan k.babamın haberi yok.

Eşime anlattım eşim bile dedi ben onların nası bi pislik olduğunu zaten biliyorum sen hiç bi zaman kafanı takma canını sıkma onlarla uğraşılmaz yoksa daha çok üstüne gelirler diye

gidersekte çok nadir gideriz zaten bu saatten sonra ama gittiğimde yine aynı şeyle karşılaşırsam tepkim daha farklı olacak bu sefer görümceme diyecek lafı biliyorum. Eşim çocukla çocuk olma boşver diyo ama ailesi kızlarına terbiye vermeyi bilsin birazda öyle bana kızması değil

Ordayken eşimde dedi gel yanıma yat şimdi eve gidince ne istiyosan söylersin burda yapma diye hatta 4 5 kere gönlümü almaya çalıştı yok öyle bişey deyip sarıldı fln ama o sinirle gözüm bişey görmedi tabi sabah tam sakinleşmiş gibiydim k.validem odaya çekti derdin ne niye böyle yapıyosun dedi bende söyledim o erkek yapar bakar nası karşı çıkacan geniş ol böyle inat olma olmuş bitmiş dedi bide salak salak gülüyo bu sefer iyice canımı sıktı bende eşime çattım bağırdım çağırdım zaten olaylar ondan sonra çıktı

Son düzenleme:

içli dışlı olmadığın halde sana bunları yapıyorlarsa hakikaten pes diyecek laf bulamam ben.evet demekki gerçekten pislikler o zaman sende gitme evlerine çalma kapılarını ya da daha az git.eşin madem pislik olduklarını biliyor niye o zaman onların yanında seni küçük düşürmek,ezmek için elinden geleni yapıyor?

Seni istemiyorsa hayatı ona zehir ettiğini düşünüyorsa ona de ki: İşte kapı, işte sapı. Yallah. Bu ne be. Hiç çekemem valla.

çok nadir giderim bu saatten sonra k.babama söyledim her geldiğimde böyle oluyo benim huzurum olmuyo diye. Eşimde kahve olayını filan söylediğimde haklısın özür dilerim dikkat edecem dedi diğer tartışmayıda sen beni herkesin içinde rezil ettin sana burda bişey deme eve gidince ne istiyosan söyle dedim ama sen dinlemedin bende sinirlendim kendimi tutamadım dedi. Bi önceki gün k.validegil temizlik yaparken özellikle tembih ediyodu cansu hiç bişey yapmayacak iş fln yaptırmayacan kızınla kendin yap diye k.valide de emredersin yormayız karını merak etme diye ters ters konuştu o zamanda biraz sinir oldular

Seni istemiyorsa hayatı ona zehir ettiğini düşünüyorsa ona de ki: İşte kapı, işte sapı. Yallah. Bu ne be. Hiç çekemem valla.

onun lafları sadece ağzında eve geldiğimizde güya üste çıkmaya çalışıyo senlemi uğraşacam hep böyle yapıyosun yarın seni annenin yanına bırakacam dedi öylemi dedim topladım valizi yarını beklemem ben şimdi gidecem dedim hemen yalvarmaya başladı bırak şunu bi yere gidemezsin tamam konuşalım ben seni bırakmam ayrılmam özür dilerim sen haklısın diyo sarılıyo o gün bakkala giderken bile kapıyı kitleyip gitti ben gitmeyim diye...

Her zaman der zaten eğer seninle evlenmeseydim mümkün değil başkasıyla evlenmezdim çünkü senden başkasıyla anlaşamazdım hiç bişey istemediğin halde bile seninle tartışıp üzüyosam bi başkası olsa 2 saat tahammül edemezdim diyo ve eşim gerçekten anlaşması çok zor bi insan

Bacım gorumcen konuştuğu zaman gamze hakkında aaaa oylemı de gül geç. Sende muhabbet et dalgaya vur. Bak ozaman öfkesinden kudurup bıdaha acacakmı gamzeyı. Kaynanada aynı sekılde yap. Daha 6aylık evlısın. Koçan aile oldugunyzun farkında degıl daha.bıraz sabret ve evli olduğunuzu artık sızım aile olduğunuzu ona aşıla. Yemek konusuna gelince her gün makarna yı tostu daya onune laf edersede davranışlarını anlat. Ailenin yanında benı ezmeye hakkın yok de. Yok devam ederse sende kaynanana daha gitme.

ya bu ne biçim iş bi yanda kaynana laf çarpıyo diğer yanda kayınbaba işin gerçekten zor eşine hiç bir şey söyleyemiyorum hayret bişey ya bence içli dışlı olma ya

eğer bi kez daha konusunu açarsa ben ona diyeceğimi biliyorum küçük dedim cahil dedim 1 sustum 2 sustum 3 sustum ama artık sabrım kalmadı bi kez daha imada bile bulunsa direk lafı yapıştıracam..Eğer böyle yapacaksan bundan sonra ben gelmem sen tek başına git ailenin yanına dedim olmaz ben seninle niye evlendim senden ayrı gelmem ben dedi. Ama dedim ya eğer böyle ezmeye çalışırlarsa artık lafımı çekmeyecem yoksa üzülen ben oluyorum annemle konuştuk annemde kızdı sen niye sessiz kalıyosun ver cevaplarını ezdirme kendini diye her zaman iyi niyetli oldum aman sorun çıkmasın aman aramız kötü olmasın diye daha bi çok şeylerine ses çıkarmadım ama yeter iyi niyetli oldukça üstüne daha çok basıyolar

O zaman haddini bilsin, kusura bakmayın ama eşiniz tam bir hanzo. Madem başkasıyla yaşayamazmış sizin değerinizi bilsin, ailesinin sürekli özel hayatınıza müdahale etmesine göz yummasın. Yeterince kararlı gözükmemişsiniz bence o yüzden böyle yapıyor. Kesinkes terkedileceğini anlasa böyle devam edebilir mi? Bi de demişsiniz ki kayınvalidemi 3-4 güne bir ararım. Şok oldum benim kayınvalidemin böyle huyları olmadığı halde ben 2 haftada bir zor ararım siz böyle bi kadını nasıl 3-4 güne bir arıyorsunuz? Bir de üste çıkıp görümcenizi de aramanız gerektiği söyleniyor. Hey yarabbim çıldırmış bunlar. Kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin bu hayatta ondan sonra böyle tepene çıkarlar da indiremezsin bi daha. Benden size bir dost tavsiyesi aman ha aman iyi korunun bu adamdan bir de çocuğunuz olduğunu düşünemiyorum. İnşallah düzelir ve çok mutlu olursunuz; ama ben bu işin sonunu pek iyi görmüyorum.

ya bu ne biçim iş bi yanda kaynana laf çarpıyo diğer yanda kayınbaba işin gerçekten zor eşine hiç bir şey söyleyemiyorum hayret bişey ya bence içli dışlı olma ya

aynen öyle yapacam tepkimi koydum artık k.valideyi fln aramam bundan sonra zaten eşimde dedi konuşma hiç biriyle diye. Daha gencecik yaşımda arkadaşlarım gezip tozarken benim uğraştığım şeylere bak evlenirken ben hiç böyle olcağını düşünmemiştim

üzülme lütfen eşinde senin yanında olursa problem olmaz ayrıca görümcene sinir oldum evli değilim ama inşallah böyle görümcem olmazhiç olmasa daha iyi ya

çocuğu daha ikimizde istemiyoruz zaten bi 3 sene düşünmüyoruz. İşte bende zar zor arıyodum tavır yapmasınlar diye aradığımda da konuştuğumuz pek bişey yok zaten naptın nasılsın ne yemek yapacan hadi görüşürüz bu kadar

üzülme lütfen eşinde senin yanında olursa problem olmaz ayrıca görümcene sinir oldum evli değilim ama inşallah böyle görümcem olmazhiç olmasa daha iyi ya

valla ne bilim benimde 3 tane yengem var ama hiç birine zararım dokunmaz hepsiylede aram iyidir bide 2 tanesi 11 yıllık evli bugüne kadar hiç sorun yaşamadık. İşte insan fesat olunca çıkıyo tüm problemler kız herkesin yüzüne abicim yengecim ablacım der kurban olduğum der arkasından söver :44:

ya ben ileride görümce olucam ama görümcen nasıl nefret ettirilir onu örneği ya kv,kp maşallah avlara şenlikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…