İşte telefonum yok yoksa zaten eşime gelirken al diye haber verirdim. Market de kapandı kapanacak baktım, o yüzden uyku mahmurluğuyla mantıklı düşünemedim.Her insan hata yapar ama allah korusun o anda yabancı biride gelebilirdi ..
Eşinizde gelirken getirebilirdi aslında süt ,gerçi insan bazen gerçekten yapmayacağı şeyleri yapıyor . Olmuş artık , kendinizi suçlayıp durmayın. Beşer şaşar diye boşuna dememişler .
Oluyor işte .. basiret bağlanması mı dersin ne dersen. Düşünme fazla canım olan olmuş . Sağ Salim kavuşmuşsun yavrunaİşte telefonum yok yoksa zaten eşime gelirken al diye haber verirdim. Market de kapandı kapanacak baktım, o yüzden uyku mahmurluğuyla mantıklı düşünemedim.
Bundan sonra zaten asla böyle bir sorumsuzluk yapmam. Bu da bana büyük bir ders oldu. Ama sonuçları geri döndürülemez olabilirdi bunu düşünüp düşünüp daha kötü oluyorum kendimi affedemiyorum.Anneler de insan. İnsanlar hata yapar. Bazı hatalar insana Allah'ın bir lütfu. Başka büyük hatalar gelmesin diye uyarı bence. Bundan sonra çok çok dikkat edersiniz. Kendinizi bu kadar üzmeyin
Market yiyecegi yedirmiyorsunuz ama evde tek basina birakip bi yerlere gidebiliyorsunuz yani 2,5 yasinda cocugun kendine zarar vermeden oyun oynayabilecegine ve hatta diz gelince kapiyi acabilecegine guveniyorsunuz ama markete onunla gidince cocugu zaptetme konusunda kendinize guvenmiyorsunuz cunku boylesi daha kolay di mi?Market yiyeceği kesinlikle yedirmiyoruz ve gittiğimizde mamma diye kendini yerlere atıyor bu yüzden götürmek istemedim ama kapıyı açamayacağı aklımın ucundan bile geçmedi dediğim gibi hep açıyordu. Eve gelince tekrar kapıyı açtırmayı denettirdim açabildi mesela. Açamaması da öyle bir ana denk geldi.
Çok güvendim zil çaldığında kapıyı açabileceğine. İnanın ilk defa açamadı. Tamam evde tehlikeli birşey yok önlemini aldım ama ya eşimi bulamasam çocuk evde daha uzun süre kalıp korksa ya da gözden kaçırdığımız tehlikeli birşey unutmuş olsaydık? Ah...Bunu okuyunca tüylerim diken diken oldu çok haklısınız
Dünde buna benzer bi konu vardı kayınvalide bebeği evde uyurken yalnız bırakıp alt kata kendi evine iniyordu 5 dklıgına
Benim aklım mantıgım almıyor böyle şeyleri ya nasıl yalnız bırakılır küçücük çocuklar
Haklısınız işte bunu düşünemeyen insana gerizekalı diyorlar tıpkı benim gibi.yaraya tuz basmaya geldim ya kiz endiselenip anne gelmiyo sesi yok diye kapiyi acip yola ciksaydi?
Umarim bu yasadiginiz korku ve pismanlik size ders olur ve bir daha boyle tehlikeye atmazsiniz kizinizi.Ben de bunu düşünüp düşünüp kendimi paralıyorum zaten ya neyim var bilmiyorum nasıl böyle bir hata yaptım nasıl bu kadar sorumsuz davranabildim
Ne deseniz haklısınız. Her zaman akıllıca kendi halinde oynayabildiği için, (tepelere çıkmaz, sadece yastıkları yere atar yerde oynar) kapıyı her daim sorunsuz zorlanmadan açabildiği için, güvendim ama 2.5 yaşındaki çocuğa bu kadar güvenmek de aptallık. Aptallığın sorumsuzluğun daniskasını yaptım kendime olan kızgınlığımın haddi hesabı yok.Market yiyecegi yedirmiyorsunuz ama evde tek basina birakip bi yerlere gidebiliyorsunuz yani 2,5 yasinda cocugun kendine zarar vermeden oyun oynayabilecegine ve hatta diz gelince kapiyi acabilecegine guveniyorsunuz ama markete onunla gidince cocugu zaptetme konusunda kendinize guvenmiyorsunuz cunku boylesi daha kolay di mi?
Vallahi iyi cesaret, vallahi pes
Bir şey olmamış öyle düşünün daha fazla üzmeyin kendinizi. Bu da size ders olsun. Benim anlamadığım kızınızla birlikte markete gitmeyi neden tercih etmediğiniz. 5 dakikada birlikte gidip geliverirdiniz hemen böyle aksiyonlara da gerek kalmazdı. Aralık bırakırdınız kapıyı veya eşiniz 5dakika mesafe madem gidip alırdınız anahtarı anne kız. Kızınız markette rahat durmuyorsa buna çözüm bulmanız lazım. Ayrıca şöyle bir ders de çıkartın tek anahtarla olmaz. Herkesin kendi anahtarına ek olarak yedek mutlaka olmalı. Dünyanın binbir türlü hali var. Evin anahtarı elinize geçtiği an yedekleyin yeni taşınmış olmanız mazeret değil.
Yorgunmuşsunuz belli ki.. Yaptığınızın ciddiyetinin farkına vardınız sonuçta. Kızınız bu sefer kapıyı açamadı çünkü Allah bu konuda senin gelişmeni istedi belki de.. Çok şükür ki kazasız belasız geçmiş gitmiş. Ders alındıysa sorun yok :)Ben de bunu düşünüp düşünüp kendimi paralıyorum zaten ya neyim var bilmiyorum nasıl böyle bir hata yaptım nasıl bu kadar sorumsuz davranabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?