sağol canımmutlu yillar canim
simdi dinlicemm
iyi gecelerrr
ayy canım benimmmm tesekkürler sarkı için sanada mutlu yıllar öpüyorumm eee hadi iğrenç espriyi yapadan olmaz demi ........ seneye görüşürüz.......
ayy kiyamam bebiseee sagligi yerinde olsunda hic bir seyin onemi yok wallaa...
esin kilonu seviyorsa bosver bence alma... hem ne guzel zayif bir annesinn masallahh
gayet iyisin benceeeee kemiklerinmi iri acaba bazılarının öle olur zayıftır ama kemikleri iri olunca sisman gözükür:26::26::26:
yanii odaa bi bakış açısı amaaa çok yemek yiyen briside değil çikolataa yiyorum hep dayanamyrm şimdi bilee üzüldüm elimde kaşık nutellaa yiyorum engelleyemiyrum kendimii yedikçee üzülüyorum üzüldeükçedee yemeye devam ediyorumm
eşim bu halimi seviyor hamile kalmadan 45 kiloydum anammmmmmmmmm adama batıyodum kızzz
canim cikolataya dikat etmen lazim walla bende bi ara cikolata yiye yiye gobek kalca yapmistiiiicikolata insani mutlu eder seni niye mutsuz ediyo
yedikten sonraa kilo alcamı biliyorumyaaa ondan mutsuz ediyoo bidee gündüz uyuyrum gece ayaktayımm pekte hareketli geçmiyo günümm napcamm bilmiyrumm kompleks yaptım diyetisyene gittim beni kovdu
kızlar bende yatıyorum size mutlu saglıklı huzurlu yıılarrr öpüyorum sizi iyi geceler
kızlar bende yatıyorum size mutlu saglıklı huzurlu yıılarrr öpüyorum sizi iyi geceler
illahii canim yaa kendini bosuna uzuyorsunn. bence senin sikindin psikolojik.. kendine program yap.. mesela haftanin 4 gunu nutella ye ama 3 gun sakin yemeee
birazdann kimsee kalmıycakk burdaaa bende derdim varaa sararımm artıkk üzülür ağlarım kendimi kaptırıp
tamamm bunu deniycemm bugünden itibarenn:))
yaaa sormaa tatlimm yaa herkes yatiyoo yavas yavassbirazdann kimsee kalmıycakk burdaaa bende derdim varaa sararımm artıkk üzülür ağlarım kendimi kaptırıp
ben burdayım)))))))))))
yaaa sormaa tatlimm yaa herkes yatiyoo yavas yavassayy su tatil beni cokk kotu alistirdii geceleri uyuyamiyorumm sabaha kadar baykus gibi ayaktayipp gozlerimde bu sekildee
hosgeldin canimmmsohpete yeni katilanlari gormek ne kadar hosss
ben burdayım)))))))))))
dene canim ins faydasini gorursn..... ama cikolataya gercekten dikat etmek gerek ...kalca gobek yag istemeyiz demiiii canim walla ben kocami tanidigmdan berii yememe icmeme cokk dikat ediyorum.. eskiden tuz cokk kullanirdim ama selulit yapiyooo onu azalttim.. colaaa hic icmiyorumm oyle oyle vicuduma zarar ve cirkin edecek yiyecekleri yememeye calisiyorum.. canim cokk istersede cok az yiyorum
merhaba arkadaşlar
merabaaa merabaaa hoşgeldinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?