Berenli Saatler :)

mutlu yillar canim

simdi dinlicemm
iyi gecelerrr
sağol canım

ayy canım benimmmm tesekkürler sarkı için sanada mutlu yıllar öpüyorumm eee hadi iğrenç espriyi yapadan olmaz demi ........ seneye görüşürüz.......

ayy allahım bu sene yırttım yapan olmadı dedim dün kuaför yaptı hadi seneye görüşürüz dedi.Evet canım seneye görüşürüz 2011 son uykusu beni beklemekte

canim cikolataya dikat etmen lazim walla bende bi ara cikolata yiye yiye gobek kalca yapmistiiii cikolata insani mutlu eder seni niye mutsuz ediyo

canim cikolataya dikat etmen lazim walla bende bi ara cikolata yiye yiye gobek kalca yapmistiiii cikolata insani mutlu eder seni niye mutsuz ediyo

yedikten sonraa kilo alcamı biliyorumyaaa ondan mutsuz ediyoo bidee gündüz uyuyrum gece ayaktayımm pekte hareketli geçmiyo günümm napcamm bilmiyrumm kompleks yaptım diyetisyene gittim beni kovdu

yedikten sonraa kilo alcamı biliyorumyaaa ondan mutsuz ediyoo bidee gündüz uyuyrum gece ayaktayımm pekte hareketli geçmiyo günümm napcamm bilmiyrumm kompleks yaptım diyetisyene gittim beni kovdu

illahii canim yaa kendini bosuna uzuyorsunn. bence senin sikindin psikolojik.. kendine program yap.. mesela haftanin 4 gunu nutella ye ama 3 gun sakin yemeee

tamamm bunu deniycemm bugünden itibarenn:))

dene canim ins faydasini gorursn..... ama cikolataya gercekten dikat etmek gerek ...kalca gobek yag istemeyiz demiiii canim walla ben kocami tanidigmdan berii yememe icmeme cokk dikat ediyorum.. eskiden tuz cokk kullanirdim ama selulit yapiyooo onu azalttim.. colaaa hic icmiyorumm oyle oyle vicuduma zarar ve cirkin edecek yiyecekleri yememeye calisiyorum.. canim cokk istersede cok az yiyorum

birazdann kimsee kalmıycakk burdaaa bende derdim varaa sararımm artıkk üzülür ağlarım kendimi kaptırıp
yaaa sormaa tatlimm yaa herkes yatiyoo yavas yavass ayy su tatil beni cokk kotu alistirdii geceleri uyuyamiyorumm sabaha kadar baykus gibi ayaktayipp gozlerimde bu sekildee
ben burdayım )))))))))))

hosgeldin canimmm sohpete yeni katilanlari gormek ne kadar hosss

yaaa sormaa tatlimm yaa herkes yatiyoo yavas yavass ayy su tatil beni cokk kotu alistirdii geceleri uyuyamiyorumm sabaha kadar baykus gibi ayaktayipp gozlerimde bu sekildee

hosgeldin canimmm sohpete yeni katilanlari gormek ne kadar hosss

sağol cnm h.bulduk..benimde uyku yok hiç...

ben burdayım )))))))))))

nerdesinn sesin çıkmıyoki hiççç

kola bende içmiyorum hatta asitli hiçbir içecek içmiyorum aylardır..sadecee çikolatayaa dayanamıyorumm ..tuzuda annemin sayesndee hiç kullanmyorumm alışkanlık olmş..şeker atmam çaya kahveye..ekmekk hiç yemiyrum binde bir ancaa ama yinedee böyleym hareketsiz olduğmdan sanırım birde gece yiyorum ne yersem gündüz canım hiç bişey istemiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…