uykusu olmayalarin yerii burasi zatennsağol cnm h.bulduk..benimde uyku yok hiç...
hosgeldinnnnmerhaba arkadaşlar
nerdesinn sesin çıkmıyoki hiççç
kola bende içmiyorum hatta asitli hiçbir içecek içmiyorum aylardır..sadecee çikolatayaa dayanamıyorumm ..tuzuda annemin sayesndee hiç kullanmyorumm alışkanlık olmş..şeker atmam çaya kahveye..ekmekk hiç yemiyrum binde bir ancaa ama yinedee böyleym hareketsiz olduğmdan sanırım birde gece yiyorum ne yersem gündüz canım hiç bişey istemiyo..
hoşbulduk :) aranıza yeni katıldım uykum kaçtı konuşmak isedim
uykusu olmayalarin yerii burasi zatennnasilsin canim
iyiyim canım sağol.tv net derken sabahı bekliom.sen naslsın
birazdann kimse kalmazz dedik kalabalıklaştı burasııı ohh ohh ne güzell yokmu başkaa uykusu kaçann acabaa:)))
iyiyim canım sağol.tv net derken sabahı bekliom.sen naslsın
walla aynen bende yaaa hic bisi yapmiyorumm sabaha kadar uyuyamiyorum sabahta annem zorla uyandiriyoooobu sekilde gunlerimi bitiriyorumm
hosgeldinnnn
ayy ayy ne guzell kalabaliklasiriz insss
canim yaa benziyoruz seninle walla bende ayni senin anlattigin gibiyim. ve hareketsizim gecen sene fitness gidiyordum faydasi baya oluyordu bana ama bu yil biraktim ve suan okul is hic bisi yok 24 saat evdeyim uyku duzeni bozulmus off offf.. okula bir ay sonra baslicamm duzene girerim ins
walla aynen bende yaaa hic bisi yapmiyorumm sabaha kadar uyuyamiyorum sabahta annem zorla uyandiriyoooobu sekilde gunlerimi bitiriyorumm
ben normalde uyurumda.eşim olmuyor bazı geceler ozaman uyuyamıyorum.uykum kaçıyor nedense.
amann nazar degmesinn cicimmmmm
hosgeldinnnn
ayy ayy ne guzell kalabaliklasiriz insss
canim yaa benziyoruz seninle walla bende ayni senin anlattigin gibiyim. ve hareketsizim gecen sene fitness gidiyordum faydasi baya oluyordu bana ama bu yil biraktim ve suan okul is hic bisi yok 24 saat evdeyim uyku duzeni bozulmus off offf.. okula bir ay sonra baslicamm duzene girerim ins
hoşbulduk:) arkadaşlar dertleşmek istiyorum çok kötüyüm
aramiza hosgeldin tatlimm.....
eee tanisalim istersen nerden katiliyorsun evli bekarben yurtdisindan evliyim ama kocisimden suan ayriyizz
hayirdir canim bisimi oldu anlatmak istersen dinleriz:26::26::26:hoşbulduk:) arkadaşlar dertleşmek istiyorum çok kötüyüm
ben normalde uyurumda.eşim olmuyor bazı geceler ozaman uyuyamıyorum.uykum kaçıyor nedense.
anliyorum canim koca olmayinca is okul olmayinca insan gercekten duzen kalmiyooo
neyin varr tatlımmmm
hayirdir canim bisimi oldu anlatmak istersen dinleriz:26::26::26:
anliyorum canim koca olmayinca is okul olmayinca insan gercekten duzen kalmiyooo
öle valla can sıkıntısı işte.tv.de bişi yok.bugün ne giysem vardı o da bitii.
terkedildim sonra duyduğuma göre aldatılmışım meğerse uzun zamandır
hayirdir canim bisimi oldu anlatmak istersen dinleriz:26::26::26:
öle valla can sıkıntısı işte.tv.de bişi yok.bugün ne giysem vardı o da bitii.
tvde bisi olmayinca solugu burda aliyoruz
terkedildim sonra duyduğuma göre aldatılmışım meğerse uzun zamandır
uzuldum canim ama bosver degmez oyle biri icinn. walla kurtulduguna sukret ins karsina daha iyileri cikarr
sevgilinmi?üzülmee onun karaktersizliği tam olarak bilemedğimz için olayı ancak bukadar teselli edebildimm
dahası var dün beni aldattığı kızla bir mağazada karşılaştık ben birşey demedim yüzüne bile bakmadım gidip erkek arkadaşına bana hakaret etti demiş ağlamış o da bizim ortak bi arkadaşı arayıp benim peşimi bıraksın demiş. sinir krizi geçirdim resmen
dahası var dün beni aldattığı kızla bir mağazada karşılaştık ben birşey demedim yüzüne bile bakmadım gidip erkek arkadaşına bana hakaret etti demiş ağlamış o da bizim ortak bi arkadaşı arayıp benim peşimi bıraksın demiş. sinir krizi geçirdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?