Berenli Saatler :)

sağol cnm h.bulduk..benimde uyku yok hiç...
uykusu olmayalarin yerii burasi zatenn nasilsin canim
merhaba arkadaşlar
hosgeldinnnn

ayy ayy ne guzell kalabaliklasiriz insss

canim yaa benziyoruz seninle walla bende ayni senin anlattigin gibiyim. ve hareketsizim gecen sene fitness gidiyordum faydasi baya oluyordu bana ama bu yil biraktim ve suan okul is hic bisi yok 24 saat evdeyim uyku duzeni bozulmus off offf.. okula bir ay sonra baslicamm duzene girerim ins

birazdann kimse kalmazz dedik kalabalıklaştı burasııı ohh ohh ne güzell yokmu başkaa uykusu kaçann acabaa:)))

hoşbulduk:) arkadaşlar dertleşmek istiyorum çok kötüyüm

amann nazar degmesinn cicimmmmm

hoşbulduk:) arkadaşlar dertleşmek istiyorum çok kötüyüm

neyin varr tatlımmmm

uzuldum canim ama bosver degmez oyle biri icinn. walla kurtulduguna sukret ins karsina daha iyileri cikarr

dahası var dün beni aldattığı kızla bir mağazada karşılaştık ben birşey demedim yüzüne bile bakmadım gidip erkek arkadaşına bana hakaret etti demiş ağlamış o da bizim ortak bi arkadaşı arayıp benim peşimi bıraksın demiş. sinir krizi geçirdim resmen

karaktersiz insanlar istee walla sen oyle insanlardan kurtulduguna sukret. kendinide uzme onlari allaha havale et rabbim bildigi giib yapsin... walla cok sinirlendim o kiza simdi. bi insan bu kadar mi kisiliksiz olurrr

tatlım yaşlarınız kaç acabaa?neden böyle saçma bişey yapmış o kız anlamadım amaa sen bence hiç bulaşmaa kendini çek önüne bakk bu insan için üzülmeye değmezkii emin ol karşınaa çok çok güzel insanlar çıkacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…