karaktersiz insanlar istee walla sen oyle insanlardan kurtulduguna sukret. kendinide uzme onlari allaha havale et rabbim bildigi giib yapsin... walla cok sinirlendim o kiza simdi. bi insan bu kadar mi kisiliksiz olurrr
tatlım yaşlarınız kaç acabaa?neden böyle saçma bişey yapmış o kız anlamadım amaa sen bence hiç bulaşmaa kendini çek önüne bakk bu insan için üzülmeye değmezkii emin ol karşınaa çok çok güzel insanlar çıkacakk
bir blsen canımben öğrenciyim yazın geçici olarak müşteri temsilcisi olarak bir şirkette çalıştım . o kızda orda çalışıyormuş zaten öyle öğrendim beni o kız ile aldattığını ve kızın benden haberi varmış. bu kız ben öğrenip ilişkimiz bittikten sonra hayatı bana zehir etti. çalışmak zorunda olmasam bir dakika duramazdım. önümden geçerken ne hakaretler etti sustum. örneğin bi gün geçerken zavallı terkedilmiş... ne buluyordu ki bunda anlamıyorum gibi ...........ah ah kızlar çok doluyum
o kiz sana onca sey soyledi sende sustun muu.... o sevgilin olacak adama soyleseydin sahip ciksaydi.. ne bicim insanlar var yaaa.. canim walla iyi dayanmissin ben olsam gebertirdim o kiziiiiiiiii
bir blsen canımben öğrenciyim yazın geçici olarak müşteri temsilcisi olarak bir şirkette çalıştım . o kızda orda çalışıyormuş zaten öyle öğrendim beni o kız ile aldattığını ve kızın benden haberi varmış. bu kız ben öğrenip ilişkimiz bittikten sonra hayatı bana zehir etti. çalışmak zorunda olmasam bir dakika duramazdım. önümden geçerken ne hakaretler etti sustum. örneğin bi gün geçerken zavallı terkedilmiş... ne buluyordu ki bunda anlamıyorum gibi ...........ah ah kızlar çok doluyum
yaşım 23. ben unutmaya çalışıyorum onlar izin vermiyor . hemde bana bunu doğumgünümde yaptılar benim doğumgünümü de biliyor canımı acıtmaya çalışıyor resmen
halaa çalışıyomusun bilmyorum amaa bencee onların bulunduğu ortamlardan uzak durr hattaa gerekirse başka bi iş bull..kendini başka işleree yönlendirr onları düşünmee emin ol yaptıkları adilikten birgün çok pişman olucaklar..sen güçlü ol zayıf olmaa sanaa bi laf söyledğinde susmaa susarsan daha çok üzerine gelirlerrr..ah zavallı terkedilmiş dedğindee ben en azından namuslu karakterli bi insanımm sevgilisi olduğunu bildiğim halde erkekleri ayartacak kadar kaşar değilim de bakalım tek kelime edebiliyomu...çok sinirlendim yaa hem suçlu hem güçlü bence izin vermee üste çıkmalarınaa haytınaa devam et yeni birisiyle tanışş onları umursamadığnı görsünler..
sevgilim beni terketti onun için ben ona o kızın yaptklarını nasıl söyleyeyim ki
sevgilim beni terketti onun için ben ona o kızın yaptklarını nasıl söyleyeyim ki
zaten şimdiye kadar sustum tam yedi ay oldu.işten ayrıldım ama okullarımızda aynı malesef görüyorum ister istemez. dün dayanamadım akadaşım arayıp ne yaptın kıza çok sinirlenmiş deyince aradım bağırdım yüzüme kapadı telefonu bende mesaj attım ağzıma geleni söyledim
zaten şimdiye kadar sustum tam yedi ay oldu.işten ayrıldım ama okullarımızda aynı malesef görüyorum ister istemez. dün dayanamadım akadaşım arayıp ne yaptın kıza çok sinirlenmiş deyince aradım bağırdım yüzüme kapadı telefonu bende mesaj attım ağzıma geleni söyledim
yaa bilmiyorum ben olsaydim hic rahat vermezdim o adamabeni bu kisiliksiz insan icin terkettin uzuluyorum senin icin der dedim (yani onu kucumserdim)
sizce birgün pişman olup döner mi.... gerçi ben mesajımda bir sözlümün olduğunu söyledim beni artık rahatsız etmeyin dedim ... ama çok dönmesini istiyorum ki öcümü alayım tekme nasıl atılır görsün
seninkine benzerr amaa daha kötü bişey yaşadım bende eğerki kurtulmak istiyrsan bunlardan en baştaa gidip telefon numaranı değiştir ve sadece çok yakın bikaç arkadaşına ver..sonraa bu insanları görünce yanlarından suratlarınaa pislik gibi bakıp geç dediklerinide umursamaa çok sinirini bozarlarsa cevap ver..ve etrafınaa mutlu olmasan bilee çok mutluymş gibii gözük..başın hep yukarda olsunn burnundan kıl aldrma..muhattap olmaa birisi sana gelip şöyle böyle demişler falan derse dinlemee beni ilgilndirmiyolar de kalk git..bu böylee sürüncemede devam eder yoksa 7 ay devam ettyse..[/QUOTE
aynen dediklerini yaptım canım zaten bu zorlarına gidiyordu yani umursamamam....benim yıkılmadığımı görünce böyle yaptılar
seninkine benzerr amaa daha kötü bişey yaşadım bende eğerki kurtulmak istiyrsan bunlardan en baştaa gidip telefon numaranı değiştir ve sadece çok yakın bikaç arkadaşına ver..sonraa bu insanları görünce yanlarından suratlarınaa pislik gibi bakıp geç dediklerinide umursamaa çok sinirini bozarlarsa cevap ver..ve etrafınaa mutlu olmasan bilee çok mutluymş gibii gözük..başın hep yukarda olsunn burnundan kıl aldrma..muhattap olmaa birisi sana gelip şöyle böyle
aynen dediklerini yaptım canım zaten bu zorlarına gidiyordu yani umursamamam....benim yıkılmadığımı görünce böyle yaptılar
sakınn böylee bi bekleeme içerisine girmee kendinee en büyük kötülüğü yaparsın...emin ol birgün pişman olucak ve sana gelicek bi şekildee sen ozaman suratına bile bakmayarak intikamını alırsın..
başkaa diyecek önerecek bişey bulamadımkiiaynen dediklerini yaptım canım zaten bu zorlarına gidiyordu yani umursamamam....benim yıkılmadığımı görünce böyle yaptılar(
kizlarr benimm uykum geldii yaa....
ben yatiyorum..
kendinize iyi bakin
mutluu huzurlu ve saglikli yillar
mutlu yıllarr iyi gecelerr tatlı rüyalarrrr
evet beklemek çok kötü ama ne yapayım içimi boşaltamadım çok doluyum yani aldatıldığımı duyduğumda o kadar yıkıldım ki arayamadım bile sadece bir mesaj attım onun için dönsün içimdekiler içimde kalmasın istiyorum
kizlarr benimm uykum geldii yaa....
ben yatiyorum..
kendinize iyi bakin
mutluu huzurlu ve saglikli yillar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?