Berenli Saatler :)

merhaba hanımlar nasılsınız hepinize yeni yıl
bolluk bereket uğur getirsin

evet topik ananız geldi geçmişi okumam lazım ama önceeeee hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bol şanslı bir yıl diliyorum kızlar biliyorum bana kızgınsınız giremedim kaç gündür ama hep aklım burda inanın bilgisayarım çöktüüü abimde yapmıyoooo şu an abimin bilgisayarını kaçırdım sırf sizinle konuşmak için off burayı çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaa

hşgeldn bebeğimmmm.Yeni yılın kutlu mutlu olsun meleğimmmm

kızlar geçmişi okudumda şöyle bir konu olmuş yani söylenmiş facede sohbet ediyorlar ondan buraya gelmiyorlar diye bir kez daha yazıyım kızlar ben 3 gündür bilgisayarım bozuk oldugu için girmedim ki girsem bile açtıgımız facede sohbet etmek yasak sadece resim paylaşıyoruz sohbeti bu topicte yapıyoruz yanlış anlaşılmayı hiç istemem

Yanlış Hatırlamıyorsam Beren Dün Buradaydı..
Tabi Yanılmıyorsam..
Ama Twety Göremiyorum Kaç Gündür..
Hadi Beren'in Bilgisayarı Bozuldu..
Ya Twety ?:26:

maalesef bilgisayarım çöktü sayın modum o yüzden kaç gündür giremiyorum topiğim öksüz kaldı devamlı giren kişiler girmiyor normalde bir gecede 100 sayfa giderdik bir baktım 15 sayfa gitmişler

ama geldim artıkkk topiğin anası burda

ay inşallah elifim yaaaa
sen napıyosun bakim yarın yılbaşı için hazırladıgım yemeklerin fotosunu buraya koycam

Bende bu akşaum yemekleri ben yaptım.Yaş pastam çok güzeldi beğendim .Keşke yakın olsaydın.Bebeğim bizim misafirlerimiz gitti bende yeni otrdum.Face gelsene vaktın varssa

Bende bu akşaum yemekleri ben yaptım.Yaş pastam çok güzeldi beğendim .Keşke yakın olsaydın.Bebeğim bizim misafirlerimiz gitti bende yeni otrdum.Face gelsene vaktın varssa

bu abimin bilgisayarı ya meleğim yarın kendi pc imle gelsem faceye olurmu kızmazsın dimiiiii
ayy keşke yan yana olsaydık komşu olsaydık ne coşardık dimi
bu arada ben yeni yıla arabada girdim misafirleri evlerine bırakıyoduk

Bizim elektrik gitti mum ışığında girdik.Çok romantik demi

selammmmm kizlarrrrrrrrr

ayy ayyyy berenimi gormekk ne kadarrr guzelllll

hosgeldin anacimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…