Berenli Saatler :)

hoşgeldin canım mutlu yıllar
özel mesajını aldın yarın eklicem tatlım senide face grubumuzaaaaa
tamam teşekkr ederim meraklaa bekliyrum sizleri görmeyii..tweetyden hala ses yok sanırımm

hosgeldinn tatlimmmm
hoşbuldukkkk

eee kizlarrr yeni yiliniz nasil gectiii bakemm

hoşbulduk canım sizede mutlu yıllar bakalım yeni yıl hangi sürprizleri öıkaracak karşımıza

yeni yıll bugün banaa ilk sürprizini yaptıı ve acillik oldumm iğne yedim geldimmamaa olsun doktorr çok yakışıklıydıı

hosgeldinn tatlimmmm

eee kizlarrr yeni yiliniz nasil gectiii bakemm

valaha benim çok güzel geçti ailemle oturduk yemek yedik tatlı yedik kuruyemiş filan derken harikaydı bu yıl benim yılım olsun istiyorum kızlar yaaa şans gelsin huzur gelsin sağlık gelsin amin cümlemize inşallah sizlerin nasıl geçti

ohh ohh maşşallahh inşallahh ömrünün kalanıda bu şekilde mutlu huzurlu geçerr bitek yeniyıl değil tüm yıllarr senin olsunn

çok geçmiş olsun ooo doktor yakışıklımıydı
tivitiyi ben bilmiyorum canım ya:26:

yeni yilla igneyle girdin ins igneyle gecmez ama tabi karsinda yakisikli biri olmus bu bi isaretde olabilir

ne guzel canim yaa insan ailesiyle olmasi cok guzel canim.. bende senin gibi ailemle gecirdim yas pasta yaptim tatli falan oyle gecti.. benim bide kucuk kardesim var onun icinde fisikler aldik disarda saat 12de patlattik hepsinii cok guzeldii

ohh ohh maşşallahh inşallahh ömrünün kalanıda bu şekilde mutlu huzurlu geçerr bitek yeniyıl değil tüm yıllarr senin olsunn

sağol canım ama gazozu fazla kaçırdım galiba 5 bardak çamlıca gazoz içtim kuruyemişin yanında harika gidiyodu napimmmmmm

yeni yıll bugün banaa ilk sürprizini yaptıı ve acillik oldumm iğne yedim geldimmamaa olsun doktorr çok yakışıklıydıı

hoşgeldin canım.OOO iyisin yani bizim elektrikler gitti mum ışığında girdik ailecek 2012 çok romantik bir ortamdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…