selammmmm kizlarrrrrrrrr
ayy ayyyy berenimi gormekk ne kadarrr guzelllll
hosgeldin anacimmmmmmmm
selammmmm kizlarrrrrrrrr
ayy ayyyy berenimi gormekk ne kadarrr guzelllll
hosgeldin anacimmmmmmmm
biz her yılki muhabbet çerez yeyip tombala oynadık ama zevkli geçti :)
kıskanıyorum amabende girmiyecem bir süre
kıskanıyorum amabende girmiyecem bir süre
benn geldimm hanımlarr nasılsınz:))
hosgeldinn tatlimmmmbenn geldimm hanımlarr nasılsınz:))
evrenimmmmmmmmm canım hoşbulduk asıl sizleri görmek ne kadar güzel yaaaaaaaaaaaaaaaa
bizde öyle bacım ya bu arada aramıza hoşgeldin mutlu yıllar
hoşbulduk canım sizede mutlu yıllar bakalım yeni yıl hangi sürprizleri öıkaracak karşımıza
tamam teşekkr ederim meraklaa bekliyrum sizleri görmeyii..tweetyden hala ses yok sanırımmhoşgeldin canım mutlu yıllar
özel mesajını aldın yarın eklicem tatlım senide face grubumuzaaaaa
hosgeldinn tatlimmmm
hoşbuldukkkk
eee kizlarrr yeni yiliniz nasil gectiii bakemm
hoşbulduk canım sizede mutlu yıllar bakalım yeni yıl hangi sürprizleri öıkaracak karşımıza
hosgeldinn tatlimmmm
eee kizlarrr yeni yiliniz nasil gectiii bakemm
valaha benim çok güzel geçti ailemle oturduk yemek yedik tatlı yedik kuruyemiş filan derken harikaydı bu yıl benim yılım olsun istiyorum kızlar yaaa şans gelsin huzur gelsin sağlık gelsin amin cümlemize inşallah sizlerin nasıl geçti
kız hele bi girme öldürürüm seni
kiskanmaaa sekerimmm olmazzzzz beren gitti patladikk simdi sende gidersennn ne olur halimmmmm
yanlizzz birakmayinnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84:
biz her yılki muhabbet çerez yeyip tombala oynadık ama zevkli geçti :)
tamam teşekkr ederim meraklaa bekliyrum sizleri görmeyii..tweetyden hala ses yok sanırımm
yeni yıll bugün banaa ilk sürprizini yaptıı ve acillik oldumm iğne yedim geldimmamaa olsun doktorr çok yakışıklıydıı
yeni yilla igneyle girdin ins igneyle gecmeztamam teşekkr ederim meraklaa bekliyrum sizleri görmeyii..tweetyden hala ses yok sanırımm
yeni yıll bugün banaa ilk sürprizini yaptıı ve acillik oldumm iğne yedim geldimmamaa olsun doktorr çok yakışıklıydıı
valaha benim çok güzel geçti ailemle oturduk yemek yedik tatlı yedik kuruyemiş filan derken harikaydı bu yıl benim yılım olsun istiyorum kızlar yaaa şans gelsin huzur gelsin sağlık gelsin amin cümlemize inşallah sizlerin nasıl geçti
ohh ohh maşşallahh inşallahh ömrünün kalanıda bu şekilde mutlu huzurlu geçerr bitek yeniyıl değil tüm yıllarr senin olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?