Berenli Saatler :)

aileyle başka oluyor ya
resim çektinmi yaş pastanın canım ben yarın soframın resmini eklicem buraya

aileyle başka oluyor ya
resim çektinmi yaş pastanın canım ben yarın soframın resmini eklicem buraya

yaaa bana ne oluyoo bilmiyorummmm:26::26: eskiden kamera elimden dusmezdii her animi olumsuzlestirirdim ama simdiii unuttum ben pastami ve masami cekmeyiiii

yaaa bana ne oluyoo bilmiyorummmm:26::26: eskiden kamera elimden dusmezdii her animi olumsuzlestirirdim ama simdiii unuttum ben pastami ve masami cekmeyiiii

kız keşke çekseydin bakardık ya merak ettim de ben olsun canım ben koyarım siz bakarsınız yorum yaparsınız

sağol elifim valahaa böyle dostlarım var 2012 de çok mutluyum

bendeee bendeeee bende cok mutluyummmmm boyle guzel arkadaslarim var aylem yanimda ama tek eksiyim canim kocammm ins oda yakinda gelicek yanimaaaa

çok geçmiş olsun ooo doktor yakışıklımıydı
tivitiyi ben bilmiyorum canım ya:26:
hım oda bayagıdr yok burdaa yaa inşallah bişey olmamştrr herkese soruyorm belki haberi olan vardr diyee(

sağol canım ama gazozu fazla kaçırdım galiba 5 bardak çamlıca gazoz içtim kuruyemişin yanında harika gidiyodu napimmmmmm
5 bardakmı içtinn nerenee içtinn çok değilmii yaaa:))amaa yarasınn yılda bir olur öyleee

hoşgeldin canım.OOO iyisin yani bizim elektrikler gitti mum ışığında girdik ailecek 2012 çok romantik bir ortamdı

ahh ahhh benm ne ailemm yanmda nedee sevdiğimm bi başımaa girdim hastalık sağolsunn

kız keşke çekseydin bakardık ya merak ettim de ben olsun canım ben koyarım siz bakarsınız yorum yaparsınız

yarin koymayi unutma canim biz bakariz artik....

ben cok severim pastalar yapmayii kocam cokkk yakinda gelicekkk ve o geldiginde hunerlerimi sergilemek istiyorum ozman elime kamerayi yapistiracammm ve butun yaptiklarimi cekerim gosteririm ins

ben cok severim pastalar yapmayii kocam cokkk yakinda gelicekkk ve o geldiginde hunerlerimi sergilemek istiyorum ozman elime kamerayi yapistiracammm ve butun yaptiklarimi cekerim gosteririm ins

eşin nerdeki canım

Ben tek yaş pastamı çektim.Çünkü ilk defa şeker hamuruyla pasta yaptım.

evet canım bildiğin beş bardak

kocan gelince burayı unutcan amaaaaaaaaaaaaaaa

tweest canim benimmmmm guzelimmm biz variz yaninda yanliz girmedin... canim ins seneyede aylenle girersin onun obur senesindede sevdiginle girersin daha onunde cok yilbasilar olur ins....

hem bazen yanliz olmakda guzeldir insan kafasini dinliyooo

ayy kızlar yazın yediğin hurmalar kışın poponu tırmalar hesabı benimde akşam yediklerimi midemi tırmalamaya başladı.Bende kolayı fazla kaçırdım heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…