aşk gelsin aşkkkk :)
yeni yilla igneyle girdin ins igneyle gecmezama tabi karsinda yakisikli biri olmus bu bi isaretde olabilir
ne guzel canim yaa insan ailesiyle olmasi cok guzel canim.. bende senin gibi ailemle gecirdim yas pasta yaptim tatli falan oyle gecti.. benim bide kucuk kardesim var onun icinde fisikler aldik disarda saat 12de patlattik hepsinii cok guzeldii
ayyyy canim yaa walla bende seni cok sevdimmm
sağol bitanem.Sende gel ama ben seni çok sevdim
hoşgeldin.Biz bu sene tombala oynayamadık
aşksız olanlara güzel bol aşklı yıllar diliyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrr
sağol canım ama gazozu fazla kaçırdım galiba 5 bardak çamlıca gazoz içtim kuruyemişin yanında harika gidiyodu napimmmmmm
aileyle başka oluyor ya
resim çektinmi yaş pastanın canım ben yarın soframın resmini eklicem buraya
bencede
ohhh afiyet olsun canımm
yaaa bana ne oluyoo bilmiyorummmm:26::26: eskiden kamera elimden dusmezdii her animi olumsuzlestirirdim ama simdiiiunuttum ben pastami ve masami cekmeyiiii
sağol elifim valahaa böyle dostlarım var 2012 de çok mutluyum
hım oda bayagıdr yok burdaa yaa inşallah bişey olmamştrr herkese soruyorm belki haberi olan vardr diyeeçok geçmiş olsun ooo doktor yakışıklımıydı
tivitiyi ben bilmiyorum canım ya:26:
yeni yilla igneyle girdin ins igneyle gecmezama tabi karsinda yakisikli biri olmus bu bi isaretde olabilir
işarett değildirr yaa sevgilim varr yasık onaa zaten gelnce hemen anlattmm doktor yakışıklıydı diyee ahh aşkım ya hastayken bile lüzmszlk peşindemi koştn dedi vicdanm rahat etmedi yani(
ne guzel canim yaa insan ailesiyle olmasi cok guzel canim.. bende senin gibi ailemle gecirdim yas pasta yaptim tatli falan oyle gecti.. benim bide kucuk kardesim var onun icinde fisikler aldik disarda saat 12de patlattik hepsinii cok guzeldii
5 bardakmı içtinn nerenee içtinn çok değilmii yaaa:))amaa yarasınn yılda bir olur öyleeesağol canım ama gazozu fazla kaçırdım galiba 5 bardak çamlıca gazoz içtim kuruyemişin yanında harika gidiyodu napimmmmmm
hoşgeldin canım.OOO iyisin yani bizim elektrikler gitti mum ışığında girdik ailecek 2012 çok romantik bir ortamdı
kız keşke çekseydin bakardık ya merak ettim de ben olsun canım ben koyarım siz bakarsınız yorum yaparsınız
kız keşke çekseydin bakardık ya merak ettim de ben olsun canım ben koyarım siz bakarsınız yorum yaparsınız
yarin koymayi unutma canim biz bakariz artik....
ben cok severim pastalar yapmayii kocam cokkk yakinda gelicekkk ve o geldiginde hunerlerimi sergilemek istiyorum ozman elime kamerayi yapistiracammmve butun yaptiklarimi cekerim gosteririm ins
yaaa bana ne oluyoo bilmiyorummmm:26::26: eskiden kamera elimden dusmezdii her animi olumsuzlestirirdim ama simdiiiunuttum ben pastami ve masami cekmeyiiii
hım oda bayagıdr yok burdaa yaa inşallah bişey olmamştrr herkese soruyorm belki haberi olan vardr diyee(
5 bardakmı içtinn nerenee içtinn çok değilmii yaaa:))amaa yarasınn yılda bir olur öyleee
ahh ahhh benm ne ailemm yanmda nedee sevdiğimm bi başımaa girdim hastalık sağolsunn
yarin koymayi unutma canim biz bakariz artik....
ben cok severim pastalar yapmayii kocam cokkk yakinda gelicekkk ve o geldiginde hunerlerimi sergilemek istiyorum ozman elime kamerayi yapistiracammmve butun yaptiklarimi cekerim gosteririm ins
az bak yorum istemeyide unutmuyooo hani :):)))
Ben tek yaş pastamı çektim.Çünkü ilk defa şeker hamuruyla pasta yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?