azcık yorum yapın kız nolcek
tweest canim benimmmmm guzelimmm biz variz yaninda yanliz girmedin... canim ins seneyede aylenle girersin onun obur senesindede sevdiginle girersin daha onunde cok yilbasilar olur ins....
hem bazen yanliz olmakda guzeldir insan kafasini dinliyooo
eminimm super olmusturr..Ben tek yaş pastamı çektim.Çünkü ilk defa şeker hamuruyla pasta yaptım.
canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede.. yeni evliyiz ve suan ayriyiz ama ins uc haftaya kadar gelicek yanima ama gecici olarakeşin nerdeki canım
kocan gelince burayı unutcan amaaaaaaaaaaaaaaa
yarin koymayi unutma canim biz bakariz artik....
ben cok severim pastalar yapmayii kocam cokkk yakinda gelicekkk ve o geldiginde hunerlerimi sergilemek istiyorum ozman elime kamerayi yapistiracammmve butun yaptiklarimi cekerim gosteririm ins
kocan gelince burayı unutcan amaaaaaaaaaaaaaaa
senin şu avatarlarını bayılıyorum ben elifim ya çok tatlı oluyor hepsi
pastanın resmini ekle yarın unutma bak
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
inş. en kısa zamanda kavuşursun canım eşine.
yok yok unutmazdimi
tamam canım eklerim.Seninkiler yanında sönük kalır ama:44::44:
ayy kızlar yazın yediğin hurmalar kışın poponu tırmalar hesabı benimde akşam yediklerimi midemi tırmalamaya başladı.Bende kolayı fazla kaçırdım heralde
ne guzelll yaaaa.. burda ve turkiye saat farki oldugu icin kocam bi saat once girdi yeni yilla bende onunla msnde konusuyorduk... yani kocis benle girdi ama ben disarda bomba patlayarak girdimmkameraa başındaydmm sevdiceğimlee konştuk falan yinee yalnz girmedimm sayılır(inşallahh herkess sevdiklerylee nice mutlu yıllarr geçirr..burasıda olmaa naparm bilmyrm valla acaip alştm uyanr uyanmaz bi girip bakıyrmm
eminimm super olmusturr..
canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede.. yeni evliyiz ve suan ayriyiz ama ins uc haftaya kadar gelicek yanima ama gecici olarak
ben sizi hic unuturmuyumm canimm yaaa hem buraya girmezsem faceden takip ederim siziiiarada ugrarimmmm
iyi gecelerben çıkıyorum kızlar iyi geceler
aynen ya uff çok kötü oldum beniyi geceler canım elif valaha bende uyuyamıyorum acayip derecede gazoz ve yemek düşünemiyorum miğdemi
iyi geceler canım elif valaha bende uyuyamıyorum acayip derecede gazoz ve yemek düşünemiyorum miğdemi
inş. en kısa zamanda kavuşursun canım eşine.
yok yok unutmazdimi
tamam canım eklerim.Seninkiler yanında sönük kalır ama:44::44:
ben yaprak sardım etli canım sonra fırında tavuk yaptım pilav cacık salata
bendee şimdi kalkıp bişeyler hazrlıycam kendimeee üstünedee 3-5 kaşık nutellaaa ohhhh amaa kolaa falan içemycemm hiçç 5 bardak dednzyaa ben şiştmm:))offf bi bardak kolaa 300 kalorı civarydı sanırımm
bendee şimdi kalkıp bişeyler hazrlıycam kendimeee üstünedee 3-5 kaşık nutellaaa ohhhh amaa kolaa falan içemycemm hiçç 5 bardak dednzyaa ben şiştmm:))offf bi bardak kolaa 300 kalorı civarydı sanırımm
offf çok acıktımm yaaaa karnım zil çalıyo resmenn
evrenimmm olsunn tam saati olmasaa bileee kocişini görmüşsünn zaten maksatt yeni yıl değilkii birlikte olmakk
ama varya hala içesim var o gazozları yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masallahh masallahhhhh patlamadin mii 5 bardak icmissinnnnne yapiyon sen bu gazozlariiii
offf çok acıktımm yaaaa karnım zil çalıyo resmenn
evrenimmm olsunn tam saati olmasaa bileee kocişini görmüşsünn zaten maksatt yeni yıl değilkii birlikte olmakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?