Berenli Saatler :)

tweest canim benimmmmm guzelimmm biz variz yaninda yanliz girmedin... canim ins seneyede aylenle girersin onun obur senesindede sevdiginle girersin daha onunde cok yilbasilar olur ins....

hem bazen yanliz olmakda guzeldir insan kafasini dinliyooo

kameraa başındaydmm sevdiceğimlee konştuk falan yinee yalnz girmedimm sayılır(inşallahh herkess sevdiklerylee nice mutlu yıllarr geçirr..burasıda olmaa naparm bilmyrm valla acaip alştm uyanr uyanmaz bi girip bakıyrmm

Ben tek yaş pastamı çektim.Çünkü ilk defa şeker hamuruyla pasta yaptım.
eminimm super olmusturr..
eşin nerdeki canım
canim ben yurtdisinda kaliyorum esimde turkiyede.. yeni evliyiz ve suan ayriyiz ama ins uc haftaya kadar gelicek yanima ama gecici olarak
kocan gelince burayı unutcan amaaaaaaaaaaaaaaa

ben sizi hic unuturmuyumm canimm yaaa hem buraya girmezsem faceden takip ederim siziii arada ugrarimmmm

yarin koymayi unutma canim biz bakariz artik....

ben cok severim pastalar yapmayii kocam cokkk yakinda gelicekkk ve o geldiginde hunerlerimi sergilemek istiyorum ozman elime kamerayi yapistiracammm ve butun yaptiklarimi cekerim gosteririm ins

inş. en kısa zamanda kavuşursun canım eşine.

kocan gelince burayı unutcan amaaaaaaaaaaaaaaa

yok yok unutmaz dimi

senin şu avatarlarını bayılıyorum ben elifim ya çok tatlı oluyor hepsi
pastanın resmini ekle yarın unutma bak

tamam canım eklerim.Seninkiler yanında sönük kalır ama:44::44:

ayy kızlar yazın yediğin hurmalar kışın poponu tırmalar hesabı benimde akşam yediklerimi midemi tırmalamaya başladı.Bende kolayı fazla kaçırdım heralde
walla bende cok yedim ama saat 12de kucuk bi spor yaptim suan hic bisiyim yokk
ne guzelll yaaaa.. burda ve turkiye saat farki oldugu icin kocam bi saat once girdi yeni yilla bende onunla msnde konusuyorduk... yani kocis benle girdi ama ben disarda bomba patlayarak girdimm
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler

iyi geceler canimmm yine beklerizzzzz

tşekkür ederim canım

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
iyi geceler

iyi geceler canım elif valaha bende uyuyamıyorum acayip derecede gazoz ve yemek düşünemiyorum miğdemi
aynen ya uff çok kötü oldum ben

iyi geceler canım elif valaha bende uyuyamıyorum acayip derecede gazoz ve yemek düşünemiyorum miğdemi

bendee şimdi kalkıp bişeyler hazrlıycam kendimeee üstünedee 3-5 kaşık nutellaaa ohhhh amaa kolaa falan içemycemm hiçç 5 bardak dednzyaa ben şiştmm:))offf bi bardak kolaa 300 kalorı civarydı sanırımm

inş. en kısa zamanda kavuşursun canım eşine.

yok yok unutmaz dimi

tamam canım eklerim.Seninkiler yanında sönük kalır ama:44::44:

aminnnn canim rabbim butun sevenleri kavustursun inss

yok yokkkk unutmam unutulacak kisilermisinizz ama sadece cok fazla gelemem. arada gelirim opusuruz sizle sonra kacarimm

ben yaprak sardım etli canım sonra fırında tavuk yaptım pilav cacık salata

offf çok acıktımm yaaaa karnım zil çalıyo resmenn
evrenimmm olsunn tam saati olmasaa bileee kocişini görmüşsünn zaten maksatt yeni yıl değilkii birlikte olmakk

bendee şimdi kalkıp bişeyler hazrlıycam kendimeee üstünedee 3-5 kaşık nutellaaa ohhhh amaa kolaa falan içemycemm hiçç 5 bardak dednzyaa ben şiştmm:))offf bi bardak kolaa 300 kalorı civarydı sanırımm

ama varya hala içesim var o gazozları yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

icmee canimm colayiii selulit yapmasinnn walla bende tikanmisim suan hic bisi yiyemem

evrenimmm olsunn tam saati olmasaa bileee kocişini görmüşsünn zaten maksatt yeni yıl değilkii birlikte olmakk

tabi şu an bu saydıklarımdan eser yok
ama sana özel yaparım canım

ay kızlar 2012 bize uğurlu gelsin şans getirsin dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

masallahh masallahhhhh patlamadin mii 5 bardak icmissinnnn ne yapiyon sen bu gazozlariiii

valaha şu an bişi olmadı daha bana hala iyiyim üstelik gittim bir bardak daha aldım ya noldu bana gazoz delisi oldum ya colayla pek aram yoktur ama gazozdan vazgeçemiyorum ya

keske simdi pcden sana yemekler verebilseydim ne guzel olurduuuu
canimm haklisin sadece bugun degil ins hep birlikte oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…