Berenli Saatler :)

ben yaprak sardım etli canım sonra fırında tavuk yaptım pilav cacık salata

ama varya hala içesim var o gazozları yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yokk artıkkk içemezsin heraldeee on bin milyonn kalorii diyorummmmm zayıf olmanın verdiği rahatlık işteee

icmee canimm colayiii selulit yapmasinnn walla bende tikanmisim suan hic bisi yiyemem
kolaa içmiyorum artık ben bi çikolatanın kalorsyle başa çıkamyrmm zaten kolada içersemm alıp başımı giderimm:)))

tabi şu an bu saydıklarımdan eser yok
ama sana özel yaparım canım
offf offf yaparsındaa gelip yiyebilirmiyimkii

bendee şimdi kalkıp bişeyler hazrlıycam kendimeee üstünedee 3-5 kaşık nutellaaa ohhhh amaa kolaa falan içemycemm hiçç 5 bardak dednzyaa ben şiştmm:))offf bi bardak kolaa 300 kalorı civarydı sanırımm

evett 28 adet de küp şeker içermekte:18::18::18:
aminnnn canim rabbim butun sevenleri kavustursun inss

yok yokkkk unutmam unutulacak kisilermisinizz ama sadece cok fazla gelemem. arada gelirim opusuruz sizle sonra kacarimm

evet canım biz hep buradayız nasılsa sen eşinle ilgilen

ama varya hala içesim var o gazozları yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben yaprak sardım etli canım sonra fırında tavuk yaptım pilav cacık salata

bende söylüyorum menümü:Mercimekli kesme çorba, Kuru fasulye yemeği, Fırında tavuklu patates yemeği, Pilav, bunlar
Pasta olarakta hindistanpare, Çikola bonbon, Elmalı kurabiye, Tuzlu kurabiye bide yaş pasta hespini ben yaptım

inş. zehirlenen olmaz:18::18::18::18:

valaha şu an bişi olmadı daha bana hala iyiyim üstelik gittim bir bardak daha aldım ya noldu bana gazoz delisi oldum ya colayla pek aram yoktur ama gazozdan vazgeçemiyorum ya
yaaa canim turkiyedeki gazozlar gercekten bi baskaa... gazoz diyince kucuklugum aklima geliyooo... kucukken turkiyeye geldiigmde dayimin kiziyla hergun bakalla giderdik hep gazoz alirdik sonrada bi koseye gizlenir kimse gormesin diye icerdikkk (gorunce istiyorlar)
ay kızlar 2012 bize uğurlu gelsin şans getirsin dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inss canimmmmm insss.... yeni yilimiz vatanimiza ve milletiimize hayirli ugurlu olsunn inss

ay kızlar 2012 bize uğurlu gelsin şans getirsin dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aminnn cümlemizee ALLAHH gönlümüzden geçeni hayırlı olanlarıı nasip etsinnn inşallahhh

keske simdi pcden sana yemekler verebilseydim ne guzel olurduuuu
canimm haklisin sadece bugun degil ins hep birlikte oluruz

okadarr güzel olrdukiii offf çok acıktım gidip bi tabak hazrlycam kendimee dayanamıyrmm

kız yok ben zayıf değilim balık etliyim yani tombulum
ama dayanamıyorum gazoza

kız ne kadar çok çeşit var ellerini sağlık bu arada mercimekli kesme çorbasını çok merak ettim tarif istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evrenim güldürdün beni ya
bende küçükken cips alırdım herkes isterdi bana kalmazdı ah ahhh

4 kişiyiz filan ama sohbetimiz çok tatlı ya
eee sahiplerrr tatlii oluncaa konuda tatli olurmusss

masallahh canimm butun bunlarin hepsinii sen mi yaptinnnn ayyyy ben corbalardan hazir corba bilirim ve makarna salata bilirim baska bisi yapamamm bizdede menuyu annecim hazirladi yapti ablamda pasta birde cikolata kokteyl hazirladii bende yaspastami yaptimm

aminnn cümlemizee ALLAHH gönlümüzden geçeni hayırlı olanlarıı nasip etsinnn inşallahhh

okadarr güzel olrdukiii offf çok acıktım gidip bi tabak hazrlycam kendimee dayanamıyrmm

amin canım bilmiyorum ama 2012 bana uğurlu gelcek diye bir his var içimde içim böyle kıpır kıpır ay maşallah:26:

kız ne kadar çok çeşit var ellerini sağlık bu arada mercimekli kesme çorbasını çok merak ettim tarif istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

veririm canım ben çok seviyorum o çorbayı.Sana gelince yaparsın

kız yok ben zayıf değilim balık etliyim yani tombulum
ama dayanamıyorum gazoza
sendee bendensin ozamann çikolatayaa dayanmyrm bendee hergün bi kavnoz nutella bitiryrumm

bendee küçkkenn dondurmaa alıncaa hepsini bi yalardımm kimseye vermemek içinn bi ısıryım bi alıyım derkenn bitiyoo bana kalmıyoodu neyseki yalnz değilmişimmm

cabukkk tatlimm bi tabak hazirla da gellll soylee karsimizda yersinnn

ayy canimmm kiymammmm keske kucukken komsu olsaydikkk senle beraber cips alirken saklanirdikk.. saklanmak isinde oldukcaa iyiydimmm

backwood sanaa maşallahh diyorumm başkadaa bişey diyemiyorummm hepsini kaç saatte yaptınnn

teşekkür ederim.Pastaları dün akşam yapmıştım.Yemekleri öğleden sonra yaptım.Ben yemek işini mutfak işi çok severimde temizlikten pek haz etmem

Hazır çorba ben sevmiyorum ya.Kesme çorba çok basit yufkacılarda var aynı köy makarnası gibi sıcak suya haşlanmış mercimekle onu salçasını yağını katıyorum o oluyo kendiliğinden canım zaten.

evrenimde bizim gibiymiş demekki yanlız değilmişiz bende nutella hiç yemedim hayatımda çok duydum ama yemedim:26: nasıl bitiriyon kız bir kavanoz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cabukkk tatlimm bi tabak hazirla da gellll soylee karsimizda yersinnn

ayy canimmm kiymammmm keske kucukken komsu olsaydikkk senle beraber cips alirken saklanirdikk.. saklanmak isinde oldukcaa iyiydimmm

senle evcilikde oynardık ben çok severdim evcilik hep bebeklerimi giydirirdim süslerdim onlar la konuşurdum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…