ben yaprak sardım etli canım sonra fırında tavuk yaptım pilav cacık salata
yokk artıkkk içemezsin heraldeee on bin milyonn kalorii diyorummmmm zayıf olmanın verdiği rahatlık işteeeama varya hala içesim var o gazozları yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolaa içmiyorum artık ben bi çikolatanın kalorsyle başa çıkamyrmm zaten kolada içersemm alıp başımı giderimm:)))icmee canimm colayiii selulit yapmasinnnwalla bende tikanmisim suan hic bisi yiyemem
offf offf yaparsındaa gelip yiyebilirmiyimkiitabi şu an bu saydıklarımdan eser yok
ama sana özel yaparım canım
bendee şimdi kalkıp bişeyler hazrlıycam kendimeee üstünedee 3-5 kaşık nutellaaa ohhhh amaa kolaa falan içemycemm hiçç 5 bardak dednzyaa ben şiştmm:))offf bi bardak kolaa 300 kalorı civarydı sanırımm
aminnnn canim rabbim butun sevenleri kavustursun inss
yok yokkkk unutmam unutulacak kisilermisinizzama sadece cok fazla gelemem. arada gelirim opusuruz sizle sonra kacarimm
ama varya hala içesim var o gazozları yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben yaprak sardım etli canım sonra fırında tavuk yaptım pilav cacık salata
yaaa canim turkiyedeki gazozlar gercekten bi baskaa... gazoz diyince kucuklugum aklima geliyooo... kucukken turkiyeye geldiigmde dayimin kiziyla hergun bakalla giderdik hep gazoz alirdik sonrada bi koseye gizlenir kimse gormesin diye icerdikkk (gorunce istiyorlar)valaha şu an bişi olmadı daha banahala iyiyim üstelik gittim bir bardak daha aldım ya noldu bana gazoz delisi oldum ya colayla pek aram yoktur ama gazozdan vazgeçemiyorum ya
ay kızlar 2012 bize uğurlu gelsin şans getirsin dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aminnn cümlemizee ALLAHH gönlümüzden geçeni hayırlı olanlarıı nasip etsinnn inşallahhhay kızlar 2012 bize uğurlu gelsin şans getirsin dimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keske simdi pcden sana yemekler verebilseydimne guzel olurduuuu
canimm haklisin sadece bugun degil ins hep birlikte oluruz
yokk artıkkk içemezsin heraldeee on bin milyonn kalorii diyorummmmm zayıf olmanın verdiği rahatlık işteee
kolaa içmiyorum artık ben bi çikolatanın kalorsyle başa çıkamyrmm zaten kolada içersemm alıp başımı giderimm:)))
offf offf yaparsındaa gelip yiyebilirmiyimkii
evett 28 adet de küp şeker içermekte:18::18::18:
evet canım biz hep buradayız nasılsa sen eşinle ilgilen
bende söylüyorum menümü:Mercimekli kesme çorba, Kuru fasulye yemeği, Fırında tavuklu patates yemeği, Pilav, bunlar
Pasta olarakta hindistanpare, Çikola bonbon, Elmalı kurabiye, Tuzlu kurabiye bide yaş pasta hespini ben yaptım
inş. zehirlenen olmaz:18::18::18::18:
yaaa canim turkiyedeki gazozlar gercekten bi baskaa... gazoz diyince kucuklugum aklima geliyooo... kucukken turkiyeye geldiigmde dayimin kiziyla hergun bakalla giderdik hep gazoz alirdik sonrada bi koseye gizlenir kimse gormesin diye icerdikkk (gorunce istiyorlar)
inss canimmmmm insss.... yeni yilimiz vatanimiza ve milletiimize hayirli ugurlu olsunn inss
eee sahiplerrr tatlii oluncaa konuda tatli olurmusss4 kişiyiz filan ama sohbetimiz çok tatlı ya
evett 28 adet de küp şeker içermekte:18::18::18:
evet canım biz hep buradayız nasılsa sen eşinle ilgilen
bende söylüyorum menümü:Mercimekli kesme çorba, Kuru fasulye yemeği, Fırında tavuklu patates yemeği, Pilav, bunlar
Pasta olarakta hindistanpare, Çikola bonbon, Elmalı kurabiye, Tuzlu kurabiye bide yaş pasta hespini ben yaptım
inş. zehirlenen olmaz:18::18::18::18:
aminnn cümlemizee ALLAHH gönlümüzden geçeni hayırlı olanlarıı nasip etsinnn inşallahhh
okadarr güzel olrdukiii offf çok acıktım gidip bi tabak hazrlycam kendimee dayanamıyrmm
kız ne kadar çok çeşit var ellerini sağlık bu arada mercimekli kesme çorbasını çok merak ettim tarif istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sendee bendensin ozamann çikolatayaa dayanmyrm bendee hergün bi kavnoz nutella bitiryrummkız yok ben zayıf değilim balık etliyim yani tombulum
ama dayanamıyorum gazoza
bendee küçkkenn dondurmaa alıncaa hepsini bi yalardımm kimseye vermemek içinn bi ısıryım bi alıyım derkenn bitiyoo bana kalmıyoodu neyseki yalnz değilmişimmmevrenim güldürdün beni ya
bende küçükken cips alırdım herkes isterdi bana kalmazdı ah ahhh
cabukkk tatlimm bi tabak hazirla da gellll soylee karsimizda yersinnnaminnn cümlemizee ALLAHH gönlümüzden geçeni hayırlı olanlarıı nasip etsinnn inşallahhh
okadarr güzel olrdukiii offf çok acıktım gidip bi tabak hazrlycam kendimee dayanamıyrmm
evrenim güldürdün beni ya
bende küçükken cips alırdım herkes isterdi bana kalmazdı ah ahhh
veririm canım ben çok seviyorum o çorbayı.Sana gelince yaparsın
backwood sanaa maşallahh diyorumm başkadaa bişey diyemiyorummm hepsini kaç saatte yaptınnn
eee sahiplerrr tatlii oluncaa konuda tatli olurmusss
masallahh canimm butun bunlarin hepsinii sen mi yaptinnnnayyyy ben corbalardan hazir corba bilirim ve makarna salata bilirim baska bisi yapamamm bizdede menuyu annecim hazirladi yapti ablamda pasta birde cikolata kokteyl hazirladii bende yaspastami yaptimm
sendee bendensin ozamann çikolatayaa dayanmyrm bendee hergün bi kavnoz nutella bitiryrumm
bendee küçkkenn dondurmaa alıncaa hepsini bi yalardımm kimseye vermemek içinn bi ısıryım bi alıyım derkenn bitiyoo bana kalmıyoodu neyseki yalnz değilmişimmm
twest cim tivitiyi soruyodun ya sen canım bak dün yorum yazmış gayet iyi bence
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...ili-kknin-enleri-sonuclar-5.html#post22433982
cabukkk tatlimm bi tabak hazirla da gellll soylee karsimizda yersinnn
ayy canimmm kiymammmm keske kucukken komsu olsaydikkk senle beraber cips alirken saklanirdikk.. saklanmak isinde oldukcaa iyiydimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?