Berenli Saatler :)

ay güzelim sen hele bi gel sofrayı yıkarım ya

ahh canım inş. gelicem konuştuğumuz gibi

evrenimde bizim gibiymiş demekki yanlız değilmişiz bende nutella hiç yemedim hayatımda çok duydum ama yemedim:26: nasıl bitiriyon kız bir kavanoz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaa nutella aşk canım hiç yemediysen bırak yeme kurtuluşun yok yoksa

twest cim tivitiyi soruyodun ya sen canım bak dün yorum yazmış gayet iyi bence
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...ili-kknin-enleri-sonuclar-5.html#post22433982

evrenimde bizim gibiymiş demekki yanlız değilmişiz bende nutella hiç yemedim hayatımda çok duydum ama yemedim:26: nasıl bitiriyon kız bir kavanoz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vallaa kavanozlaa tatlı kaşığını alıyorum elimeee tv izlerken falan bi bakıyorum bitmişşş:)))acaip lezzetli bi çikolataa yaa daha ekmeğe sürüp yiyemedm kaşıklamaktann:)))

canimm dondurma diyince kucuk kiz kardesim aklima geldii.. oda kucukken dondurmasini cabukk yerdii sonra ablamin yanina giderdiii bakardiii ablamaa ablamdaa dayanamazdii kendi dondurmasini verirdiiii daha sonra ablam kiziyoduu sakinn dondurmanii cabukk yemeee
yokkk anammmm hic bisi anlamadimmmm ben sanirim hayattaaa yemek yapmasini ogrenememmmm

canimm nutelllaaa gercek cikolataa bi yiyincee vazgecilmezdirrr ama tavsiye edilirmii tartisilirrr

cabukkk tatlimm bi tabak hazirla da gellll soylee karsimizda yersinnn

ayy canimmm kiymammmm keske kucukken komsu olsaydikkk senle beraber cips alirken saklanirdikk.. saklanmak isinde oldukcaa iyiydimmm

bende terlik saklamada süperdim kimse bulamıyodu bende dahil

anlaşıldı nutella eşittir bol kiloo

canım yemek yapmak çok basit soğanı kavurup salçayı katıp sonrA ne pişireceksen onu hiçbi zorluğu yok.Hem internet sitelerinde yemek kitaplarında çok güzel anlatıyor oralardan rahatlıkla öğrenebilirsin

senle evcilikde oynardık ben çok severdim evcilik hep bebeklerimi giydirirdim süslerdim onlar la konuşurdum ya
ayyy canimm yaa aynii ben gibii... bende cok severdim evcilik oynamayii.. bebeklerimle uyurdum hep.. hatta bi kere bebegimle uyuyacaktim kucuk amcam bana dedikii " evrenim sakin bebeginle uyumaa gece bebegin canlanir seni yerr" bende saf saf inandimm bebegimle o gece uyumadim ama yerede atmadimm aldimm dolabin en guzel kosesine koydum hadii iyi geceler dedimmm

terlik kayboluncaa eminimmm herkes sinirleniyordur kim aldi diyeee

hahaaaahaaaa bunaa çok güldümm annemdee evdee bayram çikolatalrını saklardıı ben hepsini bitircem diyeee sonra misafir gelince bulamazdıı nereye koyduğunu gidip bi kutu daha alırdıkk:)))

sormaa canim yaa oktay ustanin kac tane yemek kitabi varsa hemen hemen hepsini aliyorumm.. daha hic yemek yapmadim ama tatli pastalar haric benim zihnim aksam yemeklerine calismiyoooo

bu yazdıkların sanki beni anlatıyo bende bebeklerimle uyurdum annem bak onlarla yatarsan canlanır seni öldürür demiştim o gün bugün asla bebekle yatmam ay ne safmışım yaama bebeklerime çok özen gösterirdim bende ne biliyim kıyafetlerini yıkardım filan

kızlar bi anımı anlatcam ama gülmek yok söz verin yani gülün de dalga geçmeyin tamam mı

yaa bende bazen ablam bebeklerimin kiyafetlerini calmasin diye gece uyuyacagim zaman butun kiyafetleri bebegime giydirirdim oyle yatardimm o incecikk bebek siskoo bisi olurduuu

kız sen terlikleri niye saklıyodunki

oyundu canım bi ebe seçiyoduk herkesin terliğiinin tekini saklıyordu. bende bahçe wardı arkamı dönüp fırlatıyordum gidiyodu terlikler

Nutella için nadide değer filozofumuzun bir sözü geldi "ben balı tadmayan birine balı tarif edemem" değerli Nihat doğanında dediği gibi

1. sınıfa gidiyordum ilk okul 1 neyse apartmanda saklambaç oynuyodum ama benim acayip çişim gelmişti saklandım bir yere ebe beni bulamıyor ya bulsada eve gitsem çişimi yapsam diye nasıl düşünüyorum kara kara neyse ebe bulamadı die eve gittim gizlice kapıyı çaldım ama nasıl sıkışmışım annemde evi süpürüyomuş duymamış kapıyı sen orda altına yap ayy nasıl ağlıyorum ben anlatamam çişimi yaptım diye annemde kızım bişi olmaz sen küçüksün filan diye nasıl avutuyo beni tabi ben dinlermiyim hala ağlıyorum ay hiç unutmadım bu anımı yaaaaaaaa hala gözlerimin önünde sanki

akilicaa canimm terliklerii firlatmakkkk

ayy cokk guldummm ama dogru bakk insan balin tadini bilmezse nasil tarif etsin kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…