sağolasınn canımm msj atmşş zatenn de ben görmemişim yeni farkettimm iyiyimiş sevndmm bişey olmasnda:)))
ay güzelim sen hele bi gel sofrayı yıkarım ya
evrenimde bizim gibiymiş demekki yanlız değilmişizbende nutella hiç yemedim hayatımda çok duydum ama yemedim:26: nasıl bitiriyon kız bir kavanoz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
twest cim tivitiyi soruyodun ya sen canım bak dün yorum yazmış gayet iyi bence
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...ili-kknin-enleri-sonuclar-5.html#post22433982
vallaa kavanozlaa tatlı kaşığını alıyorum elimeee tv izlerken falan bi bakıyorum bitmişşş:)))acaip lezzetli bi çikolataa yaa daha ekmeğe sürüp yiyemedm kaşıklamaktann:)))evrenimde bizim gibiymiş demekki yanlız değilmişizbende nutella hiç yemedim hayatımda çok duydum ama yemedim:26: nasıl bitiriyon kız bir kavanoz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
teşekkür ederim.Pastaları dün akşam yapmıştım.Yemekleri öğleden sonra yaptım.Ben yemek işini mutfak işi çok severimde temizlikten pek haz etmem
hımm şimdi olduu yoksaa bi gün boyunca mutfaktann çıkamazdınn bendee çok severm mutfak vee yemek işlerini amaa yanımda kimse olmycakk tek başıma yapıcam kimseler karşmıycak işimee:))
Hazır çorba ben sevmiyorum ya.Kesme çorba çok basit yufkacılarda var aynı köy makarnası gibi sıcak suya haşlanmış mercimekle onu salçasını yağını katıyorum o oluyo kendiliğinden canım zaten.
ahh canım inş. gelicem konuştuğumuz gibi
yaa nutella aşk canım hiç yemediysen bırak yeme kurtuluşun yok yoksa
sendee bendensin ozamann çikolatayaa dayanmyrm bendee hergün bi kavnoz nutella bitiryrumm
bendee küçkkenn dondurmaa alıncaa hepsini bi yalardımm kimseye vermemek içinn bi ısıryım bi alıyım derkenn bitiyoo bana kalmıyoodu neyseki yalnz değilmişimmm
yokkk anammmm hic bisi anlamadimmmm
teşekkür ederim.Pastaları dün akşam yapmıştım.Yemekleri öğleden sonra yaptım.Ben yemek işini mutfak işi çok severimde temizlikten pek haz etmem
Hazır çorba ben sevmiyorum ya.Kesme çorba çok basit yufkacılarda var aynı köy makarnası gibi sıcak suya haşlanmış mercimekle onu salçasını yağını katıyorum o oluyo kendiliğinden canım zaten.
evrenimde bizim gibiymiş demekki yanlız değilmişizbende nutella hiç yemedim hayatımda çok duydum ama yemedim:26: nasıl bitiriyon kız bir kavanoz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cabukkk tatlimm bi tabak hazirla da gellll soylee karsimizda yersinnn
ayy canimmm kiymammmm keske kucukken komsu olsaydikkk senle beraber cips alirken saklanirdikk.. saklanmak isinde oldukcaa iyiydimmm
bende terlik saklamada süperdim kimse bulamıyodu bende dahil
benimde sen aklımdan kaldın dedim merak ediodu haber veriyim dedim
canimm dondurma diyince kucuk kiz kardesim aklima geldii.. oda kucukken dondurmasini cabukk yerdii sonra ablamin yanina giderdiii bakardiii ablamaa ablamdaa dayanamazdii kendi dondurmasini verirdiiii daha sonra ablam kiziyoduu sakinn dondurmanii cabukk yemeee
yokkk anammmm hic bisi anlamadimmmmben sanirim hayattaaa yemek yapmasini ogrenememmmm
canimm nutelllaaa gercek cikolataabi yiyincee vazgecilmezdirrr ama tavsiye edilirmii tartisilirrr
canimm dondurma diyince kucuk kiz kardesim aklima geldii.. oda kucukken dondurmasini cabukk yerdii sonra ablamin yanina giderdiii bakardiii ablamaa ablamdaa dayanamazdii kendi dondurmasini verirdiiii daha sonra ablam kiziyoduu sakinn dondurmanii cabukk yemeee
yokkk anammmm hic bisi anlamadimmmmben sanirim hayattaaa yemek yapmasini ogrenememmmm
canimm nutelllaaa gercek cikolataabi yiyincee vazgecilmezdirrr ama tavsiye edilirmii tartisilirrr
ayyy canimm yaa aynii ben gibii... bende cok severdim evcilik oynamayii.. bebeklerimle uyurdum hep.. hatta bi kere bebegimle uyuyacaktim kucuk amcam bana dedikii " evrenim sakin bebeginle uyumaa gece bebegin canlanir seni yerr"senle evcilikde oynardık ben çok severdim evcilik hep bebeklerimi giydirirdim süslerdim onlar la konuşurdum ya
canım yemek yapmak çok basit soğanı kavurup salçayı katıp sonrA ne pişireceksen onu hiçbi zorluğu yok.Hem internet sitelerinde yemek kitaplarında çok güzel anlatıyor oralardan rahatlıkla öğrenebilirsin
ayyy canimm yaa aynii ben gibii... bende cok severdim evcilik oynamayii.. bebeklerimle uyurdum hep.. hatta bi kere bebegimle uyuyacaktim kucuk amcam bana dedikii " evrenim sakin bebeginle uyumaa gece bebegin canlanir seni yerr"bende saf saf inandimm bebegimle o gece uyumadim ama yerede atmadimm aldimm dolabin en guzel kosesine koydum hadii iyi geceler dedimmm
terlik kayboluncaa eminimmm herkes sinirleniyordur kim aldi diyeee
bu yazdıkların sanki beni anlatıyobende bebeklerimle uyurdum annem bak onlarla yatarsan canlanır seni öldürür demiştim o gün bugün asla bebekle yatmam ay ne safmışım ya ama bebeklerime çok özen gösterirdim bende ne biliyim kıyafetlerini yıkardım filan
kız sen terlikleri niye saklıyodunki
kızlar bi anımı anlatcam ama gülmek yok söz verin yani gülün de dalga geçmeyin tamam mı
oyundu canım bi ebe seçiyoduk herkesin terliğiinin tekini saklıyordu. bende bahçe wardı arkamı dönüp fırlatıyordum gidiyodu terlikler
Nutella için nadide değer filozofumuzun bir sözü geldi "ben balı tadmayan birine balı tarif edemem" değerli Nihat doğanında dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?