Berenli Saatler :)

yaa bende bazen ablam bebeklerimin kiyafetlerini calmasin diye gece uyuyacagim zaman butun kiyafetleri bebegime giydirirdim oyle yatardimm o incecikk bebek siskoo bisi olurduuu

ay evrenim bugün beni çok güldürdün ya
allah da seni güldürsün

sonra oyun bitiyodu bahçeyi talan ediyoduk.Bahçe sahibi kızıyo falan

hahaaaahaaaa bunaa çok güldümm annemdee evdee bayram çikolatalrını saklardıı ben hepsini bitircem diyeee sonra misafir gelince bulamazdıı nereye koyduğunu gidip bi kutu daha alırdıkk:)))

bizimde misafir gelirdi şekerlik bi gelirdi bomboş annem hemen bizi çağırırdı biz ceplere bi atardık ellerimizi avuç avuç şekerler

sormaa canim yaa oktay ustanin kac tane yemek kitabi varsa hemen hemen hepsini aliyorumm.. daha hic yemek yapmadim ama tatli pastalar haric benim zihnim aksam yemeklerine calismiyoooo

eşin gelsin çalışır bitanem

kızlar bi anımı anlatcam ama gülmek yok söz verin yani gülün de dalga geçmeyin tamam mı

anlat canım anlat nasılsa bizbizeyiz

canimm yaaaa inan banaa bu her cocugun basina gelir ama senin gibi aglarlarmi bilemem ben mesela aglamamistim ama utanmistimm

gülmedimm gerçekkktenn:))ozamann bende hemen bitanee paylaşıyımm kaç yaşında olduğumuda o anıda hatrlamıyrum ama annmlern anlattğını paylşymm..küçükken altımaa yapmşmm üstüümü gidip değiştrmişim kirliyi banyoya koymuşm falan sonradaa eskinin somyaları oluryaa onların altına bi minder alıp yatıp uyumşm tabi akşam olmş benden ses yokk halaa bütünnn mahallee beni aramşş karakollar polisler falann ev kalabalık tabii gecenin bi yarısı gözümü ovuşturarak kanepen altndan çıkmşmm herkess ağlıyoo üzerinee annemden bi tokat yemişim babam elinden zor almşş:))halbuki utandğmdan saklanmşmm

ay kuzum benim yaaaaaaaaa çok tatlı bir anın varmış

kızlar nazarım değmesinde bir topiğe baktım 7 ayda 70 bin görüntülenme yapmış bizim topic 15 günde 19 bin yapmış ya ay maşallah

ay evrenim bugün beni çok güldürdün ya
allah da seni güldürsün
rabbimmm hepimizi guldurur inss canimm

canimm kocis zaten kiziyooo azicik mutfaga girde ben geldigimde yemek yapp
bi kere sahurda ona yemek yaptim.. melemen yapacaktim ama patatesli... bi kac kere yapmistim ama kocamin yaninda heyecanlandim mii bilemiyorumm yaa bir turlu beceremedim yemegim tam bir saat pismedii oda benle dalga gectii tabiiii ve simdi 3 hafta sonra gelicekk yine diyooo yemek yap bakalimm bu sefer ne yapacamm

Berenim iyi senin bir kere benim her saklambaç oynayama gelirdi çiçimBende anlatayım
Şimde bende saklambaç oynuyordum o zaman bahçıvan kotum vardı kulpları çıkıyodu abimde bağlamıştı çıkmasın diye.Bende tuttum tuttum artık tutamadım eve gittim Allahım anahtarı deliğe sokayamıyorum.Annem çalşıyodu benim zile bassamda açaçak kimse yoktu.Neyse girdim eve allahım be sefer kot pantolonun düğümünü çözemiyorum ama ben naptım aynı tuvaletimi yapar gibi oturdum tuvalete altıma ettim.Allah ne mallıkmış yaa 7yaşında falanım.

Herkes anlatsın küçüklük anısını daha çok komik oluyo

Son düzenleme:
ay kuzum benim yaaaaaaaaa çok tatlı bir anın varmış

canımm yaa sen yemeğini yapp dalgaa geçerseee önünden tabağı all git dışardaa ye ozaman dee bak bakalım bidaa uğraşıyomu senlee:))amaa dalgaa geçmekk işin zevki sanırımmm benm babamdaa sevgilmdee tabağı silip süpürürler amaa yinedee uğraşrlar yok şöyle olmş yok böyleee diyee:))ondan ayrı bi zevk alıyolarr takılmaa

kızlar nazarım değmesinde bir topiğe baktım 7 ayda 70 bin görüntülenme yapmış bizim topic 15 günde 19 bin yapmış ya ay maşallah
masallahh cicimm nazr degmesinnn

ayyyy canimmm yaaa ailen kim bilir ne hale girmislerdii annenin o tokatini anlayabiliyorumm

coştum bir anımı daha anlatayım yanlız bu biraz komik yani ben hep gülerim buna lise 1 deyim neyse günlerden cuma yani ders var ben tabi günlerden cumartesi sanıyorum hiç okula filan gitmiyorum neyse saat olmuş 2 diyorum niye sokakta kimse yok bugün hafta sonu arkadaşlarımın hiç biri yok meğer bugün cumaymış ben cumartesi die gitmemişim tam bir salaklık nasıl gülmüştüm o gün yaaaaa

Son düzenleme:

offf bunaa seslii güldümm yaaa çok beğendimmdee acabaa neden tuvalete yapar gibi otrdunkii:)))

ay elifim gülmekten öldüm herkes uyancak şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa abimde nasıl sıkı bağlamışsa onun yüzünden ya

ayy canım yaa.Ne kadar korkmuştur anneciğinn

deki sen yapta bide ben yiyeyim

bende 1.Sınıfta son ders sanıp çantamı suluğumu alıp eve gitmiştim meğerse 4.dersmiş bakıyorum alla alla kimse çıkmıyo okuldan tek ben çıkıyorum sonra geri döndüm yoldan anladımda

ay allah seni elif valaha evrenim ve senin sayende gülmekten yıkılıyorum

ayyy canimm yaa seninkide tam aksiliklerr seni bulmuss ama pantolonla oturman superrr olmussss

yaa aslinda haklisinn dagla gecince daha tatli oluyoo yaa yaptigimin melenemii kaynbabam ve kaynanamda yemislerdi. sabah kaynbabam kizim ellerine saglik tam sevdigim gibi yapmissin diyinceee bi gururla esime baktim daha sonrada haha aldinn cevabini diyince daha guzel olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…