yaa bende bazen ablam bebeklerimin kiyafetlerini calmasin diye gece uyuyacagim zaman butun kiyafetleri bebegime giydirirdim oyle yatardimm o incecikk bebek siskoo bisi olurduuu
ayyy canimm yaa aynii ben gibii... bende cok severdim evcilik oynamayii.. bebeklerimle uyurdum hep.. hatta bi kere bebegimle uyuyacaktim kucuk amcam bana dedikii " evrenim sakin bebeginle uyumaa gece bebegin canlanir seni yerr"bende saf saf inandimm bebegimle o gece uyumadim ama yerede atmadimm aldimm dolabin en guzel kosesine koydum hadii iyi geceler dedimmm
terlik kayboluncaa eminimmm herkes sinirleniyordur kim aldi diyeee
hahaaaahaaaa bunaa çok güldümm annemdee evdee bayram çikolatalrını saklardıı ben hepsini bitircem diyeee sonra misafir gelince bulamazdıı nereye koyduğunu gidip bi kutu daha alırdıkk:)))
sormaa canim yaa oktay ustanin kac tane yemek kitabi varsa hemen hemen hepsini aliyorumm.. daha hic yemek yapmadim ama tatli pastalar haricbenim zihnim aksam yemeklerine calismiyoooo
kızlar bi anımı anlatcam ama gülmek yok söz verin yani gülün de dalga geçmeyin tamam mı
1. sınıfa gidiyordum ilk okul 1 neyse apartmanda saklambaç oynuyodum ama benim acayip çişim gelmişti saklandım bir yere ebe beni bulamıyor ya bulsada eve gitsem çişimi yapsam diye nasıl düşünüyorum kara kara neyse ebe bulamadı die eve gittim gizlice kapıyı çaldım ama nasıl sıkışmışım annemde evi süpürüyomuş duymamış kapıyı sen orda altına yap ayy nasıl ağlıyorum ben anlatamam çişimi yaptım diye annemde kızım bişi olmaz sen küçüksün filan diye nasıl avutuyo beni tabi ben dinlermiyim hala ağlıyorum ay hiç unutmadım bu anımı yaaaaaaaa hala gözlerimin önünde sanki
canimm yaaaa inan banaa bu her cocugun basina gelir ama senin gibi aglarlarmi bilemem ben mesela aglamamistim ama utanmistimm
1. sınıfa gidiyordum ilk okul 1 neyse apartmanda saklambaç oynuyodum ama benim acayip çişim gelmişti saklandım bir yere ebe beni bulamıyor ya bulsada eve gitsem çişimi yapsam diye nasıl düşünüyorum kara kara neyse ebe bulamadı die eve gittim gizlice kapıyı çaldım ama nasıl sıkışmışım annemde evi süpürüyomuş duymamış kapıyı sen orda altına yap ayy nasıl ağlıyorum ben anlatamam çişimi yaptım diye annemde kızım bişi olmaz sen küçüksün filan diye nasıl avutuyo beni tabi ben dinlermiyim hala ağlıyorum ay hiç unutmadım bu anımı yaaaaaaaa hala gözlerimin önünde sanki
gülmedimm gerçekkktenn:))ozamann bende hemen bitanee paylaşıyımm kaç yaşında olduğumuda o anıda hatrlamıyrum ama annmlern anlattğını paylşymm..küçükken altımaa yapmşmm üstüümü gidip değiştrmişim kirliyi banyoya koymuşm falan sonradaa eskinin somyaları oluryaa onların altına bi minder alıp yatıp uyumşm tabi akşam olmş benden ses yokk halaa bütünnn mahallee beni aramşş karakollar polisler falann ev kalabalık tabii gecenin bi yarısı gözümü ovuşturarak kanepen altndan çıkmşmm herkess ağlıyoo üzerinee annemden bi tokat yemişim babam elinden zor almşş:))halbuki utandğmdan saklanmşmm
rabbimmm hepimizi guldurur inss canimm
ay evrenim bugün beni çok güldürdün ya
allah da seni güldürsün
sonra oyun bitiyodu bahçeyi talan ediyoduk.Bahçe sahibi kızıyo falan
bizimde misafir gelirdi şekerlik bi gelirdi bomboş annem hemen bizi çağırırdı biz ceplere bi atardık ellerimizi avuç avuç şekerler
eşin gelsin çalışır bitanem
anlat canım anlat nasılsa bizbizeyiz
ay kuzum benim yaaaaaaaaa çok tatlı bir anın varmış
seninkidee öylee yaa emin ol herkesin bu tarzz bikaç hikayesii vardrr:)))
ay kuzum benim yaaaaaaaaa çok tatlı bir anın varmış
canimm kocis zaten kiziyooo azicik mutfaga girde ben geldigimde yemek yapp
bi kere sahurda ona yemek yaptim.. melemen yapacaktim ama patatesli... bi kac kere yapmistim ama kocamin yaninda heyecanlandim mii bilemiyorumm yaa bir turlu beceremedim yemegim tam bir saat pismediioda benle dalga gectii tabiiii ve simdi 3 hafta sonra gelicekk yine diyooo yemek yap bakalimm bu sefer ne yapacamm
masallahh cicimm nazr degmesinnnkızlar nazarım değmesinde bir topiğe baktım 7 ayda 70 bin görüntülenme yapmış bizim topic 15 günde 19 bin yapmış ya ay maşallah
gülmedimm gerçekkktenn:))ozamann bende hemen bitanee paylaşıyımm kaç yaşında olduğumuda o anıda hatrlamıyrum ama annmlern anlattğını paylşymm..küçükken altımaa yapmşmm üstüümü gidip değiştrmişim kirliyi banyoya koymuşm falan sonradaa eskinin somyaları oluryaa onların altına bi minder alıp yatıp uyumşm tabi akşam olmş benden ses yokk halaa bütünnn mahallee beni aramşş karakollar polisler falann ev kalabalık tabii gecenin bi yarısı gözümü ovuşturarak kanepen altndan çıkmşmm herkess ağlıyoo üzerinee annemden bi tokat yemişim babam elinden zor almşş:))halbuki utandğmdan saklanmşmm
Berenim iyi senin bir kere benim her saklambaç oynayama gelirdi çiçimBende anlatayım
Şimde bende saklambaç oynuyordum o zaman bahçıvan kotum vardı kulpları çıkıyodu abimde bağlamıştı çıkmasın diye.Bende tuttum tuttum artık tutamadım eve gittim Allahım anahtarı deliğe sokayamıyorum.Annem çalşıyodu benim zile bassamda açaçak kimse yoktu.Neyse girdim eve allahım be sefer kot pantolonun düğümünü çözemiyorum ama ben naptım aynı tuvaletimi yapar gibi oturdum tuvalete altıma ettim.Allah ne mallıkmış yaa 7yaşında falanım.
Herkes anlatsın küçüklük anısını daha çok komik oluyo
Berenim iyi senin bir kere benim her saklambaç oynayama gelirdi çiçimBende anlatayım
Şimde bende saklambaç oynuyordum o zaman bahçıvan kotum vardı kulpları çıkıyodu abimde bağlamıştı çıkmasın diye.Bende tuttum tuttum artık tutamadım eve gittim Allahım anahtarı deliğe sokayamıyorum.Annem çalşıyodu benim zile bassamda açaçak kimse yoktu.Neyse girdim eve allahım be sefer kot pantolonun düğümünü çözemiyorum ama ben naptım aynı tuvaletimi yapar gibi oturdum tuvalete altıma ettim.Allah ne mallıkmış yaa 7yaşında falanım.
masallahh cicimm nazr degmesinnn
ayyyy canimmm yaaa ailen kim bilir ne hale girmislerdii annenin o tokatini anlayabiliyorumm
kızlar nazarım değmesinde bir topiğe baktım 7 ayda 70 bin görüntülenme yapmış bizim topic 15 günde 19 bin yapmış ya ay maşallah
canimm kocis zaten kiziyooo azicik mutfaga girde ben geldigimde yemek yapp
bi kere sahurda ona yemek yaptim.. melemen yapacaktim ama patatesli... bi kac kere yapmistim ama kocamin yaninda heyecanlandim mii bilemiyorumm yaa bir turlu beceremedim yemegim tam bir saat pismediioda benle dalga gectii tabiiii ve simdi 3 hafta sonra gelicekk yine diyooo yemek yap bakalimm bu sefer ne yapacamm
coştum bir anımı daha anlatayımyanlız bu biraz komik yani ben hep gülerim buna lise 1 deyim neyse günlerden cuma yani ders var ben tabi günlerden cumartesi sanıyorum hiç okula filan gitmiyorum neyse saat olmuş 2 diyorum niye sokakta kimse yok bugün hafta sonu arkadaşlarımın hiç biri yok meğer bugün cumaymış ben cumartesi die gitmemişim tam bir salaklık nasıl gülmüştüm o gün yaaaaa
ayy canım yaa.Ne kadar korkmuştur anneciğinn
deki sen yapta bide ben yiyeyim
bende 1.Sınıfta son ders sanıp çantamı suluğumu alıp eve gitmiştim meğerse 4.dersmiş bakıyorum alla alla kimse çıkmıyo okuldan tek ben çıkıyorumsonra geri döndüm yoldan anladımda
ayyy canimm yaa seninkide tam aksiliklerr seni bulmussBerenim iyi senin bir kere benim her saklambaç oynayama gelirdi çiçimBende anlatayım
canımm yaa sen yemeğini yapp dalgaa geçerseee önünden tabağı all git dışardaa ye ozaman dee bak bakalım bidaa uğraşıyomu senlee:))amaa dalgaa geçmekk işin zevki sanırımmm benm babamdaa sevgilmdee tabağı silip süpürürler amaa yinedee uğraşrlar yok şöyle olmş yok böyleee diyee:))ondan ayrı bi zevk alıyolarr takılmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?