Berenli Saatler :)

bendee bitanee paylaşıyımm lisee 1in sonlarydı tabi bide hazrlık okumştumm yaşım ergenlik için geç kalmştı birazz..hatta halamlarr falan hep sorarlardı dahaa hastaanmadnmı falan diye anneme gzli gizlii..bigünn hastalandım amaa napacağımı bilmyrm ne bir arkadaşımaa söyleyebldm nede annemee eve geldim annem yemek yapıyoo nasıl dolanıyorumm amaa diyemedimm en son annem meşhur laflarndan birini yaptıı ne dolanp duruyosun altınaa işemiş gibi dedi nasıl utandmm anlatamamm işemedimde onun gibi bişey sanırım demiştimm neyseki annem anladıda git banyoda ped var al ordan dedi amaa o pedide takana kadar bi kutuyuu mahvetmişyimm becerememiştimm halaa anlatr annmler dahaa utanrmm

offf bunaa seslii güldümm yaaa çok beğendimmdee acabaa neden tuvalete yapar gibi otrdunkii:)))

Neden biliyor musun ben abimlere özenip ayakta işemeye çalışıyordum hep üstümü çiç yapıyodum doğal olarak.Sanırım annem çok kızıyodu oturarak et diye heralde ondan.Bide ben 1sene boyunca sünnet olmak için ağlamıştım

ay elifim gülmekten öldüm herkes uyancak şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa abimde nasıl sıkı bağlamışsa onun yüzünden ya

Hee yaa abim yüzünden oldu

Son düzenleme:
kizlarr walla bende cokk gulduk anilarinizaa... yaa insanin cocuklugu hep baska yaa. bazen hala cocuk kalsam diyorumm

ay bitane daha anlatıyım dostlaryine lise 1 macerası yazılı vardı o gün ben dedimki kızlara sınıfın çoğunlu okula gelmezse yazılı ertelenir dedim çünkü o hoca hep öyle yapıyodu çogunluk yoksa yazılı yapmıyodu neyse herkesi ayarladım kimse gitmicekti okula o gün bende gitmedim ertesi gün oldu ben tabi yazılı olmadım ya güle oynaya sınıfa geldim dedim kızlar dün gelmediniz dimi yok herkes gelmiş bir ben ve 2 arkadaş gelmemiş hocada sınav yapmış ve biz sınava gelmediğimiz için 1 almışız nasıl sinirlendim ama bir yandada salaklığıma gülüyorum sen ne diye elaleme güveniyosun sanki sana gelmicem diyen kişiler kesin gitmicekmi okulaa dimi amaa

bende 2004 girerken olmuştum.Eve okuldan geldim annem yok halamlara gidicez yılbaşına orada annem aradım ama nasıl ağlıyorum mal ne ağlıyon sanki birşey oldu demi.Annemde dedi ped var taktım zaten çok meraklıydım ondan önce denemelerini yapmıştım.Nese halama gittin dakka bir tuvalete gidiyorum babamda demez mi milletin içinde ne gidiyon kızım tuvalete aşığın mı orada ne kadar utanmıştım

ilk hasta oldugumda bende çok utanmıştım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy ayyy bilirim o ilk halleriiii allahtan ben hastalandigimda biliyordum yani kuzenim sagolsun benden once hastanadigi icin iyice igrendik nasil takilir edilir kendim oluncada sanki kirk yildir adet goruyormus gibiydimm

ayy kiyamammmmm sen abinemi ozendinnn allahtan sunnet olmamissinnn

ozamanlardaa öğreniyo insan herkese güvenlmiycenii:)))eski günlerimi hatrladmm hepp yaa güzel olduu anı paylaşmakk

bende öyle ped med bilmezdim nasıl takılır yine sen meraklıymışsın

bendee ogun uyuyamamştım sanki verem oldumm korkuyorum nasıll kimsede bişey anlatmamştı daha doğrusu anlatalım dedklernde hep utanp gerek yok biliyrm demiştimm cahillk iştee:))

bi<im evin karşısında sünnet alanı olurdu palyançolar gelirdi ondan özeniyodum.Bende sünnet olacam diye

ozamanlardaa öğreniyo insan herkese güvenlmiycenii:)))eski günlerimi hatrladmm hepp yaa güzel olduu anı paylaşmakk

evett yha çok güzeldi bu gece

ya kızlar farkında mısınız yeni yıla beraber girdik.Aslında gün doğunca yeni yıla girilir neredeyse gün doğacak

neredeyse sabah olucak yani bütün bir yıl beraberiz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa

yaa kizlarr benim kuzenim benle yasit.. 9 yasinda adet gordu ama nasil gorduu tabi 9 yasinda oldugumuz icin daha adet ney hic bilmiyoruz tabi kuzenim kani goruncee korkmus ilk olecegini falan sanmis kimseye anlatmamiss
sonra koltukta oturuyo bu ve evde misafirler geldiii kuzenimin babasida demis kizim kalk ordan teyzen otursun bizim kizda koltukta leke biraktigi icin hayir demis kalkmam diye inatlamis babasi anlamadi tabii oda kalk kizimmm demis... s
neyseki daha sonra teyzem anlamis kuzenimin yanina gitti kimse anlamasin diye onu ordan kaldirmis kizin yerine oturmus

daha sonrada kuzenim bana anlatiyooo iste boyle bisi var her kadinda olur diye.. bende saf safff inanmamistimm uyduruyoo demistimm

bitanee daha anlatyım ama ben bu halimi çok özlüyrumm keşkee hep böyle kalablseymişim....
lisedeym yinee hiç sevgilim olmamşş bi çocuk 2 yıl peşimden koştuu böylee süreklii çıkalm sevgili olalm falann yakışıklıda bişeydii tüm arkadaşlarmn sevgilisi var diyee tamm demiştim onlarnda ısrarıı amaa biz böyle yemek yiyzz basket oynyrz falann arkadaş gibiyz halaa aradan 6 ay geçtii sinemaya gtmiştik çocuk elimden tuttu böyle elimi öptü ben hemen çektm kalktm eve geldm ama ne anneme bakablyrm ne babamaa odama kapandmm nasıl ağlıyorumm bi haftaa her dakikaa ağladm hastalandım böylee nasıl telaşlandılarr çocuktaa sürkli msj atıyo özür dilerm falann neyseki bnden büyük bi kuzenme anlatmştmda o banaa bundan bişey olmaz korkmaa demişti rahatlamştmm ozamnlar ne guzelmiş ne safmışızz

neredeyse sabah olucak yani bütün bir yıl beraberiz kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy inss yaaaa

kizlarrr yaa ins gunun birinde canli da goruruz birbirimizii yaa cok isterimmm sizinle tanismayiiii

bende öyle ped med bilmezdim nasıl takılır yine sen meraklıymışsın

ben çok meraklıydım

bendee ogun uyuyamamştım sanki verem oldumm korkuyorum nasıll kimsede bişey anlatmamştı daha doğrusu anlatalım dedklernde hep utanp gerek yok biliyrm demiştimm cahillk iştee:))

bide neredeyse hiç kullanmadan atıyodum pedleri 1saatte bir ped değiştiriyordum.Zaten ilk oluşta pek birşey gelmiyo

Ben biraz salak ve meraklı bir çocuk olduğumdn çok anım war

Ya bu şimdi geldi aklıma biz küçükken prezernativ bulmuştuk mahalledi çocuklarla balon yapmıştık.Hepimizin elinde balon.Bide bağırıryoz bebelere balon diye abim almıştı ellimizden ne kadar kızmıştım o zaman sonra anladım onun ne olduğunu

ne kadar güzel bir anı elini tuttu diye ağlamışsın ah eski günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…