Berenli Saatler :)

Düzende evlenince olur inşallah şekerim

duygulanma ay canım benimm:26:

bekarken kedi-köpek gibi kavga ederdik ben evlendiğimden beri can ciğeriz bi görseniz.. 2 senedir de şehir dışında okuyor ayy çok fena özlüyorum.. o da bi ayrı düşkün olmaya başladı bana. Kardeşimle kavga ettiğimiz zaman annem hep derdi ' 2 tanesiniz zaten birbirinize düşkün olun tartışmayın sizin birbirinizden başka kiminiz olacak' diye gerçekten insan ele karışınca anlıyo

Aaa o ne yaa 4 gram almışımmm
Bu ne şimdi
Yokk canımm tartı yanlış gösteriyordur

bizde abimle kedi köpek gibiyiz 2 kardeşiz acaba bizdemi öyle olcaz evlenince pek sanmıyorum ama bakalım

Ayyyy canım yaa bizde ablamla hep kavga ederdik annemde aynısını söylerdi çünkü bizde 2 kız kardeşiz.
Ablam evlendi aynı şehirde olmamıza rağmen ki haftada 2 kere görüşürüyoruz çok özlüyoruz birbirimizi her saat telefonda konuşuruz.

bizde abimle kedi köpek gibiyiz 2 kardeşiz acaba bizdemi öyle olcaz evlenince pek sanmıyorum ama bakalım

benim kardeşşim düğünüme 2 gün kalmış zil takıp oynıyodu evde 'ohh sonunda gidiyosun oda bana kaldı bilgisayar bana kaldı' diye çok zoruma gidiyodu hee sonra öğrendim ki evlendiğim gün odasından dışarı çıkıp yemek bile yememiş ağlamaktan, annem sabah 1 poşet selpak topladım demişti emin ol siz de çok düşkün olacaksınız canım birbirinize

bir iki turla şöyle evi içinde atla zıpla o değil de ben de şuan ETİ HOŞBEŞ yiyorum bu nirden geldi yaa ufff

Hahahhaaa
Yok anacım iki zıplayıp atlamayla olmaz bu işler
Boğazımı tutmam lazım
Akşam yuşaflı bisküvi yedim güya Bağırsaklarım çalışsın kilo almıyim diye
Gece sen gel bunu ye

bu yazdıklarını okurken hayal ettimde o anları valaha gözlerim doldu çok duygusal biriyimdirde

Hahahhaaa
Yok anacım iki zıplayıp atlamayla olmaz bu işler
Boğazımı tutmam lazım
Akşam yuşaflı bisküvi yedim güya Bağırsaklarım çalışsın kilo almıyim diye
Gece sen gel bunu ye

Canım kaç kilosun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…