Bilgisayar...
İlk bu yıl giricem sınava inş. atanırım hemen
Sende Polis olursun
ben kişisel bakımıma çok özen gösteririm mesela her gün yıkanırım ne biliyim dişlere çok önem veririm saça başa kıyafete ev temizliği olarakta temizliği iyi yaparım ama düzen biraz eksik sanırım
duygulanmaay canım benimm:26:
Düzende evlenince olur inşallah şekerim
amin canım rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin
bekarken kedi-köpek gibi kavga ederdik ben evlendiğimden beri can ciğeriz bi görseniz..2 senedir de şehir dışında okuyor ayy çok fena özlüyorum.. o da bi ayrı düşkün olmaya başladı bana. Kardeşimle kavga ettiğimiz zaman annem hep derdi ' 2 tanesiniz zaten birbirinize düşkün olun tartışmayın sizin birbirinizden başka kiminiz olacak' diye gerçekten insan ele karışınca anlıyo
ya buraya sözümü nişanımı düğünümü paylaşmayı çok istiyorum inşallah o günlerde nasip olur canım
Aaa o ne yaa 4 gram almışımmm
Bu ne şimdi
Yokk canımm tartı yanlış gösteriyordur
bekarken kedi-köpek gibi kavga ederdik ben evlendiğimden beri can ciğeriz bi görseniz..2 senedir de şehir dışında okuyor ayy çok fena özlüyorum.. o da bi ayrı düşkün olmaya başladı bana. Kardeşimle kavga ettiğimiz zaman annem hep derdi ' 2 tanesiniz zaten birbirinize düşkün olun tartışmayın sizin birbirinizden başka kiminiz olacak' diye gerçekten insan ele karışınca anlıyo
bizde abimle kedi köpek gibiyiz 2 kardeşiz acaba bizdemi öyle olcaz evlenince pek sanmıyorum ama bakalım
Aaa o ne yaa 4 gram almışımmm
Bu ne şimdi
Yokk canımm tartı yanlış gösteriyordur
bir iki turla şöyle evi içinde atla zıplao değil de ben de şuan ETİ HOŞBEŞ yiyorum bu nirden geldi yaa ufff
Ayy inşallah canım
İnşallah görürüz o günleri
benim kardeşşim düğünüme 2 gün kalmış zil takıp oynıyodu evde 'ohh sonunda gidiyosun oda bana kaldı bilgisayar bana kaldı' diyeçok zoruma gidiyodu hee sonra öğrendim ki evlendiğim gün odasından dışarı çıkıp yemek bile yememiş ağlamaktan, annem sabah 1 poşet selpak topladım demişti emin ol siz de çok düşkün olacaksınız canım birbirinize
Hahahhaaa
Yok anacım iki zıplayıp atlamayla olmaz bu işler
Boğazımı tutmam lazım
Akşam yuşaflı bisküvi yedim güya Bağırsaklarım çalışsın kilo almıyim diye
Gece sen gel bunu ye
Heeee
Ama şaka yapıyor bana biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?