Berenli Saatler :)

kaş yasındaydı komşunuz canım neden ölmüş

canim kadin 40-42 yaslarindaydi ve 4 cocuk annesi en buguyu 23 yasinda yeni evlendi en kucugude 9 yasinda ve annesine cokkk bagliydii
kadinin tansiyonu sekeri falan vardi ve sara hastasiydi.. geceleri bazen dili bogazina kaciyormus ve doktorda dikat etmelerini soyledi.. (ikinci kizi gece yarisi annesini uykudan kaldiriyodu falan)..
dun aksamda herkes yatmis kadinda biraz rahatsizmis ilac falan alacakmis ve kocasida uyumaya gitti. kadinda koltukta uyuya kalmis ve olmus. sabah uyaninca kucuk oglu annesini koltukta bulmus ve annesi butun gece oyle kaldigi icin mosmor olmus. dili bogasina kacmis ve nefes almadigi icin olmus

butun cocuklari akrabalari bi gorseniz evleri insan dolu herkes agliyo.. walla suan okadar kotuyum kii sok gecirdim resmen

çok ama çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin allah rahmet eylesin yazık 4 çocuk bide of offffff

Allah rahmet eylesinnn Yazık çocuklarınaaa ya çok da gençmiş

melezim sende bi yap bi yapma diyosun
merve ve eslemden cevap bekliyorum melezim onlar cevap verdiği an çekiyorum kurayııııııııııııı

Eksikler çok diye düşündüm tatlım o yüzden ileri tarihe erteleyelim didim
Yoksa deli gibi merak ediyorummmm kurbanım kim olcak diye

Eksikler çok diye düşündüm tatlım o yüzden ileri tarihe erteleyelim didim
Yoksa deli gibi merak ediyorummmm kurbanım kim olcak diye

şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya

şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya

ay heyecanlandım kura mı çekilecek :)

ama ben kendimi tanıtamadım bile ki nasıl becericem tanıtmayı onuda bilmiyorum:44:

5 kişinin adreslerini nasıl verceksin ki tatlım o zaman kura çekilince?

mrb elifim
cokk kotuyum yaaa komsumuz vefat etmis,, sabahtan berii agliyorum allah rahmet eylesin aylesine sabir versin..

sen nasilsin canim
Allah rahmet eylesin canım.Rabbim geride kalanlara sabırlıklar versin.Bende işte yarına hazırlık yapıyorum yine yolculuk var

selammmmmmmmmmmmmmmmm pc olmadı ama sizin için arkadasın pc sinden girdim :44:

selamm
Ben de geldim ben de geldim nabersinizzz
Berenim ne zaman yapıon kız tombalayı

selammm

BEn geldim yine

adreslerini yollamayanlar
6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya
9-evrenim

4 kişiymiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…