kaş yasındaydı komşunuz canım neden ölmüş
canim kadin 40-42 yaslarindaydi ve 4 cocuk annesi en buguyu 23 yasinda yeni evlendi en kucugude 9 yasinda ve annesine cokkk bagliydii
kadinin tansiyonu sekeri falan vardi ve sara hastasiydi.. geceleri bazen dili bogazina kaciyormus ve doktorda dikat etmelerini soyledi.. (ikinci kizi gece yarisi annesini uykudan kaldiriyodu falan)..
dun aksamda herkes yatmis kadinda biraz rahatsizmis ilac falan alacakmis ve kocasida uyumaya gitti. kadinda koltukta uyuya kalmis ve olmus. sabah uyaninca kucuk oglu annesini koltukta bulmus ve annesi butun gece oyle kaldigi icin mosmor olmus. dili bogasina kacmis ve nefes almadigi icin olmus
butun cocuklari akrabalari bi gorseniz evleri insan dolu herkes agliyo.. walla suan okadar kotuyum kii sok gecirdim resmen
çok ama çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin allah rahmet eylesin yazık 4 çocuk bide of offffff
selammmmmmmmmmmmmmmmmpc olmadı ama sizin için arkadasın pc sinden girdim :44:
canim kadin 40-42 yaslarindaydi ve 4 cocuk annesi en buguyu 23 yasinda yeni evlendi en kucugude 9 yasinda ve annesine cokkk bagliydii
kadinin tansiyonu sekeri falan vardi ve sara hastasiydi.. geceleri bazen dili bogazina kaciyormus ve doktorda dikat etmelerini soyledi.. (ikinci kizi gece yarisi annesini uykudan kaldiriyodu falan)..
dun aksamda herkes yatmis kadinda biraz rahatsizmis ilac falan alacakmis ve kocasida uyumaya gitti. kadinda koltukta uyuya kalmis ve olmus. sabah uyaninca kucuk oglu annesini koltukta bulmus ve annesi butun gece oyle kaldigi icin mosmor olmus. dili bogasina kacmis ve nefes almadigi icin olmus
butun cocuklari akrabalari bi gorseniz evleri insan dolu herkes agliyo.. walla suan okadar kotuyum kii sok gecirdim resmen
ay ay bizim için arkadaşının pc sinden de girermiş ama şu an sadece ben varım benle idare et artık
Ben de geldim ben de geldim nabersinizzz
Berenim ne zaman yapıon kız tombalayı
annecim ile idare derim tabi :)
melezim sende bi yap bi yapma diyosun
merve ve eslemden cevap bekliyorum melezim onlar cevap verdiği an çekiyorum kurayııııııııııııı
Eksikler çok diye düşündüm tatlım o yüzden ileri tarihe erteleyelim didim
Yoksa deli gibi merak ediyorummmm kurbanım kim olcak diye
Allah rahmet eylesinnnYazık çocuklarınaaa ya çok da gençmiş
şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya
şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya
Allah rahmet eylesin canım.Rabbim geride kalanlara sabırlıklar versin.Bende işte yarına hazırlık yapıyorum yine yolculuk varmrb elifim
cokk kotuyum yaaakomsumuz vefat etmis,, sabahtan berii agliyorum allah rahmet eylesin aylesine sabir versin..
sen nasilsin canim
Ben de geldim ben de geldim nabersinizzz
Berenim ne zaman yapıon kız tombalayı
5 kişinin adreslerini nasıl verceksin ki tatlım o zaman kura çekilince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?