şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya
ay heyecanlandım kura mı çekilecek :)
ama ben kendimi tanıtamadım bileki nasıl becericem tanıtmayı onuda bilmiyorum:44:
Banada söylersibn demiişaka şaka gizlilik esastır
ay heyecanlandım kura mı çekilecek :)
ama ben kendimi tanıtamadım bileki nasıl becericem tanıtmayı onuda bilmiyorum:44:
Allah rahmet eylesin canım.Rabbim geride kalanlara sabırlıklar versin.Bende işte yarına hazırlık yapıyorum yine yolculuk var
selamm
selammm
BEn geldim yine
adreslerini yollamayanlar
6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya
9-evrenim
4 kişiymiş canım
aslında doğru ama şu an 9 kişiyiz ya melezim 10 olması lazım sayı karşılıklı olcak ya hediyelerHemen koş kız o zaman tanıtma topiğineBizden kopya çekebilirsin, ben büün hayat hikayemi yazdım valla hızımı alamayıp
Hoşgeldin canım naberrrr
Gerçi herkesi tanıyoruz adresi sonra da alırız sorun olmaz. Zaten buranın demirbaşları
hayirdir canim yolculuk nereye....
Allah rahmet eylesin canım.Rabbim geride kalanlara sabırlıklar versin.Bende işte yarına hazırlık yapıyorum yine yolculuk var
canim yaa ben tamamen unuttum kocamin adresini sormaya:26::26: suan kont da yok arayamam.. yarin ins alirim alirim ben adresi...adreslerini yollamayanlar
6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya
9-evrenim
4 kişiymiş canım
valaha ben kime çıkarsam çıkayım bana kumpir döner filan yollasın
aslında doğru ama şu an 9 kişiyiz ya melezim 10 olması lazım sayı karşılıklı olcak ya hediyeler
Sen bana çıkarsan gazozla cips yollicam bi koli tatlım
ay gerçektenmi kutumdan gazozola cips çıksa nasıl mutlu olurum hediye almana gerek kalmaz valaha onlar benim için altın değerinde
Çift olması şart değil ki tatlım, herkes farklı kişilere alcak zaten. Ben sana, sen evrene, evren bana mesela
Tek çift fark etmiyo
Bilirim bennnnnnruffles hem deeeee
olmazki öyle tatlım mantık yapalım
çekiliş 3 lişiden oluşsa
evren sana alsa ben evrene alsam sende evrenemi alcaksın ?
yolda kargocular yer onu sana gelene kadar
Hemen koş kız o zaman tanıtma topiğineBizden kopya çekebilirsin, ben büün hayat hikayemi yazdım valla hızımı alamayıp
Hoşgeldin canım naberrrr
Gerçi herkesi tanıyoruz adresi sonra da alırız sorun olmaz. Zaten buranın demirbaşları
hayirdir canim yolculuk nereye....
canim yaa ben tamamen unuttum kocamin adresini sormaya:26::26: suan kont da yok arayamam.. yarin ins alirim alirim ben adresi...
o zaman dua etde evrenim çıkmasın.Zehirlenirsin yoksa
o zaman dua etde evrenim çıkmasın.Zehirlenirsin yoksa
olmazki öyle tatlım mantık yapalım
çekiliş 3 lişiden oluşsa
evren sana alsa ben evrene alsam sende evrenemi alcaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?