Berenli Saatler :)

ayın 24 ü erken mi kızlar ? hepinizden bir cevap istiyorum ona göre ya kabul etcem yada süreyi uzatıcam

yani ayin 24de mi herkes yollicak hediyelerii??

suan iki haftamiz var ayin 24 ne:26:yetisirmiyiz kiii:26::26:

yaa ben hediye alacagim kisiye hani dusunmek bakmak gezmek istiyorum... iki hafta yeterli olurmu acaba..

Eğer süre az diyosanız Beren anne belki bişiler yapabilirsize zamanla ilgili

hepinizin oylarını almak istiyorum süre uzasın diyenler yazsınlar süre iyi diyenler yazsınlar oy birliğine bakıcam

ayın 24 ü erken mi kızlar ? hepinizden bir cevap istiyorum ona göre ya kabul etcem yada süreyi uzatıcam

Bence iyi bu akşam çekilişi yapsan.Yarın alışverişe başlayabilir bile arkadaşlar.Ben de haftasonu başların inş.

Berencim bende katılayım..Ama canım arkadaşlar içinde uygunsa,okullar ara tatile girince hediyelerimizi alsak nasıl olur,memlekete gidiciiiim de ondan şettim

evrenim benim kafam karıştı senin kocan ne zaman akadar ankarada canım bize kesin bir bilgi verirmisin

sebep canım:26::26:

benim esim ayin 16da ankaradan ayriliyo kendi memleketine gidiyo. memlekedide Erzin/hatay..
ve esim ayin 23de danimarkaya gelicek...
esim 10/02 da donecek ordan erzine gider bi iki gun sonrada ankaraya doner..

simdi esimin aylesine yollana bilir ama utanirim ben hani kaynbaba kaynana gorecek hediye paketini falan ben paketin ankaraya yollamasini isterim.. yaa biraz karisik ama soyle diyim....
bana yollicak kisi ayin 24de yollarsa ozaman esim evde olmayacagi icin paketi alamiyacak ve ev arkadaslarida evde olmaz .. yani paketi o tarihte alacak kisi yok
ikinci secenek bana yollicak kisi biraz gec gonderir paketi oda subartin 10da falan

backwood : süre iyi
melezgüzel: süre iyi :
evrenim: süre uzasın
eslem liva:süre uzasın
beren: süre iyi

ee tamam sana göndercek olan şubatın 10 nunda yollasın canım neden canını sıkıyosunki

mrb guzeller
berencım ben adres bılgılerımı sana yarı verıcem aklımda tutamıyorumda aşagıya inib cantamdan alıb bakmam lazım gece gece ugraştırma beni.
24 bence erken ya kızlar
siz ne dersınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…