Berenli Saatler :)

evrenime alıcak kişiye söylicem ben acele edicek o

kizlarr yaaa...

ben simdi katilmasam mi kiii:26::26::26:

bi daha yine boyle bisi yaparmiyiz... yapacaksak ben bu seferlik katilmimm diyorum ama yapmicaksak:26::26:

evet vuslatda geldi son bir kişi kaldı o da twesst kızlar bu gece çekilişi yapcaz sanırım

kizlarr yaaa...

ben simdi katilmasam mi kiii:26::26::26:

bi daha yine boyle bisi yaparmiyiz... yapacaksak ben bu seferlik katilmimm diyorum ama yapmicaksak:26::26:

Tatlım erken göndermek şahsen sorun olmaz. Arkadaşların da sorun etmeyeceğini düşünüyorum.
Zaten günler önceden hazır etmiyo muyuz hediyeleri? Buysa sorun hiç dert etme derim tatlım

6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya

adresini vermeyen son 3 kişi
vuslat ve ofeliya burda 1 kişi kaldı twest

Tatlım erken göndermek şahsen sorun olmaz. Arkadaşların da sorun etmeyeceğini düşünüyorum.
Zaten günler önceden hazır etmiyo muyuz hediyeleri? Buysa sorun hiç dert etme derim tatlım

yani ayin 24de mi herkes yollicak hediyelerii??

suan iki haftamiz var ayin 24 ne:26:yetisirmiyiz kiii:26::26:

yaa ben hediye alacagim kisiye hani dusunmek bakmak gezmek istiyorum... iki hafta yeterli olurmu acaba..

yani ayin 24de mi herkes yollicak hediyelerii??

suan iki haftamiz var ayin 24 ne:26:yetisirmiyiz kiii:26::26:

yaa ben hediye alacagim kisiye hani dusunmek bakmak gezmek istiyorum... iki hafta yeterli olurmu acaba..

eşin ne zaman dönecek canım geri türkiyeye.Eşinlede yollaıp eşin postalayabilir canım.Hediye alacağın kişi bekler belki:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…