Berenli Saatler :)

ev tlf var canım tamam göndericem şimdi

elifim ben 3 çocuktada ultrasana girmeden içime doğmuştu hepside tuttu
bu seferde içimdeki his kız diyor

Ayy canım hayırlısı olsun

İnşaallah bana sen çıkarsın,bebişin olucak ya ondan dedim,darılmasın kimse

Kendi bebeğim yok ama senin bebeğini kendi bebeğim yerine koyarım da,alırım ciciler

İnşaallah benimde olur

biliyosunki çekilişi ben yapıyorum vuslat benim olacak

kızlar ben çok üşüyorum dondu ayaklarım belim gideyim ben yatağıma kaç gündürde sohbet edemiyorum zaten doğru düzgün

kesinlikle

Annemde aşermelerinden anlamış canım benim kız olacağını.Diğer evlatlarınnın cinsiyeti ne canım

iki kızz bir erkek canım:106:
ben aşermeden anlamıyorum ya mesela bir kızımda tatlı çok çekmişti canım birindede doğurana kadar turşu yedim

kızlar ben çok üşüyorum dondu ayaklarım belim gideyim ben yatağıma kaç gündürde sohbet edemiyorum zaten doğru düzgün

Bende taktım yatağımın fişini beni bekliyo.İyi geceler tatlım tatlı rüyalar

iki kızz bir erkek canım:106:
ben aşermeden anlamıyorum ya mesela bir kızımda tatlı çok çekmişti canım birindede doğurana kadar turşu yedim

Annemde abimlerde az aşermiş bende herşeyden midesi bulanıyormuş sudan sabundan babamla bile yatamamış sabun koktuğu için

kız nolduu anlatsanaa belki bi yardımımız olur

ofeliyacım lütfen anlatırmısın canım bize anlatmıcanda kime anlatcan anlat kurtul rahatla ya:26:

Tatlım hayırdırrr nolduuuu anlatmak istersen seve seve dinlerizzz
Hem rahatlarsınnn

ofeliyacım dinliyoruz:26:

tamam tamam anlatmya karar erdim
3senedır zaten icimde tuta tuta hasta oldum
kızlar benim eşim sara hastası
bunu yazarken bile cok korkuyorum
korkuyorum cunkı onu kaybetmek istemiyorum
onu canımdan cok seviyorum
bu gun evrenimin yazdıklarını okuyunca cok kotu oldum agladım
ben onsuz naparım?
bunu düşünmek bile istemiyorum
kızlar sizlerden ricam face saakın yorum yazarken bununla ilgili bişey yazmayın lutfen..
sizi kendime yakın bıldım
benim piskolejjım cok kotu bana yardım edın

sağol tatlım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah(amin)
geçen seninle konuşmuştuk o zaman söylemiştin bebek özlemini canım
o zaman da annemin ölüm yıldönümüydü gece anneme kur'an okudum senin ve merve
için özel olarak dua ettim canım inşallah tez zamanda alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

biliyosunki çekilişi ben yapıyorum vuslat benim olacak

çok şekersin berencimm yaa

bu gece ki nadide eserim sizin için bu
[video=youtube;9OssDYZmD4A]http://www.youtube.com/watch?v=9OssDYZmD4A&feature=related[/video]

öncelikle çok geçmiş olsun ofeliyacım :26:
merak etme faceden bu konuyu asla açmayız senin psikolojinide anlayabiliyorum hastallıgın evrelerini bilmediğim için yorum yazamıyorum biraz daha anlatsan olurmu mesela sara hastaları nasıl oluyor neler yapıyorlar

berencim çekilişi ne zaman yapıcak bu gece ise ve cok uzarsa bekleyemicem sanırım ama biraz daha burdyaım:44:

ay utandım

Canım benim arkadaşımında babası sara hastası hemde çok yüksek onun ki.Devamlı ankaraya gidip geliyorlar aşı oluyorlar.Yaklaşım15-20senedir onda bu hastalık.Stresten uzak durunca birşey olmuyormuş canım.Allah acil şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…