Berenli Saatler :)

kızlar meltem ve merveye mesaj attım yarın 3 e kadar cevap gelmezse ben çekilişi yarın yapıyorum

canimm ben simdii okudum butun yorumlarii... rabbimm esine sifalar versin.. sakin uzme kendinii... yaa ne diyecegimii hic bilmiyorum ama kotu dusunme esine hep moral ver sikintiyada girmesin... ve tedavisini hep yapin ustunde hep durun,, gercekten hic bisi ihmale gelmiyo..
allahim kocana ve sana oyle bi aci yasatmasin... bol bol dua et

Kızlar bende çıkıyorum,hayırlı geceler hepinize....

Melezcim bol şans canım

Beren ben adresimi sonra gönderirim sana,bende bilmiyorum çünkü,bakmam lazım bir yerlere

Hadi öpüldünüz fıstıklar

Nse kızlar bende çıkıyorum yarın yolculuk var malumunuz 6da kalkmam gerekecek.Öptüm hepinizi iyi geceler

kizlarr bu aradaa kendimii simdii anlattim simdii yazdiklarima baktimdaaa baya uzun yazmisimmm

ne demek güzelim yaaaa
canım benım

İYi geceler tatlım.İyi şanslar

Ama canım yine bildiğim kadarıyla uykuda geçirilen nöbetler iyi huylu nöbet olarak geçiyor canım öyle değil mi:26::26:

öyle ben bunu hic bilimyordum
ben eşimini sara hastası oldugunuda hic bilmiyordum evlendıkden 6 ay sonra falan oyrendım ve şokkk oldum
keşke zamanında soyleseydı

Nse kızlar bende çıkıyorum yarın yolculuk var malumunuz 6da kalkmam gerekecek.Öptüm hepinizi iyi geceler

iyi geceler kizlarr

tamam bebeğim yarın atarsın iyi geceler

amin bitanem amin
yok hep yanındayım zaten
cok sagol canım benım

hadi iyi geceler kızlar

ofeliyamizdaaa varrrr

evet
kızlar bende çıkıyorum çünkü yarın temizlik var evde enerji toplayım bide kurayı çekicem onunla özel ilgilenmem lazım adresleri defterime kaydetmem lazım önemli notlar bunlar herkese iyi geceler öpüyorum sizi

kizlarr yaaa soylee aciklii bi film onerebilirmisinizzzz

iyi geceler canimm..
yarin kocamdan adresi alinca facene ozel mesajla yollarim.

hadi hepinizi cok öpüyorum
sizleri cok seviyorum canım arkadaşlarım
iyi geceler gidiyimde yatayım biraz sonra benim yaramz oglum uyanır
hadi görüşmek üzere

allahım bu gunumuzede cok şukur .sen büyüksün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…