Berenli Saatler :)

bereeeeeeeeeeeennnnnnnnn bana msj atmadıınnn çatlıcamm kızzz
gel çabuk burayaaa

teşekkürr ederimm evrenimm aydınlandımmm sayendeee:))))

kızlarr size berenden msj geldimi :26:
bana gelmedi de çekilişte kimin çıktığını merak ettim

banada geldiii kurbanimii biliyorummmm

ama cokk merak ediyorumm acaba ben kime ciktimmmm

bilen varsa soylesinn yaaaaa

selam vermeyi unutmuşum kızlar.Evrenimin kürkünü görünce başım döndü galiba:78::78::78:

canım bilgisayarı bozulmuş.

Ohhh kürklü evrenimmm hayırlı olsn benimde olacak elbet bi gün
tsk ederimm cicimmm.. senindee olur inss pembe kurkun
teşekkürr ederimm evrenimm aydınlandımmm sayendeee:))))

bisi degil canimm zamaninda baya sordumm pro kart ne diye ama herkes onume boyle benim anlamayacagim turkceyle yazilmis topigi gosteriyorlardiiii... neymiss oku bunu anlarsinn.... evrenimm ne yapsinn oku okuuu ama tikk yokkkk
en sonunda civcivim sagolsun aydinlatti benii

olmazzzz söylenmezzzzz sürprizzzzamaa ben kimee çıktıysamm biliyosann söyleyeblrsnn yanii arkadaşlığmzz pekişsinn

selam vermeyi unutmuşum kızlar.Evrenimin kürkünü görünce başım döndü galiba:78::78::78:

oo kürk sahtedirr inşallahhhhh

aynen canım bende unuttum bende hemen çekilişi sordum

hepinize selaaaammm canlarııımmm

pek sahteye benzemiyo ama .Vayy seni doğa düşmeeni :))

sahtediirrr sahteee yoksaa bende kendimee evrenimin saçlarındann bir kürkk yaparımmm
selamlarrr olsunnn herkeseeeeeeee

aaaa kizlarr tabikideee sahteeee ben giyermiyim hicc gercek kurk cok ciddiyim suan ve kesinliklee karsiyimmmmm bunlari yapan hayvan dusmanlariiiii

ne demislerr hayvanlari sevmeyen insanlarida sevmezmiss

Hoşbulduk şekerler,artık bende facedeyim haberiniz olaa

hemencecikk resminee bakıyorummm:)))

backwood canımm bakk evrenim hiçç bizi umursuyomu kırmızı oluncaa nasıldaa tepedenn bakıyoo kokoş kokoşş hatunlarlaa bizim giremedğimzz konulardaa geziniyrdurrstatü farkı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…