Berenli Saatler :)

Afiyet bal şeker olsun canım ikinizede

Ben çkyrm kızlr iyi geceler öptüm hepinizi

iyi geceler tatlııımmm

ayy canimm benimm bebisinn nasilll... kac ayliktii canimm gobecikk buyuyomuuuu.....

ayyyyyy cokk severimm kocaa koca gobekleriiiiii
şu an sorun yok tatlım iyi gidiyor
canım daha erken 7 haftalık 11-12ci haftadan sonra büyümeye başlıyor

iyi geceler tatlııımmm

anladim canimm amaaaa gobek buyudugundee resimleri albume koymayii unutmaaaa

iyi geceler tatlııımmm

canımm hayırlı olsun bebişin allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinnnn cok güzel bir duyguuuu sende en derin duygularla yaşa bunları

Anladınız dimi orda kim olduğumu canım

Koyarım güzelim sorun değilde,albüme sadece Beren mi ekliyo,siz eklediyseniz kendiniz,bende ekliyim dediydimm

faceye geldim diyincee hemen hostum bakmak icin... ordakilerin herkesin resmi ve nicki yaziyoo ama birtek senin resmin ve nickin yok oyle anladim seni
canim oraya sadece beren koyuyo ama sen simdilikk kendi facene koy biz sana ordan bakalimmmm

yok tatlım henüz tekme yemedim erken daha

yaaa hamileyken kilo alınca komplekse giriyorum
çirkinleşmezsem tombalak bişey olmazsam koyarım tatlımm

ahh su hamislerrrr komplekse niye giriyon canim yaaaa... evet belkii kilolusun gobeyinn top gibi ama en azindan o gobek bos degilll ins hayirlisiyla dogurdugunda eski formuna geri gelirsinn

faceye geldim diyincee hemen hostum bakmak icin... ordakilerin herkesin resmi ve nicki yaziyoo ama birtek senin resmin ve nickin yok oyle anladim seni
canim oraya sadece beren koyuyo ama sen simdilikk kendi facene koy biz sana ordan bakalimmmm

Aman Allah'ım sap gibi kaldım mı şimdi yani,bende rumuzumu yapayım bari,nerden değişiyodu bu isim

Dur bakalım koymaya çalışayım canım...Pek merak edilecek güzelliğim yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…