Canım dün tweestimle özel konulara girince herkesi unuttuk
burasıı denizliiii:))ömründe buzamana kadar görmedğii karı görmüşş bugünorasi neresiiii
Ben geldimmmm kızlarrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz
2 sınavı geride bıraktım kaldıııı 6
selam kızlar
hosgeldin canımmmm
hoşbulduk cnaım nasılsın
iyi canımya bebişe oynuyoz arada buraya bakıyom işte sen nasılsn
Bende oturmadan geldik abimlede.Yarın bize gelecekler yemeğe şimdi kalkıpta yemek yapıcamda bi bakayım dedim akıl danışıcacak birileri var mı diye canım:26::26:
kolay gelsin canım ne yapmayı düşünüyosun
kıymalı tarhana çorbası
mercimek yemeği kıymalı kuşbaşı kalmamışta
fırında bezelye patatesli tavuk yemeği
pilav
salata
Yeter mi canım:26::26: Birde çayın yanına sade kek yapsam olur mu bu akşam kızı puding istiyomuş bnde yaparım dedim.Kek yapıp arasına puding sürüp üstünede krem şantili bi kek yapsam nasıl olur:26::26::26:
Bu arada köydeyiz biz abimle öğretmende abim o nedenle alışveriş yapacak bir yer yok ya
daha ne olsun canım yemekleri artır bizde geliyoruzzzzzzz
buyur canımkeşke böyle bi ihtimal olsa neler yaparım size .Kek olur mu öyle yoksa kekin üstüne mi döksem pudingi krem şantiyi hiç mi karıştırmasam:26::26:
canım sadece puding istemişya ona öyle sadece puding yap sizede kek yap cayla içerseniz
biri kek mii dedii punding miii dediiii
ama o dediki annesinden istedi anneside onu yapınca kekde yapmam lazım kızım şimdi dedi bende sordum nasıl yapıyorsun diye kek yapıp arasına puding sürüyorum dedi[/QUOT hımm öyle annesinin dediği gibi yap canım nerde yasıyosunuz siz
ama o dediki annesinden istedi anneside onu yapınca kekde yapmam lazım kızım şimdi dedi bende sordum nasıl yapıyorsun diye kek yapıp arasına puding sürüyorum dedi hımm öyle annesinin dediği gibi yap canım nerde yasıyosunuz siz
ben dedim canım misafir gelecekte buyurun gelin bebeğimmm hepiniz bize köye
asarcık samsunun ilçeis canım.Biz samsun merkezte oturuyoruz ama abim asarcığın köyünde görev yapıyo bnde haftaiçi abimle beraber köydeyim haftasonu evimizdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?